Червени_шампиони написа:Спокойно бе хора!!! Нека ебават народа..."оня" отгоре гледа и ще наказва, рано или късно.
Кога ги накаже оня, народа нема да го има

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Червени_шампиони написа:Спокойно бе хора!!! Нека ебават народа..."оня" отгоре гледа и ще наказва, рано или късно.
dodo7271 написа:stg333 написа:имам много приятели цесекари слава на бога че нито един не е като крещяшите в темата и пичове колкото и да ми е болно общо в България едва ли има и 100 000 човека които да ходят на мач редовно какви фенове какви избори ужас
Ужасно се радвам, че и моите приятели цесекари не са зомбита, като тези тук във форума. КАто им четеш олигофренските мнения, ми идва да се обадя на моите хора и да им кажа "Обичам ви, нищо, че сте от ЦСКА".
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Red Warrior написа:tiamat написа:Red Warrior написа:ВТБ, Булгартабак, Премиера, Левски
Аз бих добавил и "българси футбол". Както и да е, в нищо не ме убеждаваш с това. Не виждам нищо лошо в това, че ББ е намерил спонсор на българския футбол, в частност Левски. Ако беше намерил на ЦСКА или който и да е друг, не бих имал нищо против. В края на краищата, това което виждам е, че някакви свежи пари влизат в българския футбол, което е добре за всички.
"Българския футбол" е за замазване на положението, дано се сещаш. Разменната монета беше Булгартабак на безценница срещу спонсорство за Левски. И за да не кажеш, че плюя само по Левски, ще добавя в списъка и Берое, където даже държавна фирма (Марица Изток 2) им стана спонсор.
Teo написа:tiamat написа:Аз бих добавил и "българси футбол". Както и да е, в нищо не ме убеждаваш с това. Не виждам нищо лошо в това, че ББ е намерил спонсор на българския футбол, в частност Левски. Ако беше намерил на ЦСКА или който и да е друг, не бих имал нищо против. В края на краищата, това което виждам е, че някакви свежи пари влизат в българския футбол, което е добре за всички.
Добре защо точно на Левски намериСигурно БФС му е направило поръчка, като са видя ли че ''отбора на народа'' фалира.... ББ е ултрас на Левски от малък, той няма да допусне отбора на сърцето му да фалира.
Ivanskiq написа:Червени сектанчета, трудно е с комунист да се води диалог! Ако питате какво си позволява Бойко, първо си задайте въпроса какво си позволява, човекът от село Плоски! Нека да направим една малка ретроспекция - да се завърнеш от Меката на футбола - арабския свят и само след няколко дни да започнеш да петниш реномето на вечния съперник с удари от сорта на... "има директива..." - са меко казано безпочвени и говорят за ниската култура на този човек. Не знам на кой трябва да се извинява Бойко, но е добре селянинът от село Плоски да се извини на ФК Левски, защото в цивилозавания свят публично обвиняваш съперникът за нещо, което предстои да се случи в бъдеще, само ако имаш доказателства. Това не са ви рейдовете до '89 година, когато средно всяка втора година вземахте титла, а еднопартийният режим на БКП доминираше всяка сфера на живота. От такава перспектива (т.нар. историческа перспектива) - спрямо нещо приключило - могат да се правят анализи и оценки. Но нали се сещате, че колкото Гонзо е инженер, толкова селянинът от Плоски е историк. Той е хитър селянин - знае добре, че истеричния му писък може да му бъде алиби за всичко - ако не вървят нещата в ЦСКА, значи е прав, ако вървят - е значи всичко е супер, а селянинът е мъж. Е, този селянин преди ден два пак реве истерично: "Късат месо от ЦСКА". Да късат ви месо, другарю Стойчо, затова ви предлагаме лекарство - вземете си сиропа за кашлица. Вие можете...Вие, ако не друго...имате право... Защото, ако нещата в ЦСКА не вървят, просто утре няма да се съмне и краят на света наближава. Долна секто, чакам ви да дойдете по някакъв повод в Полша, лично ви обещавам линч. А на селянинът от Плоски ще му нахлюпя една тава с "кифтета". Вижте уикипедия на полски за цска, там хората добре са написали кой е държавния отбор.Навсякъде по Европа ви знаят като държавния отбор, другари, а това в съзнанието на някои европейски държави не можете да го промените.
Teo написа:В това дето си написал само Стойчо, Стойчо, Стойчо и нищо друго... ББ ви е ултрас, не го ли разбрах те това
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55, Tony_CSKA и 20 госта