Колоездачна обиколка на Италия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Колоездачна обиколка на Италия

Мнениеот ehh » 27 май 2012 21:23

Аз се чудя дали няма да стане по-интересно, ако:
1. Махнат етап-часовник;
2. Ако не го махнат, до бъде поставен преди планинските етапи.
Така това кеширане мисля, че ще бъде изкоренено и фаворитите ще бъдат доста по-агресивни на ключовите етапи. А не само да се дебнат, да минимизират разликите и да се хвърлят като луди на равните часовник-етапи. Особено това важи за тези, които знаят, че могат да се "возят" по планините, тъй като после на равното ще избият всякакви разлики.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 27 май 2012 21:50

Няма как да се премахне часовника,дори сега на Тура погледнах че ще има цели 3 индивидуални етапа.Освен пролога има един преди планинските и един след тях преди последния етап в Париж.Явно така е прието,последната възможност за промяна да бъде на часовник.А и който си го може не се дебне.Родригес нали 2-3 пъти атакува и спечели,Хеседал го гонеше щото знаеше че е по добър на индивидуалното,докато Лики газ и Лампре големи тактики и сметки правиха и накрая нищо ;)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 май 2012 22:03

Родригес и Хеседал си размениха по една разлика от 15-16сек в два поредни планински етапа и накрая разликата им се запази. На последния етап Родригес атакува чак като бяха останали под 2км и взе минимална преднина. Ако нямаше оставащ часовникарски етап си мисля, че този последният в планината щеше да е супер.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 27 май 2012 22:19

Хеседал няма визия на шампион и това е видно.Ако не се бяха дебнали всички и всеки да се прави на тактик нямаше дори и да е в тройката.Хаха обаче Родригез наистина си е подобрил часовника ;) ,защото миналата година на 42 км часовник бе на 5 минути от първия
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2012 00:32

Италианците са си криви с тия дебнения. Можеха да направят разлика и на Хеседал и на Родригез, ама пуста тактика и страх.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Други спортове”