Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 01 юни 2019 15:45

sinfen14 написа:Всъщност Павел Колев не лъже за най-важното и съществено нещо.Планът му,който ни беше показан,аз лично го видях с очите си,дотук се изпълнява на 100% без нито едно отклонение.Правя вметката,че както и самия ПК каза - "Надявам се ВБ също да продължи да подкрепя плана".Защото ако ВБ реши нещо друго......

Защо е уволнен Дерменджиев?Дерменджиев беше на 90% ясно още при назначаването си,че е временен вариант.Просто в онзи момент той беше единственият горе-долу читав треньор,който беше готов да ни поеме в такъв момент.То затова и уговорката договора да бъде 6месеца + 2 години говори достатъчно. ;)

Дерменджиев можеше да се задържи на поста,ако беше изпълнил едно от следните три условия:Да промени игровия стил на отбора(към по-добро естествено),да постигне много добри резултати,дори и без добър стил или да наложи млади играчи.

Еми с нито една от поставените цели не се справи.Четири месеца не успя да постигне победа на Герена.Нещо не виждано в нашата история.Изцепката,че играчите се притеснявали да играят пред повече фенове дори няма да я коментирам.Аз лично бих го уволнил само заради подобна реплика.Не се осмели да наложи нито един млад играч.За стила няма да говоря.Тук има достатъчно футболни капацитети.Нека всеки прецени сам за себе си.

За четири месеца и Клоп не би могъл.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 юни 2019 16:50

metodito написа:
1914.1902 написа:Изображение

Браво!

Дотук добре. Както казал падащия от 10-тия етаж докато прелитал покрай 5-ия :). Остават само още десетина за вакантните постове и за дълбочина на състава :)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 01 юни 2019 16:59

Аз искам да видя силен отбор, стабилен клуб, стройна организация. Хич не ми пука дали Колев лъже, защото и без това не го слушам. :mrgreen:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 01 юни 2019 17:21

Като чета тука, много се затруднявам. Мисля си как навярно 95 процента от пишещите тука няма да нарекат кражба отнемането на манастирските пари за делото на революцията (т.н. благородна кражба), а думите на Колев, които най-често целят да прикрият процеси в Левски, за които не е здравословно да бъдат наяве, докато не са завършили, най-откровено наричат цинична лъжа. Вие какво бе - начело на Левски искате да бъде папа ли? Ама и за папите, и за патриарсите не мисля, че ще се обединим около това, че са ангелчета - чисти и непорочни като Света Богородица ...
За българския патриарх да се закълнете, че говори самата истина, внушена ми от Свети Дух? Или пък че вие на мястото на Колев всеки път бихте се изповядвали пред медиите, за да се надявате на Божията милост. Май забравяте, че не малко победи са минали под девиза на "и този път ги излъгахме". Ама сега - истината, само истината и винаги истината! Че ние даже не живеем в истинска държава, на много от нас животът не е истински, а не малко от нас се съмняват и светът дали е истински. Да сте си давали сметка, че ако боравехме само с истини, не би останало поле за мислене?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 юни 2019 17:21

LM10 написа:Преподписали сме с Перуци.

Това е титулярният вратар на Левски и за всички истински левскари трябва да е Ники Михайлов. Най- малкото заради мястото което заема. Отделно, че е трето поколение левскар. Сравни го с предишните 2-3 заемали този пост, пречупи си езика и го наречи поне Михайлов.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: wilge

Мнениеот Странджата » 01 юни 2019 17:26

Не си прав - ние сме НИЕ, всичко останало може да бъде осмивано, обругавано, унижавано по една проста причина - ние сме по-по- най.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 01 юни 2019 17:31

Това, което предполагам всички чакахме... Страхотна новина! Пожелавам му да е здрав и все толкова сигурен в изявите си!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 01 юни 2019 17:55

wilge написа:
LM10 написа:Преподписали сме с Перуци.

Това е титулярният вратар на Левски и за всички истински левскари трябва да е Ники Михайлов. Най- малкото заради мястото което заема. Отделно, че е трето поколение левскар. Сравни го с предишните 2-3 заемали този пост, пречупи си езика и го наречи поне Михайлов.

По твоята логика не мога да наричам Георги Иванов - Гонзо, Топузаков - Топчо, Ангелов- Пелето :mrgreen:

Да ти имам и логиката. Да си видял някога да кажа дума за Перуци откакто започна да пази? В началото с наднорменото тегло имах колебания, но още след първия мач доказа, че Михайлов е с класи над предишните недоразумения.
Последна промяна от LM10 на 01 юни 2019 18:00, променено общо 1 път.
Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 юни 2019 20:03

Стига сте писали П.К....В.Б.....Г.С....Л.В и там подобни.Имат си поне фамилии хората.Или може би се пести от клавиатура.. :mrgreen: .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2019 20:57

alexdb написа:
metodito написа:

Браво!

Дотук добре. Както казал падащия от 10-тия етаж докато прелитал покрай 5-ия :). Остават само още десетина за вакантните постове и за дълбочина на състава :)
Повече от добре. Супер е. Не само "защото знае какво е "Левски", а защото е сигурен вратар. Или поне аз го харесвам. За останалите неща, предстои да видим. Исках много (но не вярвах) да прочета за оставането на двама човека - Ники и Станислав. Не мога да повярвам как бързо влезе във форма. Вратарите трябва да са в не по-малко добра кондиционна форма от полевите футболисти.

Върни се в “Левски”