Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 19 апр 2017 18:06

След като се появи Русев, взеха изведнъж, много да искат акциите на Левски. Много съмнителна е тази работа. Като се предлагаха на всички да си купят за да оцелее клуба , никакви ги нямаше...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 20 апр 2017 09:27

Имам съмнения относно адекватността на шефа на "Туристическа агенция Левски" Георги Чиликов. Да предложиш футболист за 10 милиона си е чиста подигравка. И това го прави втори път. Кой го търпи? Защо му плащат? Какво става? Защо освен Диана Иванова никой не смее да каже истината?

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 апр 2017 10:23

wilge написа:Имам съмнения относно адекватността на шефа на "Туристическа агенция Левски" Георги Чиликов. Да предложиш футболист за 10 милиона си е чиста подигравка. И това го прави втори път. Кой го търпи? Защо му плащат? Какво става? Защо освен Диана Иванова никой не смее да каже истината?

Човекът ходи и гледа. Предлага. Надали е упълномощен да говори с клубовете за цени.

Ясно е, че няма пари. Но бразилци за 100к евро, няма нужда да се праща човек да ги наблюдава. По-добре да правят селекция от youtube, разлика няма да има. Даже ще спестят от командировъчни.

Най-правилното решение е, да проверят кои играчи са с изтичащи договори и да ходи да гледа конкретно тях. Съответно да прецени дали стават, или не. И евентуално след това да се водят преговори.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 апр 2017 10:30

wilge написа:Имам съмнения относно адекватността на шефа на "Туристическа агенция Левски" Георги Чиликов. Да предложиш футболист за 10 милиона си е чиста подигравка. И това го прави втори път. Кой го търпи? Защо му плащат? Какво става? Защо освен Диана Иванова никой не смее да каже истината?

Абе едва ли Чиликов не знае ,че няма пари а и едва ли ще го изпратят ако знаят ,че не могат да си позволят такива играчи.Според мен се чака някакво парично чудо, Сираков каза че нищо не прчи да се помечтае още два месеца , абе всички се въртят около някакви два месеца до края на първенството.А и аз мисля, че след като харесаш даден играч отиваш да го гледаш на живо.СР отрече за италиянеца ,но как пък жабара беше много точен в изказването си , не каза известен или водещ български отбор а каза точно и ясно-Левски.Едва ли се объркал или измислил каза и точно 10%. СР и за Стоилов беше така изумен:)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 апр 2017 12:33

Тази сутрин в медиите се появиха информации, че Левски е набелязал нападателя на Беоре Жуниор Мапуку за ново попълнение през лятото. "Сините" усилено търсят нов нападател, след като Бабатунде Адениджи и Амаду Сукуна тотално разочароваха с изявите си.

В същото време договорът на конгоанския голаджия със заралии изтича в края на сезона и той може да премине на "Герена" без трансферна сума.

LIVESPORT.BG се свърза с Жуниор Мапуку, който потвърди, че има оферта от Левски.

"Да, наистина имам конкретна оферта от Левски. Но също така и от още няколко клуба. Моят агент се грижи за това в момента. Аз съм се фокусирал единствено върху Берое. Искам да завършим сезона по най-добрия начин. Чак след това ще мисля къде да продължа кариерата си", заяви Мапуку пред LIVESPORT.BG.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 апр 2017 15:22

Сукуна, Мапуку.... ей такива все намираме. Тоя Мапуку всеки момент може да си врътне опашката и да забегна някъде. Много несериозен ми се вижда... и нищо особено :roll: Ако искат да става нещо следващия сезон, да се играе в Европа повече ор 2 мача, то да дадат лев и да се вземат играчи. С Мапуку, Балтанов и подобни играчи на отбори от втората 1/2 няма да стане. По-добре да си играем с Тунде, Сукуна и Иванов.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 20 апр 2017 15:31

Тоя Сукуна жив ли е още , съвсем забравих за него . Абсолютно излишен средняк по зле и от онзи французин,отхвърлен и от Пирин дето бяхме взели за 2 месеца договор миналата година . Адениджи на никой не му пречеше като играеше на къс пас , с едно докосване , бележеше през мач , асистираше със страхотно виждане и вкарваше задни ножици , ама то за да се развиеш ти трябва треньор.
Мапуку е класен , но при нас ще изглежда като поредният дървар и ще бъде нарочен от мнозинството не по късно от петият си мач с нас .

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 20 апр 2017 15:44

Чакайте Лорд Спас да се бръкне за играчи. Пак ще обираме "звездите" на долната осмица. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 апр 2017 22:16

Школата извади вратар. Извади защитник( Дидо), както и дефанзивен халф( Иво). Имаме конструктивен халф( Янев, Станислав) , както и перспективни крила( Юруков, Кабов, Боримиров).
За жалост не се виждат бегове и ЦН и трябва да ги търсим отвън.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 апр 2017 07:40

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”