SHYNE написа:бухахахаххахаххахахахей тва е корав лад
Начиииии бях сам,а те 10 и ми се отвориха,ма аз ги предупредих,че ако ми направят нещо,ще стане лошо ! Това,за да покажа,че под аполонското ми тяло и моят Мачо-зъл вид се крие и добра душа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SHYNE написа:бухахахаххахаххахахахей тва е корав лад
Blue_Lion написа:SHYNE написа:бухахахаххахаххахахахей тва е корав лад
Начиииии бях сам,а те 10 и ми се отвориха,ма аз ги предупредих,че ако ми направят нещо,ще стане лошо ! Това,за да покажа,че под аполонското ми тяло и моят Мачо-зъл вид се крие и добра душаМа ония не ме чуха,и първите трима ги свалих с лявата ръка,другите двама с нема-такъв шут ! Отнесох от шестия некви токати,ма нали съм Tough Mate,не ги усетих,плюнах два зъба и на 6тия,барабар със седмия им извадих ченетата ! Осмия му набих една глава,но ме закачи,загубих равновесие и докато падах,ударих деветия,тааа чак десетия,едвам-едвам ме събори на земята,ама щото (както се вижда на снимката) бях изпил 100 бири,и леко ми се беше замаяла главата,но важното е,че не побягнах - все пак не е лесно да се тича с "Правец" под ръка
Доказах,че съм Корав Лад !
![]()
![]()
![]()
vaffanculo написа:Blue_Lion написа:SHYNE написа:бухахахаххахаххахахахей тва е корав лад
Начиииии бях сам,а те 10 и ми се отвориха,ма аз ги предупредих,че ако ми направят нещо,ще стане лошо ! Това,за да покажа,че под аполонското ми тяло и моят Мачо-зъл вид се крие и добра душаМа ония не ме чуха,и първите трима ги свалих с лявата ръка,другите двама с нема-такъв шут ! Отнесох от шестия некви токати,ма нали съм Tough Mate,не ги усетих,плюнах два зъба и на 6тия,барабар със седмия им извадих ченетата ! Осмия му набих една глава,но ме закачи,загубих равновесие и докато падах,ударих деветия,тааа чак десетия,едвам-едвам ме събори на земята,ама щото (както се вижда на снимката) бях изпил 100 бири,и леко ми се беше замаяла главата,но важното е,че не побягнах - все пак не е лесно да се тича с "Правец" под ръка
![]()
![]()
![]()
А другите 100 понеже са спринтьори от агитката избягаха нали
Blue_Lion написа:SHYNE написа:бухахахаххахаххахахахей тва е корав лад
![]()
![]()
![]()
SHYNE написа:ето я темата ,доволно клавиши хвърчаха enjoy![]()
http://forum.gong.bg/slavia/viewtopic.php?f=14&t=10149
SHYNE написа:що бе майна ? да не го затвориха ? чеки да вида
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост