Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 28 юли 2018 00:25

sly написа:Момчета някъде по форумите прочетох че ако,казвам АКО все пак ЦСКА отстрани Копенхаген след това автоматично ще продължи да играе е в Евротурнирите с техния коефициент.Това вярно ли е понеже аз не съм много запознат с привичките на УЕФА ,пък и не знам къде да го проверя?
Ако е така то кефициента на Копенхген трябва да е много добър,като отбор който всяка година участва.

Да
Ще бъдем поставени в четвъртия кръг.
Което не е голяма утеха ,защото за сега непоставени са Лайпциг, Фейенорд, Аталанта,Бордо и т.н. :)
Ето тук можеш да си ги гледаш
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... l2018.html

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 28 юли 2018 00:37

gihuelo написа:
sly написа:Момчета някъде по форумите прочетох че ако,казвам АКО все пак ЦСКА отстрани Копенхаген след това автоматично ще продължи да играе е в Евротурнирите с техния коефициент.Това вярно ли е понеже аз не съм много запознат с привичките на УЕФА ,пък и не знам къде да го проверя?
Ако е така то кефициента на Копенхген трябва да е много добър,като отбор който всяка година участва.

Да
Което не е голяма утеха ,защото за сега непоставени са Лайпциг, Фейенорд, Аталанта,Бордо и т.н. :)

Мерси и все пак мисля е по-добре , че със сегашния ни коефициент едва ли ни чакат по-слаби отбори

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 юли 2018 08:16

sly написа:
gihuelo написа:

Да

Мерси и все пак мисля е по-добре , че със сегашния ни коефициент едва ли ни чакат по-слаби отбори

Прав си ,но нека да не мислим за това сега ,както вика Пената да лазим бавно.

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 28 юли 2018 11:55

Сега нашите ги чака един стратегически за изиграване втори мач. Да не забравят, че точките са важни. Да не правят глупостите от Рига, защото ние сме царе на подценяването. Срещу Копенхаген каквото стане. За мен лично програмата минимум беше 6 мача. До тук отбора е напред с 1 млн. За 4-ти кръг е много важно поставен или непоставен си, защото едно е да трябва да се разминеш с 5-6 класни отбора, друго е като видиш кои са поставените. Положението там е майки плачат!

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 28 юли 2018 16:22

gihuelo написа:
sly написа:
gihuelo написа:

Да

Прав си ,но нека да не мислим за това сега ,както вика Пената да лазим бавно.

Така е щом Пената го е казал ще лазим :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 юли 2018 16:40

Щом Пената е казал, че ще лазим, тогава бавно лазим , ама славно .... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 28 юли 2018 18:06

Няма тема за мача с Витоша,затова тук пиша.
Момчета,искам да ви кажа,че работата е сериозна! Това си е дерби отвсякъде. Ще играят първия срещу втория в класирането след първия кръг. :)
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 28 юли 2018 18:12

Не трябва да имаме проблеми с тия . 0:3 и напред.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 юли 2018 18:39

Още след първите контроли в Австрия заявих, че ЦСКА удари джакпота с привличането на Нестор Ел Маестро ! Изключително доволен съм , че прогнозата ми се потвърждава с всеки изминал ден , а вече и от доказани специалисти в треньорската професия , като Гочето Василев :)

Бившият треньор на ЦСКА Георги Василев – Гочето е възхитен от резултатите от кратката работа на наставника на тима от Борисовата градина Нестор Ел Маестро. Според Гочето именно Ел Маестро е причината за силното представяне на тима срещу Адмира Вакер при победата с 3:0 в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.
“Като правя сравнение с миналия сезон сега отборът действа доста по-интересно и разнообразно в атака. Виновникът е треньорът. Изпълнителите са приятни за гледане, защото виждаме скорост, индивидуална техника, избиране на различни позиции. Най-важните фигури са Кирил Десподов и Мауридес, но Джеси се оформя като трети клюбов човек.
През миналия сезон ако Каранга и Десподов нямаха ден, то и ЦСКА страдаше. Сега е различно. Все пак Адмира не е критерий, защото не знаем какво е реалното състояние на този отбор. Очаквам победа и на реванша. Евромаята, която има този клуб, се усети в пълната си степен.
В Рига отборът оцеля с характер, сега се справи със силна игра. Вече може да се мисли за Копенхаген. Датчаните са лесно разгадаем отбор и българският тим има нелоши шансове да ги преодолее”, казва Гочето пред “Тема Спорт”.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юли 2018 19:21

Сърцатият полузащитник Кристиян Малинов преподписа своя договор с ЦСКА до 2022 година.

Eдин от най-добрите халфове в България ще продължи да носи червения екип и да се бори все така яростно за победите на най-великия български клуб.
От лятото на 2016 до днес 24-годишният национал изигра 52 мача за тима ни, в които отбеляза 2 гола, като втория той реализира при победата над вечния съперник с 3:2 в края на миналия сезон.

Пожелаваме на Кристиян Малинов здраве и много успехи с ЦСКА!

Хубава новина.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”