Босненски изроди "обесиха" Апостола
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Босненски изроди "обесиха" Апостола
Чакай бе кои сте вие,че да казвате кои фенове да не коментират и кои не.Вие май се взехта много насериозно?Това ,че по една или друга причина носите името на Апостола не ви дава право да казвате кой какво да прави и да не прави.Това ,че го носите на фанелките незначи,че Апостола е само ваш!Трявба да си адски прост и ограничен , за да не признаеш , че това което направиха фенвоете на Левски по време на маче е простоттия!Ама адски пристрастен трявба да си.Да не говорим колко смешно е в момента където някои защитава тия където са издигнали трансперанта!Значи тия от Сараево са боклуци и тн, а тия където дигнаха такава простотия са невинни кравички?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
727150 написа:Според мен , феновете на ЦСКА нямат място в тази тема , на достатъчно техни славянофилски и сърбомански изцепки сме се нагледали .Трябва да се дискутира оставката на това ръководство на НКП на привържениците на ФК Левски и подмяната му с друго .
Значи искаш да признаеш ,че вашият отбор няма нищо общо с Апостола ? Ако е така ,да нямаме място тук.Извинявай !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
ros написа:.....Васил Левски е светиня и заради фенската простотия на псевдо българи бе пороган.
За онези "герои" от агитката на сините ще извадя цитат от българската литература - "А вий - ВИЙ СТЕ ИДИОТИ"
ПорОган!?....Ти първо се научи да пишеш правилно на български, "българино". Такива като теб дори не знаят, откъде е цитатът, един червеноармеец беше написал, че това е от ....Вазов.

Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
Случило се е и връщане назад няма, но мълчанието на ръководството на Левски като нищо може да донесе на клуба ви някое сериозно наказание от УЕФА.
Толкова ли е трудно ръководството ви да излезе с официална декларация, че се разграничава от случилото се и че ще съдейства с всичко възможно тези които са вдигнали транспаранта да бъдат сурово наказани?
ЦСКА не ме вълнува, но на прима виста се сещам за HSV
Толкова ли е трудно ръководството ви да излезе с официална декларация, че се разграничава от случилото се и че ще съдейства с всичко възможно тези които са вдигнали транспаранта да бъдат сурово наказани?
Да си чувал някой отбор да се казва само ПФК?
ЦСКА не ме вълнува, но на прима виста се сещам за HSV

Последна промяна от PFC Litex на 22 юли 2012 12:27, променено общо 1 път.

727150 написа:Според мен , феновете на ЦСКА нямат място в тази тема , на достатъчно техни славянофилски и сърбомански изцепки сме се нагледали .Трябва да се дискутира оставката на това ръководство на НКП на привържениците на ФК Левски и подмяната му с друго .
Карикатурата на провесения на бесилото Левски, оцветен в бяло, зелено и червено, постната от босненските фенове, НО ПРЕДИЗВИКАНА РЕАКЦИЯ ОТ ПРОСТОТИЯТА НА БЪЛГАРСКИ ФЕНОВЕ (пиша български, защото тук вече говорим за национални достойнства) няма как да ме накара да не пиша в тази тема. Няма значение НФК ли са виновни, ЦФК ли са... няма значение. Винаги има нещо, което вместо да ни обедини ни разединява. Сега, когато дори голяма част от сините привърженици ги е срам от това, което се случва (мен също би ме било срам ако на Армията имаше такъв плакат) се налага да заемат позицията на защитници на онези 5-6 идиоти, които се гордеят, че по този ГНУСЕН НАЧИН защитаватПФК Левски. Защо ли? Поради криворазбраната идея, че ако нещо бъде казано от фен на ЦСКА, то първосигнално трябва да бъде заета противоположната позиция. Е, носете и този срам тогава... Хем не желаете да ви приобщават към "онези" с плаката хем ги защитавате.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
фифи перото написа:Fridtjof Nansen написа:Batkoto написа:.....крайно време е да му се смени името на този отбор, за да не срами името на Апостола
По-скоро крайно време е да се смени името на твоя любим отбор, червено другарче, което няма нищо общо с Българската армия.
Извинявам се ,че се намесвам,но донякъде не си прав.цска НЕ е име.
Да си чувал някой отбор да се казва само ПФК?
Името им беше "Септемврийско,Червено и..." всякакви там знамена...
Два безплатни съвета, няма да искам комисиона от пернишките боклукчии: Да си променят името на "Арсенал" (отново челен съветски опит) и вместо болшевишкия символ да върнат емблемата от времето на Илия Павлов.

Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
PFC Litex написа:Случило се е и връщане назад няма, но мълчанието на ръководството на Левски като нищо може да донесе на клуба ви някое сериозно наказание от УЕФА.
Толкова ли е трудно ръководството ви да излезе с официална декларация, че се разграничава от случилото се и че ще съдейства със всичко възможно тези които са вдигнали транспаранта да бъдат сурово наказани?
Това трябва да е нормалното развитие на нещата. Вместо да се обиждаме, да излезем с единна позиция за това какво не трябва да се случва на стадионите. А това зависи и от управата на клубовете. Такива неща просто не трябва да се позволяват, за да няма после срам и повод за обиди.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
-
percival написа:Точно заради такива като теб ние срам в момента ,че сме БЪЛГАРИ ! Не ни било работа ,ами заради вас в момента се подиграват с цяла България!Като сте взели името на Апостола ,трябва да се съобразявате с цялата страна ,а не само с вашите си пристрастия,защото Апостола е на всички българи,не е само ваш.
За пореден път,поругахте името му,за пореден път унижихте страната,за пореден път си показахте рогата пред Света ,за пореден път другите са ви воновни ,но не и вие самите !
Аха, заради такива като мен/нас ...
Бяха ли провокирани бошняците, че влязоха пияни с тъпани и зурли в храм-паметника Св. Ал. Невски ?
И защо заради такива като нас се "срамувате", а не примерно заради примитиви, като бошняците ??

Ест. пак го пиша ...
Това, че група шматки от Сектор "Б" са решили да паднат до нивото на тези босненски примитиви, не прави всички левскари отговорни за гаврата с Апостола.
Това ако не го разбираш, незнам за какво повече можем да водим дискусия ...
- POPCORN
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:percival написа:Точно заради такива като теб ние срам в момента ,че сме БЪЛГАРИ ! Не ни било работа ,ами заради вас в момента се подиграват с цяла България!Като сте взели името на Апостола ,трябва да се съобразявате с цялата страна ,а не само с вашите си пристрастия,защото Апостола е на всички българи,не е само ваш.
За пореден път,поругахте името му,за пореден път унижихте страната,за пореден път си показахте рогата пред Света ,за пореден път другите са ви воновни ,но не и вие самите !
Аха, заради такива като мен/нас ...
Бяха ли провокирани бошняците, че влязоха пияни с тъпани и зурли в храм-паметника Св. Ал. Невски ?
И защо заради такива като нас се "срамувате", а не примерно заради примитиви, като бошняците ??![]()
Ест. пак го пиша ...
Това, че група шматки от Сектор "Б" са решили да паднат до нивото на тези босненски примитиви, не прави всички левскари отговорни за гаврата с Апостола.
Това ако не го разбираш, незнам за какво повече можем да водим дискусия ...
е това ,че са влезнали така значи ли,че левскарите трябва да се направят на по мъжаги от тях и да не останат капо да дигнат такава простотия?с тия изцепки ми изглежда малко на конкурс кой е по по най......
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
POPCORN написа:Чакай бе кои сте вие,че да казвате кои фенове да не коментират и кои не.Вие май се взехта много насериозно?Това ,че по една или друга причина носите името на Апостола не ви дава право да казвате кой какво да прави и да не прави.Това ,че го носите на фанелките незначи,че Апостола е само ваш!Трявба да си адски прост и ограничен , за да не признаеш , че това което направиха фенвоете на Левски по време на маче е простоттия!Ама адски пристрастен трявба да си.Да не говорим колко смешно е в момента където някои защитава тия където са издигнали трансперанта!Значи тия от Сараево са боклуци и тн, а тия където дигнаха такава простотия са невинни кравички?
Ами някои от вас не са българи бре Васка ...
Защото взимат страната на бошняците.
Виж темата за доказателство ... Това неможе да се отрече !
Някои от вас са готови да станат и турци, само и само да са против Футболен Клуб Левски и феновете му.
Но иначе НЯКОИ ( уточнявам, не всички ) ... Се пишат българи ...
Ами, не са.