SAMP написа:Ах тази продажна Гугутка![]()
![]()
![]()
Понеже знам, че чете форума(или поне му казват)Да знае, че е най-презирания човек от всички Левскари(след Батков).Гнусна,подмолна и долна ГУГУТКА
+1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
SAMP написа:Ах тази продажна Гугутка![]()
![]()
![]()
Понеже знам, че чете форума(или поне му казват)Да знае, че е най-презирания човек от всички Левскари(след Батков).Гнусна,подмолна и долна ГУГУТКА
POPCORN написа:хахаха е не това вече е повече, от смещно.Как не се сетихме по рано.ЦСКА са виновни за всичко на света!![]()
![]()
djonik написа:POPCORN написа:хахаха е не това вече е повече, от смещно.Как не се сетихме по рано.ЦСКА са виновни за всичко на света!![]()
![]()
Защо не ги каза тези думи миналата година, когато ви взеха лиценза и когато Йешич се осра със 7-те точки? Тогава не бяха ли виновни Левски, световния империализъм, озоновия слой????
McLovin написа:Ахахахаха![]()
![]()
![]()
Е ненене.... ок.. Томов си има последователи... Тоя Гу*****та и Боратков да не са минали на частно обучение при Лупи?
POPCORN написа:редседателят на НФК Левски Владимир Владимиров заяви пред Sportal.bg, че не изключва възможността траспарантите срещу собственика на клуба Тодор Батков да са дело на привърженици на ЦСКА.
Припомняме, че през последните няколко дни в София се появиха плакати с обидни реплики, насочени към адвоката.
"Има вероятност транспарантите насочени към Тодор Батков да са дело на привърженици на ЦСКА. Говорил съм с доста момчета от различните наши групировки, но никой не знае кой стои зад тези неща. По принцип всеки има право на мнение. Ние левскарите обаче казваме всичко с открито лице, а не се крием. Ако беше направено от наши фенове, със сигурност щях да разбера. Ще се извиня на ултрасите на червените при положение, че открием извършителите и те се окажат фенове на Левски, които без наше знание извършват тези деяния. Не че защитавам Батков и заставам зад него, но в крайна сметка за да продаде отбора, трябва да има реален купувач, който да обезпечи Левски и този велик клуб да върви във възходяща линия", заяви Владимиров пред Sportal.bg.
хахаха е не това вече е повече, от смещно.Как не се сетихме по рано.ЦСКА са виновни за всичко на света!![]()
![]()
POPCORN написа:djonik написа:POPCORN написа:хахаха е не това вече е повече, от смещно.Как не се сетихме по рано.ЦСКА са виновни за всичко на света!![]()
![]()
Защо не ги каза тези думи миналата година, когато ви взеха лиценза и когато Йешич се осра със 7-те точки? Тогава не бяха ли виновни Левски, световния империализъм, озоновия слой????
бате смешен си ми няма ти отговаря.Ти да не си сина на Батков?Няма да се очудя!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта