Иначе другото важно нещо е честито на всички ЦСКА-ри

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
POPCORN написа:Аз съм възмутен от съдията.Така да пропуска да свири поне една от двете дузпи е ебати престъплението.Скъса се да дава картони за играчите на Литекс, много пропуснати нарушения в тяхна полза.Последното на Галин Иванов ако не е дузпа аз си режа главата.Като цяло с полуженията последните 7-8 минути литекс ги изпусна
RedeviL написа:POPCORN написа:Аз съм възмутен от съдията.Така да пропуска да свири поне една от двете дузпи е ебати престъплението.Скъса се да дава картони за играчите на Литекс, много пропуснати нарушения в тяхна полза.Последното на Галин Иванов ако не е дузпа аз си режа главата.Като цяло с полуженията последните 7-8 минути литекс ги изпусна
Е Минев направо си го редноса ама да ти кажа честно и на хикса съм доволен щото до гола на Литекс не виждах как може да взема нещо от този мач..
POPCORN написа:не е въпроса до точките.това на Галин Иванов е чиста дузпа.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта