Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот mistreated » 01 окт 2013 15:40

sin4ec написа:Аз Левски ги знам до последната спатия, вас ви гледах само с Литекс и Черноморец. Нищо ново за Стойчо-грозноватичко, опростено, но ефективно. Бургазлии не ги слагам като сериозно мерило, още ние в Бургас изтървахме да ги бием с разлика. Мачът с Литекс обаче беше интересен и показателен. Надявам се Славиша да го е изгледал добре, защото аз лично видях там някои неща. И ако не бяха безумните пропуски на оранжевите в стил Йовов, щеше да свърши по коренно различен начин. Но това е без значение.
След като изгледам мачовете ви със Славия и с нас, мога да дам някаква що-годе реална оценка.

Хм, интересно как приемаш футбола на Левски. На мен ми изглежда още по-грозноватично от нашия, ама нейсе.
Изтървахте да биете с разлика в Бургас??? А помниш ли те какво изтърваха???
А Литекс са си силен отбор и аз се радвам, че ние вече поне имаме победа над отбор от челната петица, за разлика от вас...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 окт 2013 16:10

mistreated написа:
sin4ec написа:Аз Левски ги знам до последната спатия, вас ви гледах само с Литекс и Черноморец. Нищо ново за Стойчо-грозноватичко, опростено, но ефективно. Бургазлии не ги слагам като сериозно мерило, още ние в Бургас изтървахме да ги бием с разлика. Мачът с Литекс обаче беше интересен и показателен. Надявам се Славиша да го е изгледал добре, защото аз лично видях там някои неща. И ако не бяха безумните пропуски на оранжевите в стил Йовов, щеше да свърши по коренно различен начин. Но това е без значение.
След като изгледам мачовете ви със Славия и с нас, мога да дам някаква що-годе реална оценка.

Хм, интересно как приемаш футбола на Левски. На мен ми изглежда още по-грозноватично от нашия, ама нейсе.
А Литекс са си силен отбор и аз се радвам, че ние вече поне имаме победа над отбор от челната петица, за разлика от вас...

Бургас изтърваха две, а ние-над пет! Само до 20 минута освен гола две чисти. Нарисувани. Имена да давам ли?
Колкото до Литекс, и там не вкарахме, че даже и на празна врата... Но това си е наш проблем.
Футболът на Левски е далеч от истината, но не бих го сравнил с вашия. При вас липсват понятия като скорост и комбинация. При нас от първото-бол, от второто-понякога се случва. Вие разчитате на статични положения и мелета. Ние-на контри и бързи пасове по земя. Колко ни се получава засега, е съвсем отделна тема. Теренът в Овча купел е потресающ, което бая ни затрудни първото полувреме. Ще се оверите, както казва един продавач на семки.
Наистина редичко, но при нас се получават добри комбинации. Интересното е, че в хода на мачовете( вкл. и с Лц), ние разкъсваме по този начин отбраната на противника достатъчно на брой пъти. Проблемът ни е не дори реализирането, а последният пас към съотборник на позиция при паднала отбрана отсреща.
При вас се разчита на общи усилия, захождания и дублиране в атака. При нас Гари вляво и Ларсен вдясно са нестандартни играчи, които дават друга окраска на играта. Вие нямате такъв тип, може би затова треньорът ви се е ориентирал към такъв тип игра. Щом дава резултат, значи е правилно.
Ние имаме две слаби места, които трябва да запушим. Това е, с няколко думи.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 окт 2013 16:15

sin4ec написа: Бургас изтърваха две, а ние-над пет! Само до 20 минута освен гола две чисти. Нарисувани. Имена да давам ли?

:shock: :shock: :shock:

А бе аз си знам, че вие сините фенове гледате през някакви много изкривени очила, ама чак да не виждате положенията за другия отбор :o

Я си пусни това клипче и брой, ако ти стигнат пръстите на ръцете де...

http://vbox7.com/play:2fb3f2bef4

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 окт 2013 16:47

sin4ec написа:
mistreated написа:

Ние имаме две слаби места, които трябва да запушим. Това е, с няколко думи.

Две са вярно - атаката и защитата :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 окт 2013 17:05

Много интересно явление. Когато Йоката бие значи всичко е стил, красота, финтове, Левски голяма работа.
Като бие бат Стойчо - грозен мач било, нямало красиви моменти...
Пълни глупости в общи линии.
Ама никой и дума не обелва за прекрасните комбинации и скоростното изнасяне на топката, което да отваря в същото време и голови възможности.
Виж на Йоката тактиката е страшна работа - пас към Гари, и ако момчето реши ще пусне центриране към някое от дърветата в наказателното поле, ама по вероятно е да завърши сам атаката, а другия тънък момент е центрирането на Бру...Абе "Черешката на футболната торта".

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 01 окт 2013 17:08

Да пази Господ такъв да ти е началник- ще копаш и заравяш цял ден :shock:
И как защитава тото манияка от сръбско, дето толкова хубаво играят, че не са надиграли никой отбор, дори новаците в групата. Обаче най-ми е кеф, че взеха този двуметров порто пазач, наричан за кратко вратар :idea: Нема такъв смях и на женския пазар..........Неми се обяснява в детайли на празна глава, затова ще изчакам май месец :mrgreen:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 окт 2013 17:38

mistreated написа:
sin4ec написа: Бургас изтърваха две, а ние-над пет! Само до 20 минута освен гола две чисти. Нарисувани. Имена да давам ли?

:shock: :shock: :shock:

А бе аз си знам, че вие сините фенове гледате през някакви много изкривени очила, ама чак да не виждате положенията за другия отбор :o

Я си пусни това клипче и брой, ако ти стигнат пръстите на ръцете де...

http://vbox7.com/play:2fb3f2bef4

Аз виждам три реални положения, а ако всяко центриране и изритване към вратата ни се брои за положение, можеш и до 50 да ги докараш. Инак от другата страна и греда има, и на празна врата, но в спорове изобщо няма да влизам. За съжаление, времената, когато всяко центриране пред вратата ни беше положение, са отминали.
... на тая логика се сещам за три удара срещу вас, дето вратарят ви ги изгледа с интерес, но да се сравнява подобно положение с останалия сам Гари на празна врата, и паса, дето пък първото Генков не му го даде, е несериозно!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 окт 2013 17:54

Кировец написа:Много интересно явление. Когато Йоката бие значи всичко е стил, красота, финтове, Левски голяма работа.
Ама никой и дума не обелва за прекрасните комбинации и скоростното изнасяне на топката, което да отваря в същото време и голови възможности.
Виж на Йоката тактиката е страшна работа - пас към Гари, и ако момчето реши ще пусне центриране към някое от дърветата в наказателното поле, ама по вероятно е да завърши сам атаката, а другия тънък момент е центрирането на Бру...Абе "Черешката на футболната торта".

sin4ec написа:. Нищо ново за Стойчо-грозноватичко, опростено, но ефективно..

sin4ec написа: Футболът на Левски е далеч от истината.....Ние-на контри и бързи пасове по земя. Колко ни се получава засега, е съвсем отделна тема.
Наистина редичко, но при нас се получават добри комбинации.

Доста интересно вадене на думите от контекста. Ето какво всъщност съм казал.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 окт 2013 18:13

sin4ec написа: Аз виждам три реални положения, а ако всяко центриране и изритване към вратата ни се брои за положение, можеш и до 50 да ги докараш. Инак от другата страна и греда има, и на празна врата, но в спорове изобщо няма да влизам.

3 са само излизанията им сами срещу вратаря бе, човек. Ти сляп ли си? За да говориш, че не са мерило, би трябвало да са се представили адски зле и срещу вас, ама не беше така! Какво ли щеше да стане, ако оня тъпак Оливейра не си беше набутал сам топката във вратата, един Господ знае. Ама не ми говори за разгроми, защото мачът си беше изцяло на кантар.
Уникална игра правите, мачкате, както Барселона не мачка. Бързи атаки, невероятни пасове с едно докосване, защитниците на противниковия отбор треперят всеки път, когато Родригес или Туре вземат топката. Ако това те успокоява и те кара да спиш спокойно - ОК. Вярвай си. Аз лично не виждам абсолютно нищо ново в играта на Левски. Просто един невероятно слаб Нефтохимик и един мач на кантар с безобразната Славия (класирането на белите го показва). Къде го виждаш положителното развитие, направо да ти се чуди човек.
Всъщност сетих се, важното е, че Йоканович е по-добре облечен от Ст. Младенов.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 окт 2013 18:39

sin4ec написа:
Кировец написа:Много интересно явление. Когато Йоката бие значи всичко е стил, красота, финтове, Левски голяма работа.

..............
.............
..............

Доста интересно вадене на думите от контекста. Ето какво всъщност съм казал.

Не визирам конкретно твоето мнение, но днес в тема спорт четох интересна статия посветена на Великия Йока, та в тази връзка правя този паралел.
За Йоканович - човека има интересно мислене, но да кажем, че е по-добър треньор от който и да било български такъв, визирам Стойчовците, Херо и Мъри, ще е гавра и подигравка с тези личности, които най-често се провалят, защото нямат условия за професионална работа.
За Стойчо се изписа много, но интересно какво би се случило в онази далечна година, ако на ЦСКА не бе отнет лиценза и какво би показал онзи отбор на ЦСКА със треньора Стойчо Младенов.

Върни се в “ЦСКА”