Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот NOMER14 » 15 ное 2020 23:58

Dust написа:За толкова време така и не можах да си отговоря, защо събота и неделя починалите са по-малко спрямо делничните дни.

Прехвърлят ги към понеделник и вторник.
Резеитата не дават информации по области в събота и неделя за нови случаи.Болниците и те "почиват" в събота и неделя.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 ное 2020 00:07

Муа-ха-ха-ха! Ако не друго поне ме разсмиваш, vvessel ! Смешно ми е, когато мислещият, че еб@ва, е всъщност най-еб@ван! Все едно някоя мацка да каже на приятелките си - "Момичета, снощи знаете ли какъв пич еб@х"! :lol:

Колкото до вируса - напълно изолиран е! Вирусът се нарича SARS-CoV-2 и се води "син" на SARS или ТОРС(Тежък остър респираторен синдром) И понеже си писал за ковидиоти - ти си такъв! Можеш да провериш, че отговаряш на всички критерии! И докато продължаваш да вярваш на всякакви конспирации, то ще те подиграват, няма начин! :o :lol:

ПП Иначе почти ти се получи! Както им се получи на подуенци през 1989 година срещу Антверпен! До 89 минута 1:3 за подуенци! И 5 минути по-късно... 4:3! Какъв обрат! Какво шоу! 8-) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 ное 2020 00:20

Септември 2019-а в Италия имало Ковид.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 ное 2020 05:17

Groucho написа:Септември 2019-а в Италия имало Ковид.

Е сега... щом не са го излъчвали по "телевизора" и не е имало хора със скафандри, не е толкова страшно! Сега обаче е трагедия, земен ад! Всички ще умрем! :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 16 ное 2020 10:42

vvessel написа:Ще знаете,ние може да се еб@ваме с Литекс78, ама той добри пари прави. От началото на екшъна не спира да отстоява опорки :)
...До март месец ще приключи цирка. А най-уплашените ще си шибнат по една и да му мислят после. Ваксина, направена за 6 месеца за вирус, който реално не е изолиран, и не е минала всички тестове, е перфектен за паникьосани ковидиоти.

А, тук не съм съгласен. Нито ваксината е направена за 6 месеца, нито вирусчето. Подценяваш дългогодишен труд, сериозни учени и още по-сериозни инвестиции.
И циркът няма да приключи до март. Когато си вкарал толкова време, пари и мозъчни тръстове в един спектакъл - не го играеш само година. Сигурен съм, че вече снимат продължения на сагата и има сценарии за доста серии напред.
А с литекса не се ебав@й, ми веднага си направи бърз тест за ковидиотизъм. Той се тества всеки ден. По три пъти.
Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 16 ное 2020 10:54

Groucho написа:Септември 2019-а в Италия имало Ковид.

И във Франция. Направо не знам как са доживели януари без 30к. заразени на ден, без маски и локдауни и без претоварване на болниците? Може би като няма медийно отразяване вирусът не е толкова заразен...

П.П. Между другото, у нас още през 2017-та умираха хора с тая симптоматика, ама нямаше тестове, ежедневни сводки и социална дистанция. Кой да ни каже, че китайците ядат прилепи и после ни кихат в лицето...

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 16 ное 2020 12:21

Real написа:
vvessel написа:Ще знаете,ние може да се еб@ваме с Литекс78, ама той добри пари прави. От началото на екшъна не спира да отстоява опорки :)
...До март месец ще приключи цирка. А най-уплашените ще си шибнат по една и да му мислят после. Ваксина, направена за 6 месеца за вирус, който реално не е изолиран, и не е минала всички тестове, е перфектен за паникьосани ковидиоти.

А, тук не съм съгласен. Нито ваксината е направена за 6 месеца, нито вирусчето. Подценяваш дългогодишен труд, сериозни учени и още по-сериозни инвестиции.
И циркът няма да приключи до март. Когато си вкарал толкова време, пари и мозъчни тръстове в един спектакъл - не го играеш само година. Сигурен съм, че вече снимат продължения на сагата и има сценарии за доста серии напред.
А с литекса не се ебав@й, ми веднага си направи бърз тест за ковидиотизъм. Той се тества всеки ден. По три пъти.
Изображение

Интересно как всички бивши комунистически държави тръгнаха да реват за свобода, въпреки че цял живот нямат нито свобода на словото, нито никакви права, а само една илюзия за свобода, но виж сега като трябва да ги затворят вкъщи за да се ограничи разпространението на смъртоносен вирус и всички станаха конспиратори, борци за свободата, сВоБоДнОмИсЛеЩи, SABODETE SE BALGARI LAJAT VI NQMA KORONA.

Няма толкова прост народ.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 ное 2020 13:06

Какъв смъртоносен вирус бре? Кой те спира да се затваряш като искаш? Защо искаш другите да затваряш?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 16 ное 2020 20:43

Thsmith написа:Какъв смъртоносен вирус бре? Кой те спира да се затваряш като искаш? Защо искаш другите да затваряш?

Смел ли си иди в Болница с отделение с ковид !
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 ное 2020 22:14

Дали има ковид или не, разлика в интензивно отделение няма.
Между другото, който иска да изгледа предването "История.БГ" от тази вечер по БНТ
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Свободна зона”