Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 16 апр 2017 09:41

Доволен съм ,че не загубихме в Разград .Както винаги нищо не играхме , ама и те са мега зле

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 апр 2017 13:07

Честито Възкресение Христово, левскари!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 апр 2017 17:05

ЕМИЛ написа:
1982 написа:
ЕМИЛ написа:Шокиран съм от гръмката ни победа в мача с Локо Пд :shock:

Значи когато искаме можем .... :|

Боя се, че причината не е във вашето искане, а в "неискането" на футболистите от Лаута. Напоследък представянето им на терена е скандално и си личи, че има нещо гнило, говори се, че май имат забавени заплати и затова не си дават много зор на терена, нищо чудно и да е вярно.

Не ми пука .Важен е крайният резултат

А трябва да ти пука, защото ще дойдат истинските мачове, където съперникът ще се напъва и там резултатът отново ще е много лош.

В ЕКТ помниш ли кога за последно елиминирахте някой отбор ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 апр 2017 17:56

Ние сме Левски и всеки мач излизаме за победа

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 апр 2017 21:38

metal1111 написа:през сезон 1974-1975 се играе най-посетеният мач на Левски с провиенциялен отбор а именно мача между ЛЕВСКИ -ПИРИН -4-0 но по интересното е че се играе пред 60000 зрители, като гостите от Благоевград са около 10000 така наречената голяма екскурзия, знае ли някои нещо за този мач

Понеже за пръв път влизам в тази тема, ще си позволя да я започна от самото начало. Надявам се да нямате нищо против. Искам да поправя колегата от Пирин и същевременно да му благодаря, за коментара му. Сезона беше 73-74г., когато Пирин влезе за пръв път в А група и феновете му(тогава тази дума не беше позната в България, а се казваше привърженици), бяха доста повече, говореше се, че са около 20 - 25 хил. дошли от целия Благоевградски окръг. А на тези, които не вярват, че на Герена имаше 60 000 души, ще им кажа че даже бяха и повече, ако се броят и тези, които останаха в парка около стадиона, понеже не можаха да се доредят да влезнат в него. Аз и още няколко приятелчета от квартала не можахме да видиме нищо от мача, понеже през цялото време бяхме в началото на тунела на входа, защото беше претъпкан с народ и нямаше как да стигнем до трибуните, а хората около нас казваха, че такова чудо не са виждали до тогава.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 19 апр 2017 08:41

Италианец взима 10% от Левски
10% от акциите на Левски ще преминат в италиански ръце и съответно същата бройка от италианския Латина - в български. Това изненадващо съобщи вчера завърналият се като собственик на клуба от Серия "Б" Бенедето Манчини.
https://www.sportal.bg/news.php?news=659844

Това звучи интересно, стига да бъде потвърдено разбира се :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 апр 2017 10:52

twize написа:
Италианец взима 10% от Левски
10% от акциите на Левски ще преминат в италиански ръце и съответно същата бройка от италианския Латина - в български. Това изненадващо съобщи вчера завърналият се като собственик на клуба от Серия "Б" Бенедето Манчини.
https://www.sportal.bg/news.php?news=659844

Това звучи интересно, стига да бъде потвърдено разбира се :)

Доста интересно даже!
Ако е пълна размяна на акции ,вероятно СР печели ,защото продава акции натоварени с 20 млн. дълг а взима акции на отбор от Б група на Италия. От друга страна господина от Италия взима акции на клуб от топ 10 по известност на Балканите. Но може и поредната схема на СР.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 19 апр 2017 11:01

Б "група" до другия месец, след това е Серия Ц :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2017 11:03

Спагетът явно крие данъци в Италия, едно от "седалищата" на фирмата му се води тука, та явно трябва да оправдае някак. Пак са някакви далавери, ако изобщо има нещо вярно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 19 апр 2017 11:11

ЕМИЛ написа:Ние сме Левски и всеки мач излизаме за победа

"Важен е крайният резултат". :lol: :oops:

Върни се в “Левски”