Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот TristaNNN » 22 сеп 2015 12:35

Пичове,
Първо, честит ден на Независимостта!
Второ, по този повод, бихте ли въдворили малко ред в темата за празника, че има хора-"родолюбци", които и днес не се посвениха да я оакат.

gong/viewtopic.php?f=53&t=193932&start=30
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 26 сеп 2015 09:43

Господата модератори ще вземат ли мерки срещу подобни льохмани, като Ицко, който във всяка една тема в подфорум Локомотив не спира да пише едно и също, досущ като бот: lokosf/viewtopic.php?f=11&t=193966

Ясно е, че обичате трафик и мнения, но банвате хора за далеч по-малки провинения от ежедневно тролене и спам.
Изображение

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 26 сеп 2015 22:16

Моля за някаква намеса в темата за дарения за НАО Рожен. Доста детински мнения по една наболяла и сериозна материя, която трябва да получи по-широк отзвук, па дори и в спортна страница. Преди малко дори повърнах от яд, заради гаменските им изказвания.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 27 сеп 2015 08:58

Втори опит:
парци написа:Господата модератори ще вземат ли мерки срещу подобни льохмани, като Ицко, който във всяка една тема в подфорум Локомотив не спира да пише едно и също, досущ като бот: lokosf/viewtopic.php?f=11&t=193966

Ясно е, че обичате трафик и мнения, но банвате хора за далеч по-малки провинения от ежедневно тролене и спам.
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 сеп 2015 18:19

gong/viewtopic.php?f=34&t=194037
Темата си е откровено тролене и простотия и не виждам закъде другаде освен за кофата е.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 30 сеп 2015 06:04

Като чета някои знакови потребители как откровено обиждат други или техният отбор,моето ,,бежанците набраха скорост 1-1'' ми изглежда като колегиална закачка.Някой мъжкар би ли ми обяснил на лични,защо.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2015 12:09

Привет,

Бихте ли разчистили малко темата "Форумни изцепки", че там го удариха на "Всекидневна" , а по този начин ѝ се губят чара и замисъла.

gong/viewtopic.php?f=53&t=126521&start=1470
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 06 окт 2015 14:07

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=194116
Тази тема, с какво е полезна или интересна? Само се плюят на кой собственика/спонсора му е по-голям боклук...
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 окт 2015 20:21

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Мнениеот Beladona на 12 Окт 2015, 16:52

Red joker написа:
Beladona написа:
onegavon написа:
А бе трол смотан! Ганчев каза държавата да си ползва Панчарево/ то си е нейно/ как ще го подарява като е държавно. От цялата глупост която си написал единствено вярно е,че ще ни издържа.

Чакмаков не е никакъв,че да му дават стадиона.Той един детски отбор по баскетбол едвам издържа и сто пъти каза,че с мъжкия отбор посмъртно няма да се захваща.

Така е като не си пиеш хапчетата!

Какъв е Ганчев , че да казва какво да се прави на Панчарево ? Той е един нарушител на договора за базите и по Кралева милост стъпва още на Армията ! Чакмаков не е луд да налива пари за баскетбола по модел на Златев и Цв . Василев !

Значи трябва да е тотално изперкал,по твоята логика ,за да налива във футбола ;) :!: Чудиш се вече ,кви глупости да пишеш и тотално се оплете в противоречия :idea: :!:

Микренистче, налива и инвестира са две различни понятия :) Той е способен да измисли какво да се прави с ЦСКА , на вас ви чух глупостите оная неделя . И двете са ви пълна щуротия по Сидеровски ! :)

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=192378&start=10970

До кога тоя платен трол ще се чувства богопомазан ? Първо бе заобикаляне на наказание с друга регистрация , а сега и редовно използване на обидни епитети . В тоя форум има ли модератори ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 13 окт 2015 19:54

Изображение

Върни се в “Свободна зона”