Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) - мнения и прогнози

Мнениеот plovdivram » 21 май 2012 16:39

Kolovatigb1987
4-тата квота е за локо пд , цска не може да станат шампиони

Ако знаеш как ми се иска да си прав, но като знам БГ "порядките" ми се струва, че нещата отиват съвсем другаде... дано да си прав обаче ТИ!!!
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 21 май 2012 16:46

Този мач Литекс ще ни отнесат като куцо пиле домат. Дано Лудогорец бият ЦСКА, че иначе Европа през крив макарон. Ама изпуснахме питомното, сега гоним...

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 21 май 2012 23:00

Победа за Локо и Лудогорец в последния кръг и много усмихнати локомотивци ! И другия сезон повече вяра в отбора.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 май 2012 23:07

Какво може да те усмихне едно класиране за Европа?!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 21 май 2012 23:24

Пловдив1926 написа:Какво може да те усмихне едно класиране за Европа?!

Емоцията на трибуните във Бургас,предполагам че мачовете в турнирите пък било то и в София ще дадат на мен и хиляди други същите преживявания.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 май 2012 23:29

На мен леко ми втръсна тая простотия. Да не може да се напрегнем да бием в един мач един отбор без манталитет и с пародия на публика и да чакаме същия да запише най-срамната част от историята на футбола в България, за да може да се класираме за евротурнирите, където да отпаднем след първия мач, който ще гледаме някъде на майната си, а не в родния Пловдив. Мерси от тая усмивка.

Иначе за тия емоции и преживявания като се потрудиш малко и после видиш, че са били за нищо, остава един доста горчив привкус.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 21 май 2012 23:45

За съжаление си прав,самоче клишето ,,горе главата,, и ,,живота продължава,, за мен се отнася с пълна сила дано така да е и за повечето локомотивци и най-вече за тези които се потрудиха за уникалните спомени на над 8000 пловдивчани

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 22 май 2012 18:37

Какво може да се каже повече за този финал?!
Финалът ще бъде забравен, но за това, което направи публиката на Локомотив Пловдив ще се помни и говори и след 20г.
Ние каквото можехме го направихме по трибуните...лошото е, че отбора ни не игра така, както можеше и това ни кара да се чувстваме като предадени.
Бяхме длъжни да спечелим.Лудогорец ни направиха показно с химията...нашите спинкат.Дори и да беше изгорял някой ще изгори за 3 м - голям праз, ама купата - остава :!:
Кога ще идеш пак на финал?! Дали Левски, ЦСКА и Литекс ще ги набараме толкова слаби скоро....Кокооооо, Кокооо жалко, майна Не заслужавате такава публика :!:
В Ловеч да пуска Любо, Станислав, Илиан и Борката...другото е ала-бала.
Изображение

Потребителски аватар
VakaMen
Контакти:

Мнениеот VakaMen » 23 май 2012 08:53

Пловдив1926 написа:На мен леко ми втръсна тая простотия. Да не може да се напрегнем да бием в един мач един отбор без манталитет и с пародия на публика и да чакаме същия да запише най-срамната част от историята на футбола в България, за да може да се класираме за евротурнирите, където да отпаднем след първия мач, който ще гледаме някъде на майната си, а не в родния Пловдив. Мерси от тая усмивка.

Иначе за тия емоции и преживявания като се потрудиш малко и после видиш, че са били за нищо, остава един доста горчив привкус.

+100
както беше казал едно момче по горе изтървахме питомното сега чакаме друг да ни върши работата и за кво за тоя каде клати гората !!!! А - у А -у и накрая кво едно голямо нищооо !!! Жалко за всичко и всички нас , които правихме и се надявахме за нещо през сезона !!!!
И да питам още нещо след 20 година дали ще помним публиката както казват доста хора тук или само срамната загуба ???? Според мен ще се запомни следното : 8000 по трибуните гледаха как Любимият им отбор загуби ФИНАЛА сЪс същата безобразно слабата игра като от мача с ЦСКА !!!!!
Жалко още веднъж за всички нас клетите фенове на Любимия отбор !!!!
Тъкмо се появи някакъв лъч светлина в мрачни и тъмен тунел на Бг- футбола и моментално бива заличен от знайни и незнайни причини чрез футболни и НЕ футболни причини !!! ЖАЛКО !!!!
... защото за нас Локомотив е много повече от 11 човека на терена, Локомотив е онази любов, която бащите ни са предали, онази искра в очите, която блясва, когато стъпим на Лаута...

Потребителски аватар
motorbreath
Контакти:

Мнениеот motorbreath » 23 май 2012 10:47

Мача ще го дават ли по ТВ7?
So sind wir und das ist unser Leben!

Върни се в “Локо Пловдив”