Ботев Пд - Етър ВТ 21.04. 17:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- lokomotiv4o
- Контакти:
Re: Ботев Пд - Етър ВТ 21.04. 17:00
Прогноза: Ботев Пд 2:2 Етър
- rump_shaker
- Контакти:
0-0 или 1-0 за нас. Според мен мача няма да е голов трилър, дано да се лъжа
Етър ще играят отново наредени пред вратата си колкото да не паднат. Нашите ако играят като във Варна не ми се говори. Дано изнесем подобен мач както този срещу Нефтохимик където определено надиграхме мазутите.

- botev_1912
- Контакти:
rump_shaker написа:0-0 или 1-0 за нас. Според мен мача няма да е голов трилър, дано да се лъжаЕтър ще играят отново наредени пред вратата си колкото да не паднат. Нашите ако играят като във Варна не ми се говори. Дано изнесем подобен мач както този срещу Нефтохимик където определено надиграхме мазутите.
то с тая селекция няма как да очакваме голов трилър

по-важно е определени кръгове да спрат да дърпат покривката към себе си и да оставят хората да работят с наличния материал - добър лош - това е нашия Ботев!!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
Бръснара написа:Pride_of_London написа:Пичове, как може да сравнявате величието БОТЕВ ПЛОВДИВ с някакъв сатителен отбор, на който феновете живеят за да подкрепят отбора на Берое?Пълни смешници сте, Етър, и като публика, и като отбор.Язък за един от най-хубавите градове в България.Да не кажа и най-хубавия!
Типичната жълта злоба и омраза.Типична единствено за феновете на Тракия.
И кое им е смешното?Такава е действителността в България.Като нямаш отбор в А-група от 15-20 години ще ви видим вас.Ще станете точно както локомотивците в Пловдив преди 20 години.Т.е. ще ви търсим с куче-следотърсач.
Лесно е да следваш модната тенденция в Пловдив да си футболен фен,трудно е именно в градове като Търново да подкрепяш родния си отбор.
Ако така продължавате само със злобата и "великото минало" ще си останете.
Айде бе, ама верно ли е така? Феновете на Ботев го следват на всякъде зарзаватче! Справка: "В" група!
- rump_shaker
- Контакти:
Много ме кефи английския лаф "Park the bus". 100 процента съм сигурен че така ще играят Етър. Ако бием дори с 1-0 ще съм щастлив. Много тежък мач ни чака. Нашите примадони да се стягат и да излизат на кръв, че вече няма накъде!

rump_shaker написа:Много ме кефи английския лаф "Park the bus". 100 процента съм сигурен че така ще играят Етър. Ако бием дори с 1-0 ще съм щастлив. Много тежък мач ни чака. Нашите примадони да се стягат и да излизат на кръв, че вече няма накъде!
Цанко Цветанов:„Отиваме за победа срещу „Ботев“, длъжни сме да я гоним, както във всеки мач. Аз никога не съм избирал дефанзивна тактика, ще играем открито и в Брестник. Иска ми се да изглеждаме по-добре в събота, отколкото бяхме на стадион „Ивайло“.
то пък с вашите машини само ще "park the bus" това че мачът на Ивайло предния път го изиграхме супер слабо не значи че винаги играем така просто има и такива дни

- rump_shaker
- Контакти:
Unscrewed написа:
Цанко Цветанов:„Отиваме за победа срещу „Ботев“, длъжни сме да я гоним, както във всеки мач. Аз никога не съм избирал дефанзивна тактика, ще играем открито и в Брестник. Иска ми се да изглеждаме по-добре в събота, отколкото бяхме на стадион „Ивайло“.
то пък с вашите машини само ще "park the bus" това че мачът на Ивайло предния път го изиграхме супер слабо не значи че винаги играем така просто има и такива дни
Ти сериозно ли? Досега не съм чул треньор който да каже. "Излизаме за да пазим хикса, ще играем наредени пред врата". Не разбираш ли, че 90 процента от исказванията са шаблонни!
Със сигурност мога твърдя, че в следващите 90 процента на всички пресконференции ще чуеш следното нещо: "Излизаме за победа, ще играем нашата игра. Гоним трите точки". Всичко е шаблон бе момче. Как ще излезне някой и ще каже "Отиваме да се наредим пред вратата пъ квото стане напред. Нали ще бъде линчуван такъв треньор!. Ай малко мислете с тези си глави.

е утре ще разберем кой крив, кой прав