popokutepetel написа:Какво става с емблемата? Гришата плати ли я или 1948 ще стават наследник.
Не, ве, гришата няма да я плати, ама и отборчето от Обеля няма да я плати!

И тогава подуенци ще се видят в чудо! НЕма да има мантри за пеене!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
popokutepetel написа:Какво става с емблемата? Гришата плати ли я или 1948 ще стават наследник.
CSKA 78 написа:popokutepetel написа:Какво става с емблемата? Гришата плати ли я или 1948 ще стават наследник.
Не, ве, гришата няма да я плати, ама и отборчето от Обеля няма да я плати!![]()
![]()
Red_Neck написа:k_oleto написа:Айде, Спортал излезе с инфо, че е време да се плаща за емблемата. Мисля, че имаме 7 дни да платим.......
....
Защо изобщо си губиш времето с "медия", която обитава офис в сграда на Киро Парахода?
Срокът не се определя от личния ФБ на Киро, нито от останалите глашатаи.
popokutepetel написа:CSKA 78 написа:popokutepetel написа:Какво става с емблемата? Гришата плати ли я или 1948 ще стават наследник.
![]()
Тогава измисляйте новаМоже да вплетете и Микре и Етрополе
. А чувам, че и КАС нещо ще се произнася тези дни кой кой е всъщност
popokutepetel написа:CSKA 78 написа:popokutepetel написа:Какво става с емблемата? Гришата плати ли я или 1948 ще стават наследник.
![]()
CSKA 78 написа:popokutepetel написа:CSKA 78 написа:popokutepetel написа:Какво става с емблемата? Гришата плати ли я или 1948 ще стават наследник.
![]()
Муа-ха-ха! Толкова си ограничен, брато, но все пак си подуенец, така че ти е простено! Ако КАС се обяват в полза на ищеца, знаеш ли какво означава това?! Дай да видим имаш ли акъл поне чистач да станеш в този живот?!![]()
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Е на тогава ще настане веселба на Армията, и Гришата ще избяга с 200 към Ловеч
CSKA 78 написа:ivan56 написа:Е на тогава ще настане веселба на Армията, и Гришата ще избяга с 200 към Ловеч
Що ли реши така?! Аз пък викам, че това дело е win- win situation за ЦСКА! Айде, пак си помисли!![]()
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
CSKA 78 написа:ivan56 написа:Е на тогава ще настане веселба на Армията, и Гришата ще избяга с 200 към Ловеч
Що ли реши така?! Аз пък викам, че това дело е win- win situation за ЦСКА! Айде, пак си помисли!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: soilwork и 12 госта