mistreated написа:sin4ec написа:Аз Левски ги знам до последната спатия, вас ви гледах само с Литекс и Черноморец. Нищо ново за Стойчо-грозноватичко, опростено, но ефективно. Бургазлии не ги слагам като сериозно мерило, още ние в Бургас изтървахме да ги бием с разлика. Мачът с Литекс обаче беше интересен и показателен. Надявам се Славиша да го е изгледал добре, защото аз лично видях там някои неща. И ако не бяха безумните пропуски на оранжевите в стил Йовов, щеше да свърши по коренно различен начин. Но това е без значение.
След като изгледам мачовете ви със Славия и с нас, мога да дам някаква що-годе реална оценка.
Хм, интересно как приемаш футбола на Левски. На мен ми изглежда още по-грозноватично от нашия, ама нейсе.
Изтървахте да биете с разлика в Бургас??? А помниш ли те какво изтърваха???
А Литекс са си силен отбор и аз се радвам, че ние вече поне имаме победа над отбор от челната петица, за разлика от вас...
Бургас изтърваха две, а ние-над пет! Само до 20 минута освен гола две чисти. Нарисувани. Имена да давам ли?
Колкото до Литекс, и там не вкарахме, че даже и на празна врата... Но това си е наш проблем.
Футболът на Левски е далеч от истината, но не бих го сравнил с вашия. При вас липсват понятия като скорост и комбинация. При нас от първото-бол, от второто-понякога се случва. Вие разчитате на статични положения и мелета. Ние-на контри и бързи пасове по земя. Колко ни се получава засега, е съвсем отделна тема. Теренът в Овча купел е потресающ, което бая ни затрудни първото полувреме. Ще се оверите, както казва един продавач на семки.
Наистина редичко, но при нас се получават добри комбинации. Интересното е, че в хода на мачовете( вкл. и с Лц), ние разкъсваме по този начин отбраната на противника достатъчно на брой пъти. Проблемът ни е не дори реализирането, а последният пас към съотборник на позиция при паднала отбрана отсреща.
При вас се разчита на общи усилия, захождания и дублиране в атака. При нас Гари вляво и Ларсен вдясно са нестандартни играчи, които дават друга окраска на играта. Вие нямате такъв тип, може би затова треньорът ви се е ориентирал към такъв тип игра. Щом дава резултат, значи е правилно.
Ние имаме две слаби места, които трябва да запушим. Това е, с няколко думи.