На мен за Гела не ми стана много ясно защо така изведнъж го разкараха. Не можеха ли да го дават под наем? Или и това е в разрез с квотите.
Помня, че през лятната подготовка Гела го задържаха на летището в Германия за някакви финасови задържения от преди и от Лудогорец му ги покриха.
Според мен не беше съвсем за изхвърляне момчето, макар и в последните мачове по-скоро вървеше назад. Имаше доста да наваксва, но в някои мачове се представяше по-добре от Иван Стоянов, а какво остава за Димо Бакалов.
Героят Градев упорито "помага" и на двамата бивши футболисти на Лудогорец - и на Гела и на Антонов. Последният за мен е явно подведен, да видим развитието на нещата в случая с Гела. Днес като го слушах Мирослав, колкото и да ми беше жал за него много ме напуши смях като обясняваше как тренирал в Разград при (цитирам) "метър и половина сняг и минус 25 градуса". Нищо толкова изненадващо де, на фона на разказите му как с 5-6 хил. лева заплата спял на земята и му носели храна да не умре от глад. Дано други момчета не се лъжат по акъла на разни "доброжелатели". Гледам и Венци Стефанов какъв благородник се извъди да се бори за правата на момчето. Или пък това е магическият футболист, който ще му направи играта. Дали е питал Лудогорец за него, когато му търсеха клуб?