Черноморец - Черно море 3-2 FT.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30
То Аллах значи Бог, ама аз не съм вярващ, ама хич, та може да повярбвам само в Бог Херо да постегне редиците. Каквото и да стане знам, че няма да бъде безглов мач 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]-
k.dimitrov
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Абсолютно непредвидим мач! Черноморец са много добри,но Черно море в последните няколко години ме кефят много щото не цепят басма на никой-няма Левски,ЦСКА,Лудогорец....пък дори и Щутгард.Играят твърдо (може би на ръба) и могат да бият всеки(е могат и да паднат от всеки). Черноморец играе сравнително добър футбол при Херо,но Черно море като че ли са малко по-големи биткаджии. Прогнозирам 2:3 без да се заяждам с феновете на Черноморец.Между другото за първи път в този форум прогнозирам загуба на Чц.
Ваньо, дано не познаеш. Един път и ние да имаме късмет и да ни признаят головете. А сега сериозно, труден мач, както винаги е с Черно море. Не давам прогнози по принцип, но се надявам на победа. Дано вкараме първи гол.
Сигурен съм в 2 неща. Едното е, че мачът ще е непредвидим, второто, че и двата отбора ще играят, за да вкарат голове. Което, между другото предразполага публиката за интересен и динамичен двобой. И нека ние победим 
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- hristo1306
- Контакти:
Победа с 2 : 0 ! Но нещо друго ме притеснява. Дали няма да има повече публика на мача в събота, от колкото "морското дерби " ?
hristo1306 написа:Победа с 2 : 0 ! Но нещо друго ме притеснява. Дали няма да има повече публика на мача в събота, от колкото "морското дерби " ?
Няма да има, без такива притеснения, обаче защо часовете и дните на мачовете са така малоумно измислени, е това не мога да зацепя.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30
Bourgas написа:hristo1306 написа:Победа с 2 : 0 ! Но нещо друго ме притеснява. Дали няма да има повече публика на мача в събота, от колкото "морското дерби " ?
Няма да има, без такива притеснения, обаче защо часовете и дните на мачовете са така малоумно измислени, е това не мога да зацепя.
TV Права
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- hristo1306
- Контакти:
Не съм гледал програмата - ама мисля, че е заради "големия зрителски интерес" на МЕГА дербито Локо сф - Левски !!!
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Абсолютно непредвидим мач! Черноморец са много добри,но Черно море в последните няколко години ме кефят много щото не цепят басма на никой-няма Левски,ЦСКА,Лудогорец....пък дори и Щутгард.Играят твърдо (може би на ръба) и могат да бият всеки(е могат и да паднат от всеки). Черноморец играе сравнително добър футбол при Херо,но Черно море като че ли са малко по-големи биткаджии. Прогнозирам 2:3 без да се заяждам с феновете на Черноморец.Между другото за първи път в този форум прогнозирам загуба на Чц.
Коментар даден от фен, неутрален и наистина хубав, оценявам го! Благодаря за този коментар това ме зарадва вътрешно и се радвам че не си като левскарите, които ни изкарват най-грубия отбор на планетата докато онзи ден ги гледах с Лудогорец какви резачки правеха цял мач! Аз си казах прогнозата и тя е 1Х2
ПП.
На NEFTOCHIMIK 1962 му пожелавам да биете Ботев и да влезнете в А група, за да си правим прогнозите и с вас
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
galin56 написа:Определено Черноморец са ми по-симпатичен отбор от Черно Море и се надявам да победят. Варненските мафиоти, нивата и порутения стадион покрай нея където играят, играчите са им типични дървари, които ритат нагоре и напред и се ръгат и бутат колкото могат(Танко ми беше любимия) - абе изобщо не са симпатичен отбор. Надявам се 3-0 за Черноморец.
Личи си, че си гледал 1-2 мача на Черно море... някога си... Аман (извинявам се за турцизма) от подобни тъпизми и глупави мнения.. Хем не запознат, хем говори, ама говори глупости.... Алооо., Ботевград по-добре замъчли, вместо да дрънкаш врели некипели...
Нито отбора ни е от дървари (отдавна не е такъв поне от година и половина.... то това може да си го говорят незапознатите още 10 години, ако искат,,, мнали е удобно)шефовете ни били мутри, да такива са... Но те поне не го крият... Я да видим на кой отбор шефовете не са такива... В България само "хрисими " хорица имат пари и управляват футбола/.... Айде да не казвам какво мисля за такива хора като теб, дето се изсират с мненията си!
И това, че "Танко" ти е бил любимия доказва, че мач на Черно море си гледал преди година- две... Ей затова сме на тоя хал, заради неподготени хора, които убедено говорят глупости....
За мача 1:1 или 0:1 за нас
B3ATS написа:Bourgas написа:B3ATS написа:Ако някой е видял изтритото ми предно мнение , бях се объркалАко мача беше във Варна , щеше да е твърд Х , но в Бургас ... няма как акулите да изпуснат мача.
Значи съм супер бърз в цитирането![]()
![]()
Та и акулите на това се надяват, но това Море, тоя Манолов... Трудно ще е!
СпокойноНяма да имате проблеми с "моряците". Те като гости не струват. Когато Черно море победи някого , в ГОНГ винаги пишат "Х се удави в Черно море". Интересно , сега ако загубят в Бургас , дали ще напишат "Черно море се удави в Черно море"
или "Черно море се удави в собствени води".
Айдеее поредния "Запознат"
Още повече, че последните 2 пъти в мачовете срещу Черноморец в Бургас ги бихме .... А те обратното- биха ни на наш терен... Въобще "разбираш ги нещата", няма спор