Почваме го Мъри още от първия мач! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Почваме го Мъри още от първия мач! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

Мнениеот Deliba6 » 31 яну 2009 19:39

lakito7 написа:Мисля,че колкото по-вече забрани има толкова този форум ще заприлича на по-вечето форуми с прекалени забрани-скучен,без емоции.По-малко забрани!!!Такива които ползват форума за линкове и други подобни съм съгласен с теб,че не им е мястото тук.

Аз пък съм съгласен с тебе! Продължавам да чета простотии /в този стил написах отговор на автора на темата/ от простаченца и на някакъв незнайно откъде появил се език изписан на развалена латиница. Уважавам опитите на Miki 28 и Stenli за някакъв вид подредба, но да не се вземат прекалено на сериозно!... И най-вече да не се вторачват в никове, които са ги издразнили на тема непогрешимост!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

levski 6ampion

Мнениеот levski 6ampion » 31 яну 2009 23:54

Не стига, че обижда, ами дори не може да го прави като хората. Поредния изгонен от форума с бан по IP.
-mike28

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 01 фев 2009 10:03

Открийте разликите(само за наблюдателни) :? "Почваме го Мъри още от първия мач! ОСТАВКА! ОСТАВКА!" :shock: И аналогията на темата във форума на Левски: :!: Със Стоилов и Бербатов напред!!! :P Открихте ли ги :?: Ето за това всички фенове на сините ви казват че повече мразите Левски,от колкото обичате цска :!: ;)

Потребителски аватар
mladenis
Контакти:

Мнениеот mladenis » 01 фев 2009 18:34

АБЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ МЪРЛЮ И ПЕРУКАТА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!

Потребителски аватар
mladenis
Контакти:

Мнениеот mladenis » 01 фев 2009 18:38

МЪДИ И ГЕНИЙ. ТРЯБВА ДА СМЕНИ БЕРБО, МАРТО, СТИЛЯН, САШО И БЛАГО С ТЪПОЗАКОВ, ЙОВЧОВ, ХУЙЧО, ДУМУФЧИЯТА, И ЛЪСКИО ВАГИНА Р. ТАКА НЕЩАТА ЩЕ СТАНАТ МУУУУУЦКА.

Не викай, не обиждай и ползвай бутона "редактирай" вместо да пускаш два поста последователно!
-mike28

Върни се в “ЦСКА”