Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Миньор Перник - ЦСКА София 12 Май 17.00ч

Мнениеот dreben23 » 08 май 2012 12:20

Прав си, те няма да играят в Европа, не и този сезон! А програмата им е безкрайно лека...[offtopic]Според мен няма вратар, който да опази невероятния Джей Ар Мораес, макар че съм сърдит и на него, че не беляза онова положение, а реши да кефи публиката в Янис Зику стайл. :lol:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 08 май 2012 12:23, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 май 2012 12:22

Мача няма да е лек.Не обръщайте внимание на феновете на отбори извън призовата четворка!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

kantonera
Контакти:

Мнениеот kantonera » 08 май 2012 12:29

dreben23 написа:Абе хора, вие сериозно ли смятате, че Лудогорец ще бие Черноморец? :lol: Не мисля, че Херо ще изпусне евротурнирите, защото това ще стане, ако не земат нещо в Разград. И онзи юнак с къщичките за кученца само това и чака. ;) Нашият мач обаче ще е къвто си го направим- превъзхождаме всички отбори в А група, дори и с един Паун в повече, който ако не притежава много качества, поне има поглед към играта и винаги стреля в средата на вратата, което си е изненада за всеки вратар. :mrgreen: Стойчо Младенов много е израснал като треньор и тези, които му се присмиваха и продължават да го правят, ще си патят от него. Бием си с по 1, 2-0 всеки мач и тва е- ей, тоя Тошко Янчев вчера ми скъса нервите - колко пъти му празниха вратата, той рита с патерицата. А мен си требеше 3-0 резултат, ама... :lol: Но... това си е нашият Тошко, на него всичко ще му простим! :lol: Мен ме притеснява друго, че Миньоро си почиваха седмица повече. Яко стягат синджирите, не може да им се отрече! :lol:

мойтУ м'че, Черноморец през пролетта имат точно ЕДНА победа като гост- срещу покойниците от Каварна, при това доста измъчена.И пак ти казвам-дори да загубят в Разград, ще се класират за ЕКТ. Литекс ви гостуват на "Армията", ако Лудогорец е победил "акулите", ше трябва да им се хвърлите-щете или нещете :lol:
от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28

незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник

kantonera
Контакти:

Мнениеот kantonera » 08 май 2012 12:32

Beck's написа:
blue magic написа:Очаквам 2-0 и ще станем свидетели на 2-ра серия на филма "Истината за Директивата".

Пожелавам ви така да се завъртят нещата, че ЦСКА шампион през уикенда и ние да ви решиме съдбата с Литекс за Европа!!!!
Тогава ще има реване до небесата, как ЦСКА трябва да бие Литекс , но ..............

а пък аз ви пожелавам така да се завъртят нещата, че и за вас, и за Литекс мачът в предпоследния кръг да бъде на живот и смърт, и да се заковете с някой БРАТОУБИЙСТВЕН хикс- ей това ще бъде ВЪЗМЕЗДИЕТО за 1999 година. ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ! :mrgreen: :twisted:
от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28

незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 май 2012 12:35

kantonera написа:
dreben23 написа:Абе хора, вие сериозно ли смятате, че Лудогорец ще бие Черноморец? :lol: Не мисля, че Херо ще изпусне евротурнирите, защото това ще стане, ако не земат нещо в Разград. И онзи юнак с къщичките за кученца само това и чака. ;) Нашият мач обаче ще е къвто си го направим- превъзхождаме всички отбори в А група, дори и с един Паун в повече, който ако не притежава много качества, поне има поглед към играта и винаги стреля в средата на вратата, което си е изненада за всеки вратар. :mrgreen: Стойчо Младенов много е израснал като треньор и тези, които му се присмиваха и продължават да го правят, ще си патят от него. Бием си с по 1, 2-0 всеки мач и тва е- ей, тоя Тошко Янчев вчера ми скъса нервите - колко пъти му празниха вратата, той рита с патерицата. А мен си требеше 3-0 резултат, ама... :lol: Но... това си е нашият Тошко, на него всичко ще му простим! :lol: Мен ме притеснява друго, че Миньоро си почиваха седмица повече. Яко стягат синджирите, не може да им се отрече! :lol:

мойтУ м'че, Черноморец през пролетта имат точно ЕДНА победа като гост- срещу покойниците от Каварна, при това доста измъчена.И пак ти казвам-дори да загубят в Разград, ще се класират за ЕКТ. Литекс ви гостуват на "Армията", ако Лудогорец е победил "акулите", ше трябва да им се хвърлите-щете или нещете :lol:

Ако играча на предишния кръг,рефера Йорданов,бе свирил както трябва,нямаше сега да правиш тия дребни сметки.Разбра ли,"мойтУ м'че"?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 май 2012 12:46

Old_death написа:Ако играча на предишния кръг,рефера Йорданов,бе свирил както трябва,нямаше сега да правиш тия дребни сметки.Разбра ли,"мойтУ м'че"?

А ако не бяхте сменили съдията на есенното дерби, и таско бе свирил както трябва, и не се бяхте назобили, нямаше сега да правиш тия дребни сметки. Разбра ли, "мойтУ м'че"?
Иначе тоя мач е най-твърдата 2-ка в тиража. Тая пролет панчеревци играха срещу 3 отбора, които не се надупиха, и трите пъти паднаха.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 май 2012 13:07

niki87 написа:
Old_death написа:Ако играча на предишния кръг,рефера Йорданов,бе свирил както трябва,нямаше сега да правиш тия дребни сметки.Разбра ли,"мойтУ м'че"?

А ако не бяхте сменили съдията на есенното дерби, и таско бе свирил както трябва, и не се бяхте назобили, нямаше сега да правиш тия дребни сметки. Разбра ли, "мойтУ м'че"?
Иначе тоя мач е най-твърдата 2-ка в тиража. Тая пролет панчеревци играха срещу 3 отбора, които не се надупиха, и трите пъти паднаха.

Как пък всички се надупиха на отбор без пари, вчера мача с Враца беше като срещу вас, на една врата и гостите си имаха една възможност за гол, но я пропиляха, докато при вас ви покри късмета и рикушета! Живи и здрави , Черноморец в Лига Европа за сметка на Левски !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 май 2012 13:30

Beck's написа:
Как пък всички се надупиха на отбор без пари, вчера мача с Враца беше като срещу вас, на една врата и гостите си имаха една възможност за гол, но я пропиляха, докато при вас ви покри късмета и рикушета! Живи и здрави , Черноморец в Лига Европа за сметка на Левски !

Никой не говори за мачове срещу Враца, Каварна, Светкавица, или тем подобни. Погледни представянето на един Локомотив Пд срещу Левски, Лудогорец, Черноморец( все победи, с игра на кръв), и го сравни с представянето им срещу вас. Същото важи и за Черно море.

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 08 май 2012 13:35

ПРЕДЕЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ! РАнен гол и докосваме титлата! АРМЕЙЦИ още два мача до заветната цел! НАПРЕД КЪМ 32-ра титла!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 май 2012 13:40

niki87 написа:
Beck's написа:

Никой не говори за мачове срещу Враца, Каварна, Светкавица, или тем подобни. Погледни представянето на един Локомотив Пд срещу Левски, Лудогорец, Черноморец( все победи, с игра на кръв), и го сравни с представянето им срещу вас. Същото важи и за Черно море.

Нали няколко дена преди мача от Локото се канеха, че ще ни убият с 5:0 и тем подобни, който говори много преди събитие, после мълчи и не може да го намериш.... Колкото до Черно море те бяха без доста основни футболисти и точно на Армията нямаха какво да направят с резерви и то най-накрая ги бихме с игра, предишните мачове винаги сме губили точки срещу тях...

Ако не можеш да намериш отговора в тези неща дето написах си просто много заслепен. :roll:

Върни се в “ЦСКА”