Belus написа:percival написа:Belus написа:Ако е за играч на ЦСКА е нормално 1 мач, но ако е играч на Левски - не е. Така ли?
И да, направи ми впечатление нещо друго - Присо, Даксон и Трифонов са учили актьорско майсторство при един и същ преподавател.
Ти му говориш ,то си пее .
Ми няма удар е колега,има дърпане (тоест непристойно) поведение .Наказанието е за един мач.
Не знам кой къде се е учил ,но определено имаше посягане от страна и "докосване" от страна на Том.
Що не коментираш това кое съм писал за 10-тата секунда ?
ПП:Най-вероятно някой добронамерен модератор е сменил името на темата.Което пак си леко грешно де,що за Старокин си е напълно нормално наказанието да е 1 мач.
Темата беше озаглавена "Йовов и Старокин със смешни наказания "
Ей, ти казваш за удар! 1 мач е нормалното наказание. За дръпване на ръкава на съдията, Дембеле беше наказан с 2 мача. Как искаш да коментирам? Ама тогава оревахте света, а срещу Литекс - тишина. Друго - вземи и прочети дисциплинарния правилник, вместо да си измисляш термини(както на теб ти отърва)
Е къде го видя тоя удар на Мболи ? 10 пъти го гледах и удар няма има дърпане и бутане ! Правилниците не знам ,аз дали ти или тия от ДК трябва да си ги прочетат

Цитирам ти по какъв член и на какво основание са наказани ,а ти си прави сметката кой прав и кой е крив.
Наказанието на Дембеле беше смешно ! Такива случки има почти във всеки един мач.Това е също от "непринудените" и "професионални" решения на ДК към БФС.Които се надупват спрямо силният за деня .