Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 10 апр 2017 13:17

Vura написа:
SANSIRO7 написа:Подушил е Гошко парите на Домуса май.

Преди 3-4 години играеше при нас. За какво ни е? Никакъв шанс да се върне обратно в Лудогорец. Не е по-слаб от Саша и Анисе, но на нас ни трябва класа за ШЛ. Търсим качествен DM от чужбина. ;)

Остава и от България да го търсите :lol: Какво ще стане тогава с мечтата ви да си имате първия в българската история отбор, съставен изцяло от кирливи мангали :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 апр 2017 13:28

Vura написа:
SANSIRO7 написа:Подушил е Гошко парите на Домуса май.

Преди 3-4 години играеше при нас. За какво ни е? Никакъв шанс да се върне обратно в Лудогорец. Не е по-слаб от Саша и Анисе, но на нас ни трябва класа за ШЛ. Търсим качествен DM от чужбина. ;)

Я един фен на Лудогорец във форума на Гонг! Нали не влизахте тук? Имате си форум цитирам" десетки хиляди потребители" :mrgreen: Да не забравиш от писане тук да отидеш да вземеш безплатния ваучер за мача с Левски :mrgreen: И гледай по пътя натам някой от Русе да не те набие или ти запали шалчето, че за един такъв запален шал декларация по БТА пуснахте:)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 апр 2017 13:36

Ето за това смърдим заедно със син4еца и други. Можело значи! Браво и на Митов. Засега не си променям мнението за него, но и това може да стане. Това е бъдещето, това трябва да е и настоящето. Още повече с 16 точки зад първия и група от отбори, като Локо Пд, няма какво толкова да се притесняваме. Ако бяхме започнали при изпадането ни във втората седмица, днес... но това са минали-заминали неща. А един колега в темата за мача се чудеше нещо, което и аз съм си мислел: как ще изглежда Краев в атака... Дано това не му е единствения мач. Със Стаси и Краев на върха на атаката и Аниете и Нар отстрани, нападението ни става застрашително. Поздрави и само "Левски"!
Последна промяна от metodito на 10 апр 2017 16:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 апр 2017 13:37

koisa написа:
Човек, имах предвид, че ние като фенове няма какво да направим. Това са треньорски решения и ние нямаме право да казваме на треньора как да си реди състава и кои играчи да пуска титуляри. И на мен не ми харесват някои неща, но пак ти казвам няма какво да се направи. :geek:

Знам, аз ...разбираш, ядосвам си се...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 апр 2017 14:19

Все едно с Модрич ще се разделяме, а не с Костадинов.... Ми прав му път! И него го тресе звездоманията и се мисли за голям играч, ама... в крайна сметка играе в А група. Да ходи по чужбина да се развива, Симеон Славчев ще му разкаже как от звезда в България ставаш резерва на втория отбор на запад ;)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 апр 2017 14:40

Жоро Костадинов е над средното ниво на играчите при нас. Доста по-важен и по-добър играч от един Аниете.
Но в "ЛЕВСКИ" трябва да играят хора, които искат да го правят. Според мен, трябва да задържаме такива футболисти, но живота продължава.
Догодина пак почвам някакъв градеж за нещо...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 апр 2017 14:46

В "Меридиан" чета, че казал, че на два пъти вече, аха да си стиднат ръцете и един и същи човек разваля всичко. Оная конощипица?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 апр 2017 15:02

Ако се вземе добър десен бек, Прохазка ще играе на мястото на Костадинов,но трябва и ляв бек, Бурабия играе все по-добре :!:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 10 апр 2017 15:28

mikata написа:Ако се вземе добър десен бек, Прохазка ще играе на мястото на Костадинов,но трябва и ляв бек, Бурабия играе все по-добре :!:

Точно, Прохи ще е по-полезен в средата на терена, осен това има добър шут и всяка лошо отбита топка може да стане страшна за вратаря. Вчера малкият (Найденов) показа по-добър поглед върху играта от Мечката, който може и да беше един от най-добрите срещу Холандия, но от няколко месеца при нас играе само оро. Добър играч, но след като не мусе игре при нас , жив и здрав и прав му път.

Ляв и десен бекове са наложителни. Бурабия трябва да остане. ЦЗ имаме, така че Сандберг и Лукин (последният мерси) и довиждане.
Тунде като втори нападател или крило е по-полезен, защото носи и отваря пространства. Ако Жадното се усети да играем с ротация на всички отпред както при Дедо (Краев, Аньете, Тунде) зад тях Бурабия, който се разигра и раздава пасове, и Прохи с малкия да бият (освен това Яблонски може да играе според мен като опорен халф), ставаме доста приличен отбор.

От вчера - малкият Боримир май леко прегоря, но има хъс. Жалко, че няма физиката на баща си. Браво на Жадното за младоците, но истинският тест ще е с Делиормана.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 апр 2017 15:53

Костадинов никъде не е казвал, че ще си ходи, даже напротив. Мечката има страхотно КПД. Трябва да го задържат на всяка цена. Роман е много добър, но не работи толкова в дефанзивен план, както Мечката. Де Ноойер... принципно може да го замести, но имам чувството, че си избира в кои мачове да играе и в кои не. Иначе е класен футболист и една двойка с Роман ще е любопитно да се наблюдава. След Гаджев се отвори за кратко дупка в средата на терена, която Стойчо запуши с Де Ноойер и Мечката. Сега, ако пак трябва да се пренарежда дефанзивния вал... Ще видим. Иначе, незаменими хора няма. Но нааистина много работи Мечков.
малкият Боримир май леко прегоря, но има хъс

Да. И самочувствие. Това е много важно. Не се поколеба на два пъти да стреля отдалеч. Браво! Няма да се чуди, да се мота. Хваща топката и стреля. Но и аз като другите си харесах Найденов. Браво на момчето.

Върни се в “Левски”