JackPackage написа:Е бойко домакинско реми, кво повече искаш за дебют на треньора!
To па Атлетико е цъфнал... Половината първенство мина, а 130-милионният гигаталант и тия около него още не са вкарали 10 гола общо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Е бойко домакинско реми, кво повече искаш за дебют на треньора!
Groucho написа:JackPackage написа:Е бойко домакинско реми, кво повече искаш за дебют на треньора!
To па Атлетико е цъфнал... Половината първенство мина, а 130-милионният гигаталант и тия около него още не са вкарали 10 гола общо
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Groucho написа:JackPackage написа:Е бойко домакинско реми, кво повече искаш за дебют на треньора!
Отбори под 12-то място не е редно да коментират отбори в зона ШЛ и участници в турнира!![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:В Челси така я изпълни, че само Мората беше по-калпав нападател от него, вече 23 години как съм фен на тоя отбор. Да си пори там за затворниците, мерси.
JackPackage написа:Щото там по-добрия ви нападател (Манджата) беше най-опасния ви играч отпред
rebelheartous написа:JackPackage написа:Щото там по-добрия ви нападател (Манджата) беше най-опасния ви играч отпред
Кой е по-добър нападател???![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rebelheartous написа:rhaegar написа:В Челси така я изпълни, че само Мората беше по-калпав нападател от него, вече 23 години как съм фен на тоя отбор. Да си пори там за затворниците, мерси.
E те в Челси и Куадрадо и Салах се бяха провалили, ако това е мерило...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Ръководството на италианския футболен клуб Дженоа освободи старши треньора Аурелио Андреацоли след петата загуба от осем мача в Серия "А". Тя беше катастрофална - 1:5 срещу Парма.
Андреацоли, на 65 години, беше назначен на поста си през юни, когато бе освободен от изпадналия Емполи. Дженоа пък се спаси само с по-добрите си резултати в директните мачове с тосканците.
Медиите в Италия се обединяват около мнението, че следващият треньор на отбора от Генуа ще бъде бившият футболист на клуба Тиаго Мота.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта