popokutepetel написа:CSKA 78 написа:ivan56 написа:Е на тогава ще настане веселба на Армията, и Гришата ще избяга с 200 към Ловеч
Що ли реши така?! Аз пък викам, че това дело е win- win situation за ЦСКА! Айде, пак си помисли!![]()
Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха. Така не бях се смял отдавна![]()
Значи при вероятното развитие на случая КАС казва, че вие сте си Литекс и нямате нищо общо с умрялото ЦСКА. И забележи, произнасянето няма да е за някакви юридически лица, а за футболен клуб, защото КАС и УЕФА не се вълнуват от правно-организационната форма. С подобно решение умират всичките ви изсмукани от пръстите аргументи, че имате каквото и да е общо с ЦСКА.
Вариант две, който лично аз ви пожелавам, защото толкова време ни убеждавате, че ЦСКА-то не е умряло - КАС установява, че въпреки че не е налице правно правоприемство, то е налице фактическо такова - т.е. ползвате сходно име, клубните цветове на старото ЦСКА, стадионите им, базите им, емблемата им - респ. реализирате приходи. При това положение ви натриса да заплатите всичките задължения към футболисти, треньори, мениджъри и т.н. и към скромните 20 млн. дългове натрупани за мижавия период на припознаватето към фирмите на Ганчев се добавят още едни 10, които следва да бъдат бързичко разплатени, щото иначе следват наказания. И ще видим как Ганчев се изнася отново в родния Ловеч
Аве, брато, то е хубаво да се смееш на себе си! При теб даже трябва да е с глас!

Вариант 2 - този вариант е доста по-правдоподобен! Ние сме клубът ЦСКА, но фирмата която дължи пари на Спрокел е във фалит, а последният трябва да се обърне към българския съд за обезщетение! Клубът ЦСКА има нова фирма, която не дължи нищо на Спрокел!
ПП И ако на 2-ри или по-късно през Ноември думите ми се потвърдят, очаквам масови самоубийства сред подуенци! Няма да има за какво да живеят!