Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
green&white
Контакти:

Re: Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов

Мнениеот green&white » 30 юни 2012 20:26

Bourgas написа:Не цитирай Уикипедия, защото и малките деца знаят, че лесно се маинипулират там информациите. Второ, Черноморец също има финал за КБГ. Трето, написах го по-горе, не се гордей с титли в мутренските години, когато Портос продаваше, заплашваше с пистолети и прочие. И четвърто, ако твоят Нефтохимик е създаден 1962, то моят Черноморец е създаден 1919. Лек ден и не забравяй да направиш подмазване в теми за Ботев. Днес гледам си пропуснал.

Не няма какво да ви се обяснявам вие изобщо не вдявате. На края на тая година излиза книгата 50 години Нефтохимик ще ви подарим по една най накрая може да ни научите историята. И да гордея се с цялата история на Нефтохимик не ни е срам от нищо все пак това е историята на нашия любим клуб. Вас ако ви е срам нещо от вашата история си е ваш проблем. И ето като не ти харесва информацията от Уикипедия може да прочетеш същото в официалния сайт http://www.neftochimic.com/history.php Като казваш твоя Ч-Ц визираш сигурно този на Дражев щото само той е създаден 1919. И последно искам да знаеш на никои не се подмазвам това между феновете на нашия отбор и тези на Ботев се нарича уважение ако изобщо нещо ти говори тази думичка. И хайде лека вечер от мен.
Любовта на хората прави един отбор голям !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 юни 2012 21:17

petkan написа:И бре Владко! Как са те зяпнали сичките :mrgreen: Голямо "успиване" ше да е било :)

По-важно е,що има снимки,а няма инфо ??? А ??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 юни 2012 21:19

green&white написа:
Bourgas написа:Не цитирай Уикипедия, защото и малките деца знаят, че лесно се маинипулират там информациите. Второ, Черноморец също има финал за КБГ. Трето, написах го по-горе, не се гордей с титли в мутренските години, когато Портос продаваше, заплашваше с пистолети и прочие. И четвърто, ако твоят Нефтохимик е създаден 1962, то моят Черноморец е създаден 1919. Лек ден и не забравяй да направиш подмазване в теми за Ботев. Днес гледам си пропуснал.

Не няма какво да ви се обяснявам вие изобщо не вдявате. На края на тая година излиза книгата 50 години Нефтохимик ще ви подарим по една най накрая може да ни научите историята. И да гордея се с цялата история на Нефтохимик не ни е срам от нищо все пак това е историята на нашия любим клуб. Вас ако ви е срам нещо от вашата история си е ваш проблем. И ето като не ти харесва информацията от Уикипедия може да прочетеш същото в официалния сайт http://www.neftochimic.com/history.php Като казваш твоя Ч-Ц визираш сигурно този на Дражев щото само той е създаден 1919. И последно искам да знаеш на никои не се подмазвам това между феновете на нашия отбор и тези на Ботев се нарича уважение ако изобщо нещо ти говори тази думичка. И хайде лека вечер от мен.

Ти си супер зле,братле. Ти си просто болен. И наистина ще е добре да спреш да пишеш. Или и обещания не спазваш ??? ;) Чудя се как колегите имат нерви да ти обясняват все още.

Потребителски аватар
green&white
Контакти:

Мнениеот green&white » 30 юни 2012 21:33

subzero написа:Ти си супер зле,братле. Ти си просто болен. И наистина ще е добре да спреш да пишеш. Или и обещания не спазваш ??? ;) Чудя се как колегите имат нерви да ти обясняват все още.

Добре е лек кажи ми защо да съм болен? Кажи кое от нещата които съм казал не е вярно? И ще спра да пиша когато спрете да коментирате тука нашия отбор.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 юни 2012 22:47

Темата е "Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов". Мисля, че думата "Нефтохимик" не се споменава. Моля, аз да бъда последният, който съм я написал.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 юни 2012 23:17

green&white написа:
subzero написа:Ти си супер зле,братле. Ти си просто болен. И наистина ще е добре да спреш да пишеш. Или и обещания не спазваш ??? ;) Чудя се как колегите имат нерви да ти обясняват все още.

Добре е лек кажи ми защо да съм болен? Кажи кое от нещата които съм казал не е вярно? И ще спра да пиша когато спрете да коментирате тука нашия отбор.

Вашия отбор го коментираме,само когато вие почнете да коментирате нашия. По принцип почти всичко е вярно,ама от твоя гледна точка. Ако погледнеш от нашата,не е съвсем така. А готините хора го правят. За това тук сме приятели,щото сме готини. ;)

Потребителски аватар
green&white
Контакти:

Мнениеот green&white » 30 юни 2012 23:25

subzero написа:Вашия отбор го коментираме,само когато вие почнете да коментирате нашия. По принцип почти всичко е вярно,ама от твоя гледна точка. Ако погледнеш от нашата,не е съвсем така. А готините хора го правят. За това тук сме приятели,щото сме готини. ;)

Добре интересно ми е да разбера каква е вашата гледна точка. И да знаеш ние не сме лоши и сме също много готини хора.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 юни 2012 23:32

green&white написа:
subzero написа:Вашия отбор го коментираме,само когато вие почнете да коментирате нашия. По принцип почти всичко е вярно,ама от твоя гледна точка. Ако погледнеш от нашата,не е съвсем така. А готините хора го правят. За това тук сме приятели,щото сме готини. ;)

Добре интересно ми е да разбера каква е вашата гледна точка. И да знаеш ние не сме лоши и сме също много готини хора.

Ми ако досега не си я разбрал,едва ли ще ти я обясня в полунощ. А вероятно сте готини,да. Просто остава да го покажете. ;) Ай,че разводнихме темата!!
На мен Бат' Бойко ми изглежда отегчен на снимките. Аре ве някой няма ли инфо???

zidarowo77
Контакти:

Мнениеот zidarowo77 » 30 юни 2012 23:50

само нафта и черноморец,звучи добре нали фенове на бургаския футбол,другото е чесане на езиците

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 01 юли 2012 10:08

Ами добре тогава.Хайде няма да си ги мерим кой е по,по най,дали Нефтохимик или Черноморец.Щом искате да е по темата-нека да е по темата! КАКВО СТАВА ВСЪЩНОСТ??? Никой не казва нищо,никаква информация.Какво се чу на тая среща? Какво става с Илюмжинов? Нали това беше най-важно? Защо не дойде? Какво става от тук нататък? Тия проекти за "Черноморец Арина" ги знаем от 5 години и това не е новина.Кажете нещо по-конкретно! Ще има ли финансиране и някакво развитие или ще продължавате да се чудите дали този отбор ще го има.? Защото в последната седмица излязоха 1000 статии в интернет за този ден Х,а всъщност ситуацията сега е друга.Шаешу и другите нямаше да се продават,а сега пише че вече е продаден.Къде е истината? Който е наясно-да сподели....ами това е по темата....Ама никой не казва нищо конкретно
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Върни се в “Черноморец”