Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот шивача » 26 юли 2018 15:40

vaskonti написа:
шивача написа:
delqnski47 написа:
шивача написа:Що имате претенции, бе? Кюстендилица ви казва да купувате фанелки с копченца и якичка като на пенсионери, вие стадион сте искали!? Че и селекция, не стига, че целия Ловеч ви докараха, ся и билети не купувате??? А ми абон. карти кога? Грозна картинка, искрено ви съчувствам, пичове!

Начи ,брат ми,ние НЕ плащаме,играем с ''кракнат'' лиценз и имаме козирка. :lol: :mrgreen: Я помисли пак дали сме за съчувстване. :mrgreen: Миналата година заради ''кракнатия'' лиценз не можахме да играем Мултиплейър Онлайн....ся и това можем...bitch please. :lol: :lol:
П.П. Айде,добре.Само тениските са кофти.Признавам. :lol: :lol:

хубаво че го караш на смях, че иначе тъжна , депресираща работа...

То е малко насила тоя смях, нали се сещаш....

Така е, ама Делянския е готин тип, пък и на тях не им е лесно....
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 юли 2018 15:53

Гледам разни хора без отбори се радват на глупости казани от платени фенове, които не дават и 1 лев за клуба си. Вярно е за смях, но за сатиричен такъв.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 юли 2018 15:56

Не им е лесно, но така са си го избрали. На нас лесно ли ни е като отказваме да приемем наследника на Литекс?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 юли 2018 16:28

На мен пък ми е смешно , като гледам , как някои на практика доказват истинноста в баснята за ... лисицата и гроздето ... :mrgreen:
Да пожелаем успех на ЦСКА днес и срещу австрийците и ако даде господ още днес да си осигури преминаването в трети кръг на ЛЕ ... !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 26 юли 2018 16:33

vaskonti написа:Не им е лесно, но така са си го избрали. На нас лесно ли ни е като отказваме да приемем наследника на Литекс?

Що бе,ти не беше ли от 1948 .Подкрепян си ги
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 26 юли 2018 16:33

baraba написа:На мен пък ми е смешно , като гледам , как някои на практика доказват истинноста в баснята за ... лисицата и гроздето ... :mrgreen:
Да пожелаем успех на ЦСКА днес и срещу австрийците и ако даде господ още днес да си осигури преминаването в трети кръг на ЛЕ ... !

Точно!
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2018 21:16

шивача написа:Що имате претенции, бе? Кюстендилица ви казва да купувате фанелки с копченца и якичка като на пенсионери, вие стадион сте искали!? Че и селекция, не стига, че целия Ловеч ви докараха, ся и билети не купувате??? А ми абон. карти кога? Грозна картинка, искрено ви съчувствам, пичове!

Считай, че го казва Гриша Ганчев. :lol: :lol: Както когато Животното нападна Стоичков, типично за Ганчев, говори и действа с подставени лица. Платените "фенове" от Анималс явно са му нещо като говорители, човекът не е доволен, очаквал е много повече от тази маса от хора .......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2018 21:20

Red Warrior написа:Гледам разни хора без отбори се радват на глупости казани от платени фенове, които не дават и 1 лев за клуба си. Вярно е за смях, но за сатиричен такъв.

Ти не си ли се замислял дали тези "глупости" всъщност не ги казва точно този някой, който им плаща на тези "фенове" ??! ;) Сам ги наричаш "платени фенове" .......е, замисли се дали пък не говорят каквото им каже техният работодател ..... Животното, след като оплю и направи публично на гъз Стоичков, да си видял да е изгонен или разжалван от Ганчев ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 юли 2018 22:59

Семпло и точно :

Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 27 юли 2018 00:15

vaskonti написа:Не им е лесно, но така са си го избрали. На нас лесно ли ни е като отказваме да приемем наследника на Литекс?

:)

С риск пак да ме "баннеш", ше ти кажа, че ми е през дедовия какво "приемаш" и какво - не ...

:) :) :)

Върни се в “ЦСКА”