Черно море - "Не се гаси,туй що не гасне''

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: ''Тича''-с ореола на първите победоносци''

Мнениеот ralimavridov » 01 фев 2012 21:40

wolf написа:
зеления написа:История се гради трудно, но още по-трудно се съхранява. Ако бяхме един отбор ценящ историята си, бихме създали "музей на славата" или нещо от този сорт. Ама какви глупости говоря и аз - ние стадион нямаме, а аз съм замечтал за музей. :(

Като хлапе преди 10-15 години съм виждал купите и титлите на една витрина до кафенето на Тича. Някаква идея къде са сега?

Виждал съм ги в офиса на Тошко Великов на стадиона.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 фев 2012 21:48

Шантава работа, трябва да са на показ и без това купа не сме виждали от бог знае кога.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 01 фев 2012 21:55

Хубава и интересна история. Поздравления за автора ! Хубаво е, както каза "уикед" да се пубкликуват повече такива истории, а не такива, като цитирам: "Куче радва отбора на цска в Турция."
Изображение

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 02 фев 2012 08:53

Уникално, благодаря на автора за това, че ми припомни нещо, за което съм чел доста отдавна. И на мен ми е интересно къде е този трофей, първи такъв за български отбор в международен турнир, ако не се лъжа. За съжаление обаче нашият клуб е далеч от това да печели трофеи, за наше съжаление. Но това не е тема за тук. Поклон пред всички, взели участие в паметния турнир! :)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 фев 2012 11:30

ralimavridov написа:
wolf написа:
зеления написа:История се гради трудно, но още по-трудно се съхранява. Ако бяхме един отбор ценящ историята си, бихме създали "музей на славата" или нещо от този сорт. Ама какви глупости говоря и аз - ние стадион нямаме, а аз съм замечтал за музей. :(

Като хлапе преди 10-15 години съм виждал купите и титлите на една витрина до кафенето на Тича. Някаква идея къде са сега?

Виждал съм ги в офиса на Тошко Великов на стадиона.

Изображение

На заден план.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 02 фев 2012 14:37

Проблемът е там,че успехите ни са преди да дойде един ужасен етап от българската история, през който се създава и се толерира ужасно много(че чак до днешно време) цдна
фалшива коса - фалшив футбол!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 02 фев 2012 14:42

Наистина не знам , на фена от ЦСКА , какъв му е проблема честно.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 02 фев 2012 14:43

HEATSEEKER написа:Наистина не знам , на фена от ЦСКА , какъв му е проблема честно.

Защо винаги трябва да има проблем.Питах какви успехи- купи имат Черно море, нещо лошо аре стига с тия комплекси де.
ИзображениеИзображение

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 02 фев 2012 14:51

Ако не бяха слезли шумкарите от горите и да започнат да обират мандрите ЦСКА нямаше да го има.Левски нямаше да стане втори комунистически отбор и заедно със Славия щеше да бъде достоен противник на Тича.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 02 фев 2012 14:52

toffees написа:
moreto vn написа:
toffees написа:Какви успехи имат ФК Черно море?

Ти отговори какви успехи щяхте да имате,ако не беше Червената партия-Майка на червения ви отбор (какво съвпадение и на цветовете)? :(

Пич тия съм ги слушал, вече кажи нещо друго добре е ,че има митове и легенди с който по скромните отбори да си избиват комплексите.

Това да напишеш че си спечелил първата купа за България във всички видове спорт, комплекс или малоценност ли е.Не те знам на колко години си, но навремето на ''Черно море'' викаха ''малкото ЦСКА'', 2 от титлите ви са благодарение на това, че бием ''Левски'' и ви правим шампиони, нагло и лицемерно това което пишеш, излиза, че май при теб има някакъв комплекс , защото за това което се пише не е за ЦСКА
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Черно море”