Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 09 окт 2018 23:07

phd написа:Интересна възможност е Ганчев да изчака до последно, за да види колко ще се обърнат срещу него и после с ехидна усмивка да им прасне осемте милиона превод.
Само в тоя форум що човек се отметна от привидната си идентификация заради едната емблема! А ужким всичко си беше точно, четирите букви в сърцата, АД-то няма значение, готини юридически врътки за пред УЕФА... А то какво се оказа??? Че няма усещане за приемственост! "Осем милиона откуп, за да забравим" сякаш казват феновете, а от толкова амбразурчици беше ужким останало впечатлението, че вече е забравено. Да, ама не.
Не ми се мисли какво е в сериозните форуми на привържениците.

Гледам ,че си доста по-притеснен от някои цесекари за емблемата :)
Спокойно ,ще вдигнеш кръвно:) По цял ден ЦСКА ти е в главата...КАС.. УЕФА...ФИФА. :) Ти толкова за твоя отбор не се интересуваш. Ако толкова ти е на сърце ЦСКА ...ще те приемем не е проблем.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 09 окт 2018 23:16

gihuelo написа:
phd написа:Интересна възможност е Ганчев да изчака до последно, за да види колко ще се обърнат срещу него и после с ехидна усмивка да им прасне осемте милиона превод.
Само в тоя форум що човек се отметна от привидната си идентификация заради едната емблема! А ужким всичко си беше точно, четирите букви в сърцата, АД-то няма значение, готини юридически врътки за пред УЕФА... А то какво се оказа??? Че няма усещане за приемственост! "Осем милиона откуп, за да забравим" сякаш казват феновете, а от толкова амбразурчици беше ужким останало впечатлението, че вече е забравено. Да, ама не.

Спокойно ,ще вдигнеш кръвно:) По цял ден ЦСКА ти е в главата...КАС.. УЕФА...ФИФА. :) Ти толкова за твоя отбор не се интересуваш. Ако толкова ти е на сърце ЦСКА ...ще те приемем не е проблем.

Тревожи ме тишината тука. За едната картинка! Момчета (и момичета), я по-сериозно! На всичкото отгоре Ганчев ще си и плати, по един или друг начин, и плювачите ще трябва да си взимат плюнките обратно. Левски играе с не знам коя емблема поред и въобще не ми е направило впечатление. Вие какво сте се втелясали, не разбирам просто. Емблемата та емблемата.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 окт 2018 23:26

phd написа:
gihuelo написа:

Тревожи ме тишината тука. За едната картинка! Момчета (и момичета), я по-сериозно! На всичкото отгоре Ганчев ще си и плати, по един или друг начин, и плювачите ще трябва да си взимат плюнките обратно. Левски играе с не знам коя емблема поред и въобще не ми е направило впечатление. Вие какво сте се втелясали, не разбирам просто. Емблемата та емблемата.

Не те тревожи тишината тук , друго те тревожи и ти чудесно знаеш кое е то :) Не бъди толкова елементарен измисли нещо друго :)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 окт 2018 23:28

Ама що да не е тишина? Да се пускат слухове, че щял да плати, пък не щял да плати, да си режем вените и т.н.
То каквото има да стане, ще стане, пък и всеки тук вече е казал, каквото има да казва и то нееднократно.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 окт 2018 23:52

Teo написа:
k_oleto написа:
Teo написа:Няма да има плащане. Всичко приключва!

Тео, ще се плати!!!!

Вярвай ми брат!

Не вярвам да плати... хора от негово обкръжение сами се издадоха!

да ве........
ГГ го няма, не знам кой знае по-добре

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 окт 2018 00:22

Ако е наистина такъв "голям" бизнесмен, за какъвто се праска и след всички тия нагъзвания от страна на държавата към ГГ, той трябва да плати. Ако не плати, значи просто е беден.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 окт 2018 08:25

W84me написа:Ако е наистина такъв "голям" бизнесмен, за какъвто се праска и след всички тия нагъзвания от страна на държавата към ГГ, той трябва да плати. Ако не плати, значи просто е беден.

[offtopic]Логиката ти точно такава какъвто си и ти :) Значи спокойно можем да заключим,че Спас Русев е клошар ,щом не плаща 7321 лева на Иван и Андрей и 2300 лева за нова косачка в школата :) мозАаак[/offtopic]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 10 окт 2018 08:57

Ще се разбере днес или утре.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 10 окт 2018 09:06

Между другото сега чета ,че повечето футболисти за разпуснати и няма да играем контрола през паузата......... :evil:
Добре де питам се аз - един уважаващ се треньор как няма да ги събере, да ги стяга и да изиграе една контрола за стимул , ами ще ги пуска 1 седмица айляк .... Този Маестро още повече губи доверието сериозно.

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 10 окт 2018 09:40

trokadero_ написа:Между другото сега чета ,че повечето футболисти за разпуснати и няма да играем контрола през паузата......... :evil:
Добре де питам се аз - един уважаващ се треньор как няма да ги събере, да ги стяга и да изиграе една контрола за стимул , ами ще ги пуска 1 седмица айляк .... Този Маестро още повече губи доверието сериозно.

Чак пък да губи доверие.
Аз не знам какво доверие е имало в него, той все още не го е заработил със добри мачовек и победи.
Пък и не сме ние, тези, които му гласуват доверие.
Както виждаш, комуникацията със ръководителите е еднопосочна улица, също, както през лятото...
Ние се пеним, не спим, поцели седмици сме в тревжно и неспокойно състояние, пъководството си мълчи, това им е политиката, останала от пребиваването им в Ловеч...
Трета година вече не разбраха, че с публиката на ЦСКА(щото ние сме публиката на ЦСКА, неговия отбор още не е ЦСКА), трябва да се общува....
Та да, Йоветич, да си взема малките мачове, аз не помня първество, в което титлата да се е определяла от преките двубй, а и така да е, все един-два мача ще вземем...
Важното е да се ПЛАТИ ЕМБЛЕМАТА(МАРКИТЕ< АКТИВИ< ПАСИВИ), иначе 90% от нас ще спре да ни интересува работата на тренерите или футболистите...

Върни се в “ЦСКА”