Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Klaatu
Контакти:

Re: Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Мнениеот Klaatu » 01 юли 2012 21:25

parvanoff написа:
Klaatu написа:Да, търпението е висша човешка добродетел, особено когато става дума за някой друг. Много е лесно да си тракаш на клавиатурата и да обясняваш кой какво трябвало да понася, стига да не си ти.

[offtopic]Да, лесно е-както е лесно и ти да нащракаш това на клавиатурата без да познаваш човекът отсреща и да знаеш той какво търпение има или няма ;) Освен ако нямаш основания за това, но ми е интересно как разбра дали аз имам или нямам търпение от редовете тук? ;)
Не започвай да го избиваш на лична основа отново, че не е приятно ;) Все пак си мисля, че ти си един от малкото тук, които се опитват и водят културна дискусия и разсъждават, и не е нужно да се променя това впечатление с лични нападки ;)[/offtopic]

Не знам колко си търпелив, но знам едно. В интернет всеки може да се изкара какъвто си иска. Теб не виждам нещо да си заложил, Радо Стойчев трябваше да се заложи като бушон за федерацията. При провал щяха да се оправдаят с него, при успех - да оберат и те лаврите. Естествено беше да не поиска да се върне да вади кестените от огъня за хора, които нямат елементарно уважение към него.

Между другото и Пранди отказа да се върне, не виждам някой да го обвинява, че е разбил българския волейбол.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 01 юли 2012 22:02

Klaatu написа:
parvanoff написа:
Klaatu написа:Да, търпението е висша човешка добродетел, особено когато става дума за някой друг. Много е лесно да си тракаш на клавиатурата и да обясняваш кой какво трябвало да понася, стига да не си ти.

[offtopic]Да, лесно е-както е лесно и ти да нащракаш това на клавиатурата без да познаваш човекът отсреща и да знаеш той какво търпение има или няма ;) Освен ако нямаш основания за това, но ми е интересно как разбра дали аз имам или нямам търпение от редовете тук? ;)
Не започвай да го избиваш на лична основа отново, че не е приятно ;) Все пак си мисля, че ти си един от малкото тук, които се опитват и водят културна дискусия и разсъждават, и не е нужно да се променя това впечатление с лични нападки ;)[/offtopic]

Не знам колко си търпелив, но знам едно. В интернет всеки може да се изкара какъвто си иска. Теб не виждам нещо да си заложил, Радо Стойчев трябваше да се заложи като бушон за федерацията. При провал щяха да се оправдаят с него, при успех - да оберат и те лаврите. Естествено беше да не поиска да се върне да вади кестените от огъня за хора, които нямат елементарно уважение към него.

Между другото и Пранди отказа да се върне, не виждам някой да го обвинява, че е разбил българския волейбол.

[offtopic]Като не знаеш какъв съм не прави сравнения! Току виж се окажело, че съм доста по-човечен от Радо Стойчев ;) Като не знаеш няма как да докажеш обратното и твърдението ти, както и сравненията са неуместни! Какво и къде съм залагал също не можеш да знаеш, така че е време да спреш да говориш излишни неща. ;) В интернет се изказват мнения, така че е нормално аз да си дам своето. Това, че ти разбираш и одобряваш едно такова поведение е въпрос на характер. При мен нещата не стоят така-аз не обвинявам някого, че е правил нещо лошо, а в другия момент да търся причини да защитавам друг, който също постъпи отвратително. Да обвинявам някого, че е направил грешки, пък да оправдавам грешките на другиго.[/offtopic]Радо Стойчев ако е уверен в себе си няма да си задава въпросите, които ти си задаваш, защото той не би трябвало да мисли за провал, ако вярва, че е добър треньор! Освен това не подценявай хората-при успех никой нямаше да казва браво на Лазаров, а всички щяха да възхваляват играчите и треньора, ако мислиш обратното очевидно не се интересуваш от спорт! ;) При провал също е напълно естествено треньорът да обере негативите, както понякога и играчите ги обират. Така или иначе това е нормално и затова така става, защото пряко именно те участват в тези състезания-те са на терена, треньора взема решенията за играта, а играчите играят. Така че не виждам какво чудно и ненормално има в това-демек според теб всеки един треньор на всеки национален и клубен отбор е бушон. Как ли другите тогава не се притесняват?
И Пранди никой нямаше как да го обвини за нещо такова-той си хвана торбичката под ръка и си тръгна с гордо вдигната глава. Без да се оплаква, да всява раздори и т.н. Така че не виждам как някой може да го упрекне, за каквото и да е. Човекът прие решението на работодателите си, защото самият той е европеец и знае, че треньорското място не е вечно, а напротив-доста проветриво и несигурно място... Но за европееца Радо Стойчев май такова поведение е неестествено...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 юли 2012 08:45

parvanoff написа:
1982 написа:И нито един досега не ги е видял, защо ли ??! Може би не са наясно със "съответния ред" на поискване. :lol: :lol: :lol:

А може би просто нищо нередно не са видели, въпреки че са ходили? Това хрумна ли ти? ;)

И ако не са видели нищо нередно, щяха да го споделят, на теб това хрумна ли ти ??! Или те са си го запазили за себе си ??! :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 02 юли 2012 10:09

1982 написа:
parvanoff написа:
1982 написа:И нито един досега не ги е видял, защо ли ??! Може би не са наясно със "съответния ред" на поискване. :lol: :lol: :lol:

А може би просто нищо нередно не са видели, въпреки че са ходили? Това хрумна ли ти? ;)

И ако не са видели нищо нередно, щяха да го споделят, на теб това хрумна ли ти ??! Или те са си го запазили за себе си ??! :lol:

Може би не знаеш, че журналистите по цял свят търсят скандалите? Може би журналистите ни заливат с новини от сорта на "кметството в Чипровци върши съвестно работата си", "федерацията по тенис е с изрядна документация", "данъчните водят безгрешно документацията си", "няма измами в училище Пейо Яворов" и т.н.? Кога журналистите са споделяли такива неща? Сега може би ще си отговориш сам на въпроса, който ми зададе ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 юли 2012 19:05

Айде, айде ..... не на мен тия, журналистите гледали документите на федерацията, но понеже били изрядни и те си мълчат по въпроса. Приказки за наивници.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 02 юли 2012 19:11

parvanoff написа:Радо Стойчев ако е уверен в себе си няма да си задава въпросите, които ти си задаваш, защото той не би трябвало да мисли за провал, ако вярва, че е добър треньор! Освен това не подценявай хората-при успех никой нямаше да казва браво на Лазаров, а всички щяха да възхваляват играчите и треньора, ако мислиш обратното очевидно не се интересуваш от спорт! ;) При провал също е напълно естествено треньорът да обере негативите, както понякога и играчите ги обират. Така или иначе това е нормално и затова така става, защото пряко именно те участват в тези състезания-те са на терена, треньора взема решенията за играта, а играчите играят. Така че не виждам какво чудно и ненормално има в това-демек според теб всеки един треньор на всеки национален и клубен отбор е бушон. Как ли другите тогава не се притесняват?
И Пранди никой нямаше как да го обвини за нещо такова-той си хвана торбичката под ръка и си тръгна с гордо вдигната глава. Без да се оплаква, да всява раздори и т.н. Така че не виждам как някой може да го упрекне, за каквото и да е. Човекът прие решението на работодателите си, защото самият той е европеец и знае, че треньорското място не е вечно, а напротив-доста проветриво и несигурно място... Но за европееца Радо Стойчев май такова поведение е неестествено...

Колкото и да е уверен, в спорта има победи и загуби и трябва да си някакъв абсолютен наивник, за да смяташ, че българският отбор е машина, която не може да бъде победена.

Не всеки треньор е бушон, Радо Стойчев също не беше бушон преди да го уволнят, щеше да стане такъв, ако беше се върнал. Всеки носи отговорност за представянето - играчите, треньорите, федерацията. Федерацията отговаря за много неща, сред които и треньорските назначения. С решението да върнат Стойчев те на практика се освободиха от отговорност в това отношение. При провал на отбора, щяха да кажат - видяхте ли, прави бяхме да го уволним. При успех - видяхте ли, колко далновидно от наша страна да го върнем. И сега пак с него могат да се оправдаят, ако се наложи, понеже го канили обратно, ама той не искал. За решението за уволнението, сметка при последващ неуспех щеше да се иска от федерацията, но с обратната покана към Стойчев, прехвърлиха топката в неговото поле и го поставиха в патова ситуация. Съмнява ме точно това да са целили, но впоследствие така им се получи.

Въпросът въобще не е толкова в уволнението, колкото в решението да го назначат обратно. Всичките тия драми с предателствата, патриотарските бръщолевения, отнетите усмивки на хората и другите патетични определения и обвиненията в разбиването на отбора са следствие именно от това решение. Иначе уволняваш Радо Стойчев и това е - носиш си последиците после. Като уволниш някого, никакви бойкоти не може да ти прави. А и не виждам защо да е бойкот, предателство и не знам още какво. Живеем в свободни времена и всеки е в правото си да реши дали, с кого и как да работи. Както Пранди отказа да се върне, така отказа и Стойчев.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 02 юли 2012 20:35

Стойчев не отказа, а се върна, но за месец, така че отново не си точен... Ами ако както казваш, че е спорт не бе ни класирал на Олимпиадата какво ставаше тогава? Как в единия случай може, а в другия не? А абсолютно всеки треньор обира негативите от лошо представяне-това, че ти го наричаш бушон е твое предпочитание за изразяване, а то си е просто обиране на негативите. Рядко негативите се обират от президенти и всички тези теории, които описа не променят този факт. Както Радо обра негативите, когато не успя да ни класира на Олимпиадата в първата квалификация! Но не ги обра преди това-решение на федерацията. А в зависимост от гледната точка може да се нарекат провали и предишните му изяви на Радо-можеше например да го уволнят още след европейското например-въпрос на преценка. Незнам защо изобщо се налага да обяснявам това-то е ясно на всеки фен на спорта. ;) А вероятно нямаше и да го върнат ако не се бе намесил премиерът и нямаше такъв широк обществен отзвук уволнението му. А това, че федерацията се съобразява с феновете се оказа, че е някакво много лошо нещо за същите тези фенове... А Радо си накриви шапката, въпреки всичката подкрепа за него и си замина...
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 02 юли 2012 20:38

1982 написа:Айде, айде ..... не на мен тия, журналистите гледали документите на федерацията, но понеже били изрядни и те си мълчат по въпроса. Приказки за наивници.

Зададох ти конкретни въпроси, на които ти отново не отговори... Но пак си започваш с думи като "наивници" и т.н. Ясно е, че и аз не знам какво е станало, но е ясно, че ако бяха спряли някой журналист да провери тези документи, щеше да се вдигне шум до небето. Или и това не ти е ясно? ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юли 2012 13:45

Ясно ми е само, че никой журналист не е гледал никакви документи. А по какви причини, един Господ знае.

Също така ми е ясно, че един от спонсорите е гледал счетоводните документи на БФВ и се оказа, че там има доста смущаващи неща.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 03 юли 2012 17:37

parvanoff написа:Стойчев не отказа, а се върна, но за месец, така че отново не си точен... Ами ако както казваш, че е спорт не бе ни класирал на Олимпиадата какво ставаше тогава? Как в единия случай може, а в другия не? А абсолютно всеки треньор обира негативите от лошо представяне-това, че ти го наричаш бушон е твое предпочитание за изразяване, а то си е просто обиране на негативите. Рядко негативите се обират от президенти и всички тези теории, които описа не променят този факт. Както Радо обра негативите, когато не успя да ни класира на Олимпиадата в първата квалификация! Но не ги обра преди това-решение на федерацията. А в зависимост от гледната точка може да се нарекат провали и предишните му изяви на Радо-можеше например да го уволнят още след европейското например-въпрос на преценка. Незнам защо изобщо се налага да обяснявам това-то е ясно на всеки фен на спорта. ;) А вероятно нямаше и да го върнат ако не се бе намесил премиерът и нямаше такъв широк обществен отзвук уволнението му. А това, че федерацията се съобразява с феновете се оказа, че е някакво много лошо нещо за същите тези фенове... А Радо си накриви шапката, въпреки всичката подкрепа за него и си замина...

Ами Стойчев им отказа, още тогава каза в прав текст, че ще изкара отбора само на квалификацията и си удържа на думата. Прекалено малко беше времето за който и да е друг да поеме отбора. За бушона казах, повтарям и повече няма да го правя - треньорската отговорност беше докато го уволниха, след това щеше да стане бушон. Наистина, можеше да се издъни, но пое риска, оправдан в случая с оглед малкото време и мачове за подготовка, които щеше да има следващия треньор за втората квалификация. След това остави федерацията да си оправят кашите, които забъркаха.

Върни се в “Волейбол”