Да драсна още няколко реда след като минаха няколко дена от финала на по-трезва глава. Няколко дена не бях чел какво къде се пише и направо се хващам за главата неградските какви простотии са изляли из целия интернет. Те тия хора направо ги съжалявам вече, толкова им е мизерен отбора, че най-голямата радост в годината е това, че загубихме финала за купата. Жалка работа, ама нищо ново под слънцето. Най-смешното обаче е, че гледам и наши хора се хващат на въдицата на пост-комунистическата пропагандна машина на неградските.
Първата от лъжите, по-нагла и от тази за 1912 година е, че сме пяли повече против тях, от колкото за Локомотив. Странно как разни хора, които си седят на Спортклуб също подхващат тази песен и критикуват. Странно е, не за друго, ами защото първи папагалите се споменават само и единствено в стари песни, които са ги мислили най-вероятно същите тия спортклубци преди да се преместят в по-спокойния сектор. И сега какво видиш ли новата кръв била виновна

Само, че нещата са дооооста по-различни всъщност. Защото или съм измислил или съм участвал в измислянето на повечето нови песни, които пее Бесика да ви ги напиша и тука да ми посочите къде се споменават "онези":
За Локо Пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми,
и докато то не спре, за миг не ще те предаде!
О само Локо Пловдив, о само Локо Пловдив,
само Локо Пловдив, от тук до края на света!
Само Локо але, с цялото си сърце, аз обичам те!
Але але оооо!
О Локо Пловдив, за нас си всичко,
за теб живеем, за тебе пеем само Локо ееее!
В черно и бяло е нашата обич
и винаги с вас ще бъдем до край
дори и забрани и нови закони
не ще ни попречат да бъдем със теб Локо еее Локо ееее!
Целия сектор само за тебе пее
и наща обич, във черно-бяло грее
за Локо Пловдив в едно туптят сърцата,
на наща вяра се веят знамената ееее Локо Пловдив але алалалалал!
Където и да идем…да не я пиша цялата
В Пловдив родени сме, чернобели горди синове,
за Локо Пловдив нии живеем, това е наща сътба,
наща сътба, наща сътба, да бъдем със Локо, дори след смъртта!Имаме всичко на всичко две АНТИ песни вкарани последните пет години сигурно, и те са против Перник и ЦСКА. Тия другите ги нямаме за живи хората от групите. Бяха се появили някакви дребни келеши, които се напериха за една седмица из Пловдив и на следващата бяха премазани на една поляна, която с болка ще си спомнят още време. Ако тия се споменават в някоя песен, то е защото или е стара хубава песен с последен куплет против тях или да им усмеем поредния резил тип падането от последния в Б група или поредното изпадане.
За бомбите, викането на селяни и тн няма какво да го коментирам. Ние не сме Берое примерно, не ни пука трудовите хора отсреща дали ще ни харесат или не. Ако ни се отдаде възможност ще хванем и ще ги утрепем от бой както сме го правили много пъти. Добре, че вече за един шамар влизаш в ареста, а не са както преди нещата, защото много публички като тази на Лудогорец щяха да бъдат полагани много сериозно.
И да не забравяме и последната плоска конспирация, толкова угодна и лесна да и повярваш - че мача е продаден. Тъжната истина обаче е, че толкова си могат нашите играчи. Да си припомни, че култовата ни селекция е за 0 лева. Да си припомним как от 10 мача е ясно, че отбора играе футбол само когато Даксон е на терена. Какво очаквахме? Че ще може да бием сто пъти подред както бихме Левски с гол в 90'? Не става така. Късмет, мускули, ама до време, от там нататъка си иска футбол, а ние такъв не играхме на финала. Момчетата от Разград си ни надиграха и си ни биха като пичове. За това и като дойдоха да ни поздравят, целия сектор им пляскахме. Не на селяните докарани като стадо и стоварени на стадиона без грам фенска култура, а на добрия отбор на Лудогорец, на президента им с европейска визия и мислене, на клуба, който успяха да изградят за една година, а ние не можем вече 10 при все всичките ни приказки и една камара ветерани и легенди.
И така, мача мина, разочарованието е голямо. Колкото и да ми е мъчно футбола е вече игра само на пари. С Коко Динев стигнахме лимита на възможностите си. Просто този човек няма ресурса да направи нещо голямо с Локомотив. Искрено се надявам скоро да имаме собственик като този на Разград - човек с амбиция, визия за бъдещето и възможност да превърне идеите си в реалност. А Коко ще го запомним само с това, че помогна отбора да преживее между Галя тъпото и следващия голям президент.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]