Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Във вторите мачове след завъртането на плейофите,трябва да играят само играчи на които ще се разчита през следващият сезон,тия които няма да останат не трябва да играят.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Във вторите мачове след завъртането на плейофите,трябва да играят само играчи на които ще се разчита през следващият сезон,тия които няма да останат не трябва да играят.
това пък от какъв зор...
Босът на Дунав: Не е разумно в Левски да взимат 10 пъти повече от нашите играчи
https://www.sportal.bg/news.php?news=660620
Развиваме Дунав с много желание и умерени средства. Бюджетът, в който ще се поберем до края на годината е 2 млн. лева, това включва и школата. В нашия клуб всичко е платено до стотинка”, обяви Симеонов пред БНТ за предаването „Спортна треска”.
Симеонов бе запитан какво би правил, ако разполага с бюджета на Левски – около 12 млн. лева, на което отговори:
"Не знам, никога не сме имали толкова пари, но ми се ще да пробваме някой ден. Аз смятам, че в България футболният модел е много сбъркан, но понеже не съм футболен човек и знам как ще реагират политиканите във футбола. За мен не е разумно даден футболист, примерно от Левски, да взема 5 или 10 пъти по-голяма заплата от всеки един мой футболист, защото видяхте, че на терена няма съществена разлика, даже обратното. Никога няма да разбера с какво Адениджи е по-добър от Бранимир Костадинов, който направи един отличен мач, за да има такава разлика. И какъв е продуктът, който изисква такива разходи. 640 човека имаше на мача. Съгласен съм да се дават по 10 000 евро заплати, но нека стадионът да е пълен, да има 15-20 000 човека, да се стига до трети, четвърти кръг в евротурнирите, да има интерес от спонсори. Виждам насила хубост. В България има футболисти, които горят от желание за изява с не по-малки възможности. Просто зад гърба ми не е някой мастит мениджър, който да прибира комисионните и не са намерили клуб, в който да им се гласува доверие”.
https://www.sportal.bg/news.php?news=660620
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Дунав е отбор, който се бори за място в ЕКТ, и ако го вземе ще е трудно и в Европа няма да донесе никакъв успех. За А група са добри и дотам. От друга страна пък за 2 милиона и това си е добре, няма какво да се лъжем. И да не са 2, 4 да са пак е добре мисля. Особено ако в тия разходи влиза и школата.
Всъщност ако я караха като тях всички отбори с по-малки финансови възможности шампионата би станал доста забавен. Представяте ли си Монтана, Локо Пловдив, Пирин и Нафтата с по 2-3 милиона бюджет да са способни да препънат всеки и да правят поредица силни мачове срещу отбори от топ6? Няма да има сигурен мач в тая Първа лига и ще е страшно забавно.
Разбира се, все пак отбори с повечко пари ще имат предимство. Сега.. няма как Дунав (или друг отбор) с 2-3-4 милиона да се пребори с Лудогорец в дългосрочен план.. или ще е адски трудно. Но пък поне би имало интрига всеки мач и за почти всяко място. Пък и отборите с пари ще се налага да изиграят не 3-4 мача на ниво а 24, а тогава издънките ще са повечко.
Всъщност ако я караха като тях всички отбори с по-малки финансови възможности шампионата би станал доста забавен. Представяте ли си Монтана, Локо Пловдив, Пирин и Нафтата с по 2-3 милиона бюджет да са способни да препънат всеки и да правят поредица силни мачове срещу отбори от топ6? Няма да има сигурен мач в тая Първа лига и ще е страшно забавно.
Разбира се, все пак отбори с повечко пари ще имат предимство. Сега.. няма как Дунав (или друг отбор) с 2-3-4 милиона да се пребори с Лудогорец в дългосрочен план.. или ще е адски трудно. Но пък поне би имало интрига всеки мач и за почти всяко място. Пък и отборите с пари ще се налага да изиграят не 3-4 мача на ниво а 24, а тогава издънките ще са повечко.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Betchualeng Arnaikem написа:Дунав е отбор, който се бори за място в ЕКТ, и ако го вземе ще е трудно и в Европа няма да донесе никакъв успех. За А група са добри и дотам ...
Разбира се, все пак отбори с повечко пари ще имат предимство. Сега.. няма как Дунав (или друг отбор) с 2-3-4 милиона да се пребори с Лудогорец в дългосрочен план.. или ще е адски трудно...
1. Ако изключим "Лудогорец" с какви успехи могат да се похвалят българските отбори в ЛЕ в последните години?
2. От посочените отбори "Левски" не е загубил точки само срещу "Нефтохимик". Срещу "Локомотив" Пловдив и "Пирин" нямаме положителен баланс.
3. Тази година "Лудогорец" изгубиха доста точки. Не твърдя, че са играли мобилизирано във всички мачове.
Ако ни бяха дали дузпата в Разград и си бяхме вкарали положенията срещу Дунав, сега разликата щеше да е 7 точки. Да не говоря за другите съдииски тесли срещу нас....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
2млн. е бюджета на Дунав,нашия 12млн. а са по-добри от нас 
Симон Сандберг,Джереми де Ноойер,Антон Огнянов,Франсис Нар и Амаду Сукуна какво правят в Левски

Симон Сандберг,Джереми де Ноойер,Антон Огнянов,Франсис Нар и Амаду Сукуна какво правят в Левски

mikata написа:2млн. е бюджета на Дунав,нашия 12млн. а са по-добри от нас
Единствения от изброените, от когото има някаква файда, е Нар, доколкото съм ви гледал

Леевски, оле

mikata написа:2млн. е бюджета на Дунав,нашия 12млн. а са по-добри от нас
Присъствието на изброените недоразумения в Левски се дължи на "гениалните" футболни познания на други две недоразумения с интелект под екзистенц минимума- т. н. Гонзо и Топчо. Но не са виновни те, а тези които дадоха власт на изброените доказани глупацитети. Освен посочените от теб ритнитопковци не очаквам от лятото да останат Костадинов, Краев и Адениджи. Не се изненадвайте, ако след лятната подготовка и поредния провал в Европа започнем есенния сезон с нов треньор и 6-7 нови попълнения. За да го има оправданието, че градим нов отбор и на момчетата е необходимо време да се адаптират и сработят. Звучи познато, нали?
Тази седмица чакаме голямата новина

Към края на месеца ще има голяма новина, ще отговорим на очакванията на феновете. До рамките на две седмици се надявам да имаме голяма новина за обявяване. Ангажираността за нас е важна, получавал съм обаждане от Южна Корея. Новината ще е свързана с това, как всеки ще може да помага, всеки да се чувства асоцииран с клуба и да помага", сподели Иванов