Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 31 май 2017 16:25

mikata написа:Днес не трябваше ли да обявят кой взима лиценз?

Те сега умумат дали ще има бараж с Верея :lol: Чакай ти лицензи....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 май 2017 17:02

modor написа:
mikata написа:Днес не трябваше ли да обявят кой взима лиценз?

Те сега умумат дали ще има бараж с Верея :lol: Чакай ти лицензи....

Лиценз се обявява само, ако не си ги взел. Тези, които не взеха, бяха обявени :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 май 2017 22:02

Абе някой може ли да ми каже, за коя шибана година поред първенството приключва и не се знае кой ще играе в Европа? Точно заради тумора на БГ футбола, носещ в себе си името "ЦСКА", това става за амнайсти път
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 май 2017 22:08

Тия цигани от диемите, ухилени до уши, повтарят постоянно, че Дунав са се класирали за Уефа.
Анатема!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2017 01:01

Player написа:Батков го намекваше много пъти. Натискат го, саботират го, но той не би дал Левски на кой да е. Накрая му вкараха троянеца Тонев и вече нямаше как да удържи. Да се върнем ли към изненадващата смърт на Грашнов и после прогонването на Чорни. Колко човека бяха гонени от България след това. Нима Чорни беше най-страшен от всички, които са идвали у нас. Не очакваха, че Батков, ще направи това което успя явно. Някакъв адвокат едва ли е изглеждат конкуренция на мастодонти като Павлов и Божков. Но се оказа, че е. Това което прави Спас сега, се е предполагало , че ще го прави Батков. Е сега намериха точния човек за поръчката сега. Кои са хората ли? Ами Жан Виденов го каза преди време. Около 200 комунистически фамилии управляват България. Същите които създаваха ЦДВ, по известно като ЦСКА.

...нещо, човек не ми се вярва да е така... Не знам. Не казвам, че не е така, защото самият аз не знам как е, просто споделям недоверието си в тази теория. А може въобще да не е "теория"? Аз принципно съм човек, който разчита много на логиката... Но, както казах... не знам. Много често "истината" е доста по-страшна от "официалната версия".

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 юни 2017 01:11

metodito написа:

...нещо, човек не ми се вярва да е така... Не знам. Не казвам, че не е така, защото самият аз не знам как е, просто споделям недоверието си в тази теория. А може въобще да не е "теория"? Аз принципно съм човек, който разчита много на логиката... Но, както казах... не знам. Много често "истината" е доста по-страшна от "официалната версия".

Когато има замесени големи пари и влияния, винаги има неофициални неща. По делата се познават нещата. Колко пъти някой, щеше да казва грандиозни неща за Левски? И едно нищо накрая... В последно време се казва клишето, че Левски пак ще си върне славата. Клише или нещо поназнайват...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2017 01:11

Player написа:За Иванов съм съгласен. Определено ни е трансфера на годината.

Аз съм сигурен, че ако т.нар. "собственик" предостави цялата власт на Иванов, за една година ще изплуваме над повърхността, а после вече може и да "мИчтаим". Човекът изглежда сериозен и съвестен, но особено - можещ и знаещ. Рядкост в управата на клуба в последните има няма десет и повече години.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2017 01:13

Player написа:
metodito написа:

Когато има замесени големи пари и влияния, винаги има неофициални неща. По делата се познават нещата. Колко пъти някой, щеше да казва грандиозни неща за Левски? И едно нищо накрая... В последно време се казва клишето, че Левски пак ще си върне славата. Клише или нещо поназнайват...

По-скоро първото, мисля. Нали знаеш, "откъдето е текло, пак ще тече" и такива неща. Всъщност, историята е доказала мерадавността на подобни "клишета".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2017 01:21

doktora25 написа:Митов трябва да си ходи, най-малкото защото е всичко друго, но не и треньор. Обида за цялото треньорско съсловие е някой да нарече Митов един от тях.

Много пъти съм говорил колко е добре да дойде Стефан Грозданов. Одобрявам и завръщането на Кокала, който е харесван от мнозина тук и ще спомена още едно актуално напоследък име Войн Войнов.

И дума не трябва да става за треньори под 55 год.

Подкрепям! И аз смятам така. Стига с тези "млади и обещаващи". ВидЕхме ги тях. Дайте ни Гочето, Майстора, Кокалеску, даже или както споменаваш бай Гроздан или Войнов. И без това нали си тръгва от Локото уж... Не на последно място, футбалерите ще имат респект от възрастта му. Примерно. :mrgreen: Но трябва и човек зад такъв треньор. Пелета, Гонзовци, Боримировци не. Но не и Наско. Той е нетърпелив към треньорите. А Гочето, ако ни хване, ще си трябва време. С Муслин, с Майстора не играхме "атрактивен" и ефектен футбол, но ефективен.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 юни 2017 07:38

Player написа:...

В "Левски" големите пари са дългове. Явни и неявни. Много често, когато се дава публичност на неофициални неща излизат наяве нови дългове. Вместо грандиозни неща. Следват добре познатите клишета "Ние сме "Левски" София", "където е текло пак ще тече", ""Левски" пак ще си върне славата" и т.н. Само че клишетата не допринасят и не могат да допринесат за подобряване състоянието на клуба. Свободният полет в пропастта продължава. По законите на физиката с ускорение. По икономическите и спортните закони също. Кой и как може да спре този полет? Боримиров и Митов не. Необходимо е спешно да се назначат компетентни спортен директор и старши треньор. А те са непоклатими.
Отново ще си позволя един цитат. Мнение на човек, което най-малкото трябва да се приеме ако не с уважение, то поне с внимание. Изказано преди малко повече от 4 години. "Назначението на Николай Митов е катастрофа". Кариерата на Николай Митов е потвърждение за верността на твърдението. Неотстраняването на Митов днес, 01.06.2017 е нова катастрофа. Гаранция за нови провали. Защо не и в евентуален мач с "Верея"? Човекът е доказал и доказва способностите си.

Върни се в “Левски”