CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:вече спокойно мога да си отвора бира
Не вярвах, че някой може да се притеснява от някаква контрола и да го държи под напрежение, явно съм бил в грешка

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:вече спокойно мога да си отвора бира
PFK_Levski написа:Я по-спокойно бе .... играете с някакви аматьори от Иран на футбол . Те са добри с калашниците, не с топките ... това и децата го знаят
paceto написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:вече спокойно мога да си отвора бира
Не вярвах, че някой може да се притеснява от някаква контрола и да го държи под напрежение, явно съм бил в грешка
paceto написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:вече спокойно мога да си отвора бира
„Титаните“ имат сериозни поводи за размисъл, и в двата случая обаче феновете едва ли ще са доволни...
До сензационно разкритие се добра Livesport.bg! За успокоение на червена България най-накрая се намери човек, който е готов да спаси ЦСКА от канските мъки през последните няколко години, а ние Ви представяме неговото име.
Става въпрос за турския бизнесмен Фуат Гювен, който е представител на известната турска банка „Демир Банк“. Той и негови хора през последните седмици на няколко пъти са преговаряли с „Титаните“ за ситуацията в клуба. Дори част от сумата, която е необходима на ЦСКА за погасяването на дълговете и спасяването на евро-лиценза, е била набавена като кредит именно от тази банка. Според нашата информация обаче, турците искат не само да кредитират и да помагат, а направо да закупят ЦСКА.
Гювен и хората му са наясно с финансовите неволи в клуба от Борисовата градина и виждат в това сериозна възможност да закупят клуба. Интересът на „Дeмир Банк“ е много сериозен! Преди време от тази банка са помагали и на сателита на ЦСКА – Академик София. Към момента турците проверяват активите и пасивите в ЦСКА, за да си направят точните сметки, докато „Титаните“ са раздвоени дали да продадат клуба точно на хора от Турция, тъй като се опасяват от негативна реакция от страна на феновете.
В случай, че откажат милионите от южната ни съседка обаче, Гърнето и Праховеца ще продължат да бъдат трън в очите на Сектор „Г“. За всички е ясно, че към момента шефовете на ЦСКА не са способни да издържат отбора, камо ли да го направят шампион.
ralka_levskarka написа:paceto написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:вече спокойно мога да си отвора бира
И аз мислех, че няма притеснение в тях, но явно има. Можеха спокойно да си прогнозират победата за тях, ако тия не бяха били тогава ставаше лошо, но например (както съм за Левски) не съм се съмнявала че ще победят днес с 2/3:0.
ralka_levskarka написа:paceto написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:вече спокойно мога да си отвора бира
И аз мислех, че няма притеснение в тях, но явно има. Можеха спокойно да си прогнозират победата за тях, ако тия не бяха били тогава ставаше лошо, но например (както съм за Левски) не съм се съмнявала че ще победят днес с 2/3:0.
POPCORN написа:е вие пък като не се притеснява е га паднете с 5 на 0 след час![]()
![]()
j0rka7aa написа:
Ралке аз си знаех, че сигурно ще победим, но в това състояние, в което сме в момента няма как да няма притеснение дори срещу Калиакра да играем.
ralka_levskarka написа:POPCORN написа:е вие пък като не се притеснява е га паднете с 5 на 0 след час![]()
![]()
Тук явно колкото нормално и коректно мнение да напишеш пак ще те емнатЖалко..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта