Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Съгласна, цялата система е сбъркана
и ще става по зле!

Само изнудвачи сме събрали в отбора.
Някой ако може да обясни с какво точно Краев е заслужил заплата от 30 хиляди лева? 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- metodito
- Контакти:
Аз пък имам едно наум, когато чета медиите. Не знам защо и вие не го направите. Защото с Костадинов, "истината на медиите" се оказа по-различна от реалността. Само дето не видях някоя да напише, че не са им били верни източниците. Не говоря за сега, а за по-ранен етап - когато Мечката е бил готов да подпише, а г-жа Иванова се е направила на футболен спец.
@Живко: Върти го, сучи го, Де Ноойер си остава супер качествен футболист. И както ти казах, при Люпко се видя силата му. След това не те знам къде си го гледал, след като не участва в мачовете. Относно Митрев, щом си си го нарочил, хубаво. Прав си, той е най-черния на терена. Заслужава на клада.
Този отбор, независимо от експериментите с некадърници за ръководители и треньори, за пореден сезон ще е втори след Лудогорец. Ако беше хванат от добър треньор.. кой знае. Няма да разберем. Аз продължавам с усещането, че сякаш нарочно се местят на грешните им позиции футболистите. Роман бива изолиран. Сашко не играе на позицията си. Тундето и да има потенциал няма как да го развие с Елин, Букарев, Митов и сие. Аниете бил грешник, само че той дали е бил на крилото някога? Две години мъчиха Краев на грешна позиция. Няма проблем. Само един пример ще кажа. Бурабия. Когато беше забиван за дефанзивен халф, нищо не показваше. Когато Митов му даде свободата да снове навсякъде и го освободи от дефанзивните му функции, той разгърна потенциала си. Въпреки това си остава рисков футболист, който не знаеш кога ще му избие баланса и ще си изкара червен картон.
@Живко: Върти го, сучи го, Де Ноойер си остава супер качествен футболист. И както ти казах, при Люпко се видя силата му. След това не те знам къде си го гледал, след като не участва в мачовете. Относно Митрев, щом си си го нарочил, хубаво. Прав си, той е най-черния на терена. Заслужава на клада.
Този отбор, независимо от експериментите с некадърници за ръководители и треньори, за пореден сезон ще е втори след Лудогорец. Ако беше хванат от добър треньор.. кой знае. Няма да разберем. Аз продължавам с усещането, че сякаш нарочно се местят на грешните им позиции футболистите. Роман бива изолиран. Сашко не играе на позицията си. Тундето и да има потенциал няма как да го развие с Елин, Букарев, Митов и сие. Аниете бил грешник, само че той дали е бил на крилото някога? Две години мъчиха Краев на грешна позиция. Няма проблем. Само един пример ще кажа. Бурабия. Когато беше забиван за дефанзивен халф, нищо не показваше. Когато Митов му даде свободата да снове навсякъде и го освободи от дефанзивните му функции, той разгърна потенциала си. Въпреки това си остава рисков футболист, който не знаеш кога ще му избие баланса и ще си изкара червен картон.
Последна промяна от metodito на 05 май 2017 11:12, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
korteneca написа:Само изнудвачи сме събрали в отбора.Някой ако може да обясни с какво точно Краев е заслужил заплата от 30 хиляди лева?
Вярваш на медиите на 100 про? Може и така да е. Ама пак да спомена Костадинов. Плюс това аз на Боримиров вече не вярвам. Ако е вярно... еми... жив-здрав да е и всичко хубаво.
Ако е вярно, прави голяма грешка в кариерата си. Но пак казвам: не им вярвам на медиите.
Повече от ясно е, че виждаме последните дни на този отбор - футболисти, които играят вече почти три години. Най ми е тъпо, че и Роман заговори за трансфер. Нещо се случва в съблекалнята явно. Некадърници, като Боримиров, Пелето и подобни отровиха атмосферата, според мен. Знаем как може да повлияе една негативна личност на един отбор. Видяхме го с Лечков и как тролеше Бербатов, докато на Митко не му писна все той да е виновен. Иначе от този отбор, реално ще ми липсва само Роман. И Сашко. Може да не е Дани Алвеш, но е сърцат футболист и мисля никой не може да го обвини, че не се раздава.
Не е във футболистите вината. Споменах го вече. От последният престой на Георги Василев, имаме, ако не броя Йоканович и Майстора, които бяха за твърде кратко, имаме ЕДИН треньор с ЕДНА титла - Стоев. Всичко друго беше треньори, които не са се борили никога за нищо повече от достойно представяне в групата.
Последна промяна от metodito на 05 май 2017 11:23, променено общо 1 път.
metodito написа:korteneca написа:Само изнудвачи сме събрали в отбора.Някой ако може да обясни с какво точно Краев е заслужил заплата от 30 хиляди лева?
Вярваш на медиите на 100 про? Може и така да е. Ама пак да спомена Костадинов. Плюс това аз на Боримиров вече не вярвам. Ако е вярно... еми... жив-здрав да е и всичко хубаво.
Ако е вярно, прави голяма грешка в кариерата си. Но пак казвам: не им вярвам на медиите.
От ръководството няколко пъти казаха, че на Костадинов са предложили увеличение на заплатата. Краев с какво е заслужил 30 бона на месец? Задай си въпроса защо само при нас се случват подобни изнудвания? Ако проблемът не беше в парите досега да бяха преподписали всички с изтичащи договори.
- metodito
- Контакти:
korteneca написа:От ръководството няколко пъти казаха, че на Костадинов са предложили увеличение на заплатата. Краев с какво е заслужил 30 бона на месец? Задай си въпроса защо само при нас се случват подобни изнудвания? Ако проблемът не беше в парите досега да бяха преподписали всички с изтичащи договори.
Чакай сега, защо вярваш на медиите толкова убедено? Не казвам, че не е вярно. Не знам дали е или не. Костадинов на няколко пъти преди каза, че иска да продължи в "Левски". Не знам и дали е вярно това за Диана Иванова. Костадинов в едно от последните си интервюта не пожела да назове името на човека, който е осуетил подписването на договора му. Това излезе от устата му.
metodito написа:korteneca написа:От ръководството няколко пъти казаха, че на Костадинов са предложили увеличение на заплатата. Краев с какво е заслужил 30 бона на месец? Задай си въпроса защо само при нас се случват подобни изнудвания? Ако проблемът не беше в парите досега да бяха преподписали всички с изтичащи договори.
Чакай сега, защо вярваш на медиите толкова убедено? Не казвам, че не е вярно. Не знам дали е или не. Костадинов на няколко пъти преди каза, че иска да продължи в "Левски". Не знам и дали е вярно това за Диана Иванова. Костадинов в едно от последните си интервюта не пожела да назове името на човека, който е осуетил подписването на договора му. Това излезе от устата му.
Какви медии? Казвам ти хората от ръководството се изказаха няколко пъти на тази тема. Костадинов иска да остане в Левски, но срещу далеч по-голямо увеличение на заплатата от предложеното. Апатията показана от него в последно време дава отговор колко наистина желае да остане при нас. Цялата дандания е за пари.
- metodito
- Контакти:
Еми, прав му път в такъв случай. Добър футболист е, но насила хубост не става.
metodito написа:korteneca написа:От ръководството няколко пъти казаха, че на Костадинов са предложили увеличение на заплатата. Краев с какво е заслужил 30 бона на месец? Задай си въпроса защо само при нас се случват подобни изнудвания? Ако проблемът не беше в парите досега да бяха преподписали всички с изтичащи договори.
Извинявам се за намесата, ама ако не се информираме от медии от кого? И ако някоя медия си напише наизуст нещо, ние имаме сайт, имаме журналисти на Герена всеки ден и може да се каже пред тях, дали нещо е така или не точно. Никой не ги е спрял да кажат истината. След като те мълчат и показват съучастие към такива приказки, какво остава на феновете да мислят и на какво да вярват? Няма как всички да влезем в офиса на Тодорини кукли 47 и да присъстваме на преговорите за договори нали за да се информираме от първо лице?
- metodito
- Контакти:
Player написа:
Извинявам се за намесата, ама ако не се информираме от медии от кого? И ако някоя медия си напише наизуст нещо, ние имаме сайт, имаме журналисти на Герена всеки ден и може да се каже пред тях, дали нещо е така или не точно. Никой не ги е спрял да кажат истината. След като те мълчат и показват съучастие към такива приказки, какво остава на феновете да мислят и на какво да вярват? Няма как всички да влезем в офиса на Тодорини кукли 47 и да присъстваме на преговорите за договори нали за да се информираме от първо лице?
Така е, Player. Аз също цъкам всеки ден медиите. Просто винаги имам едно наум. Преди доста години помня как спрях да чета "7 дни спорт" - с едно голямо заглавие: "Бокшич в "Левски". По това време играеше на добро ниво все още... Предпочитам обаче интервютата на самите футбалери. И не им знам игрите на журналистите, обаче мисля играят такива. Когато в началото на сезона, Пелето се зае със задачата да изгони Петрович, някои медии бяха доста снизодителни към Плешо. Само че се оказа, че той е натворил и други глупости. Никой от журналите не пита защо бе натирен Жужо. Костадинов, ако си тръгне, вина ще има и Пелето.
Последна промяна от metodito на 05 май 2017 12:13, променено общо 1 път.