Има ли шансове Русия за трофея ?

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Re: Анкета: За кого освен за Русия ще викате на Европейското?

Мнениеот THE RED SNAKE » 08 юни 2012 23:49

Русия и Ирландия :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 юни 2012 23:49

Какво толкова ти е направил руския народ, че така силно го ненавиждаш? Другият въпрос е "Какво толкова ти е направила Италия, че да й симпатизираш"? Това, че "Милан" ти е любимият отбор, съвсем не трябва да означава, че е задължителна подкрепата към страната от Ботуша.
Аз знам защо ги харесвам "адзурите", но вече не са ми симпатични, както ми бяха едно време. А са и слаби.
Учили сме ги през годините на волейбол, на баскетбол, на футбол дори. Лошото е, че сега те са много далеч пред нас.

Предполагам се сещаш, че мога да харесвам каквото си поискам, по каквато си поискам причина. Трябва ли да ми е направил нещо някой народ, че да му симпатизирам или не? Онази Русия, на която симпатизират много българи не съществува вече почти 100 години. Много й симпатизират и заради едно друго време, това допреди 23 години, ти си от тях явно, няма лошо. Разни хора, разни идеали. Моите са несъвместими с подобни симпатии. Колкото до Италия - от малък съм фен на италианците и ще съм такъв винаги. Човек се ражда фен, трудно е да се даде някаква причина защо симпатизира на даден отбор. Това колко са слаби ще видим съвсем скоро. Иначе си прав, че сме ги учили на волейбол, това за футбола е крайно несериозно, знаеш това. Що се отнася за конкретния мач в момента - симпатизирам на желанието на чехите да се докажат срещу руснаците, както искаш го разбирай. Очевидно е обаче, че са по - слабият отбор и заслужено са разгромени.

Явно, че за баскетбола не го знаеш, но го научи! Навремето, преди вече повече от половин век, имаше две школи - България и вече бивша Чехословакия. Другите се научиха да я играят тази игра след тях.
Ти не си гледал мачовете на "Левски" с "Милан" през есента на 1967 година и не знаеш, че в първия мач ние бяхме ощетени. Редовен гол на Аспарухов беше отменен при 0:2. Този момент можеше да направи много интересен първия двубой, а не да се стига до "протоколното" 1:5. Впоследствие се видя, че нямаше сила, която да спре "россонерите" към спечелването на турнира, но ние сме българи и трябва да си държим най - вече на своето. Аз помня това, което ти казвам.
И пак да кажа, че се надявам на Саки повече да не чета интервюта, защото този човек само приказва меко казано "глупости". Особено, след като сега се чуват приказките за арабските шейхове. Важното е парите, които ще се получат в клуба, да отиват по предназначение, а не да "потъват". Тогава "россонерите" ще са уникална сила.
Последна промяна от daniel875 на 08 юни 2012 23:56, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 юни 2012 23:50

Русия игра впечатляващо срещу Чехия. Иначе аз е ясно, че си викам за Германия. Ще е интересно да се срещнат двата отбора, особено на 22-ри юни :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 08 юни 2012 23:50

shwepi написа:Англия
Адзурите след 94 са ми в черния списък, Испания са ми слабост, но както знаем накрая печелят :( немците.

да и аз от тогава ги мразя! Италия и Англия винаги ми е кеф като ги унижават :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 юни 2012 23:52

acmilan написа:
sl321 написа:Аз не симпатизирам на Русия,за да ме пита някой си ,освен тях на кой ще симпатизирам.
Ебахти и зомбитата......Русия....пффф

Хората все още се чувстват задължени да й симпатизират :lol: Идеология, какво да се прави :mrgreen: Нека не се обиждат феновете на отбора на Русия, които го харесват заради начина на игра. Това не е насочено към тях ;)

Не, ти обиждаш всички. И няма идеология. Ти не можеш да направиш разлика между режима и хората. Не си бил там и не си контактувал с тях тук. Те бяха поставени в малоумна ситуация от управляващите, и пак победиха-ТЕ, а не Сталин и сульо-пульо...Те не са виновни за нищо, освен че с цената на 25 милиона( не долари) победиха. Те не са виновни, че БГ им обяви война. Не са виновни, че изтраяха 70 години див комунизъм и оцеляха. Не са виновни, че направиха бази, стадиони, инвестиции и си развиват футбола. Докато в любимата ни Италия( аз винаги съм бил за Италия и ще бъда) знаеш какво се случва с футбола. Говориш глупости, а Чехия не взе точката, за която ти копнееше, нямаше и как да стане-добре че не отнесоха седмица! Но да харесваш Русия и Италия едновременно не е дадено всекиму. И да уважаваш инакомислещите също. Жалко.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 юни 2012 23:52

Viktor4o_Rs написа:Русия игра впечатляващо срещу Чехия. Иначе аз е ясно, че си викам за Германия. Ще е интересно да се срещнат двата отбора, особено на 22-ри юни :mrgreen:

Този мач не е критерий за сила. Най - много коментари за всемогъщество се появяват точно сега. Ще гледаме. Ако руснаците измъкнат труден мач с обрат, значи СТАВАТ.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 08 юни 2012 23:55

Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 09 юни 2012 00:01

nikita33 написа:http://youtu.be/xCiqa8oDk0Q

Ето това се казва велик химн.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

nemak_3333
Контакти:

Мнениеот nemak_3333 » 09 юни 2012 00:03

Кой тъп модератор измисли тъпата Русия, може ли нормален фен да вика за тия ? А ? Обичам Германия !

Върни се в “Евро 2012”