haha написа: А за контрапротеста наистина е ясно на кого симпатизират.
Ясен е и техния водач,Биг Ша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа: А за контрапротеста наистина е ясно на кого симпатизират.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
haha написа:Всеки е свободен да протестира и да изявява исканията си (въпреки, че не ми е ясно как се допускат няколко глупаци да блокират пътища), само че аз не разбирам едно нещо- има протестиращи, които искат моментални избори. Е, дори и да стане това, какво ще се промени? Нито ще има кой знае колко различни резултати от предните избори, нито пък ще влезе в Парламента някой "спасител". А за контрапротеста наистина е ясно на кого симпатизират. Точно като онзи протест, който беше в подкрепа на ГЕРБ, когато Борисов подаде оставка.
CTAHKO написа:haha написа: А за контрапротеста наистина е ясно на кого симпатизират.
Ясен е и техния водач,Биг ШаБабички,дядовци на по 70 години и сред тях изплува образа на Мишо Шамара с татусите си по врата
Foreigner написа:haha написа:Всеки е свободен да протестира и да изявява исканията си (въпреки, че не ми е ясно как се допускат няколко глупаци да блокират пътища), само че аз не разбирам едно нещо- има протестиращи, които искат моментални избори. Е, дори и да стане това, какво ще се промени? Нито ще има кой знае колко различни резултати от предните избори, нито пък ще влезе в Парламента някой "спасител". А за контрапротеста наистина е ясно на кого симпатизират. Точно като онзи протест, който беше в подкрепа на ГЕРБ, когато Борисов подаде оставка.
Съгласен съм.
Според мен след като излязоха заради Пеевски, трябваше да се приберат след това. Сега като вкараха бат Сали в парламента трябваше пак да излязат, т.е. да има граждански контрол, уж за какъвто се борят, а не да висят по цял ден... безцелно. Да, безцелно, защото както съм писал преди през 97г хората бяха тръгнали да ги линчуват, а другарите тръгнаха да съставят ново правителство (добре, че Стоянов не им позволи), а сега е абсурд да се откажат при подобен протест. Какъв е смисълът от нови избори? Дори и герберите им е ясно, че повече няма да управляват. В краен случай ще са в коалиция с Бсп или тройната коалиция Бсп/Дпс/Атака ще е по-явна.
stn написа:Foreigner написа:haha написа:Всеки е свободен да протестира и да изявява исканията си (въпреки, че не ми е ясно как се допускат няколко глупаци да блокират пътища), само че аз не разбирам едно нещо- има протестиращи, които искат моментални избори. Е, дори и да стане това, какво ще се промени? Нито ще има кой знае колко различни резултати от предните избори, нито пък ще влезе в Парламента някой "спасител". А за контрапротеста наистина е ясно на кого симпатизират. Точно като онзи протест, който беше в подкрепа на ГЕРБ, когато Борисов подаде оставка.
Съгласен съм.
Според мен след като излязоха заради Пеевски, трябваше да се приберат след това. Сега като вкараха бат Сали в парламента трябваше пак да излязат, т.е. да има граждански контрол, уж за какъвто се борят, а не да висят по цял ден... безцелно. Да, безцелно, защото както съм писал преди през 97г хората бяха тръгнали да ги линчуват, а другарите тръгнаха да съставят ново правителство (добре, че Стоянов не им позволи), а сега е абсурд да се откажат при подобен протест. Какъв е смисълът от нови избори? Дори и герберите им е ясно, че повече няма да управляват. В краен случай ще са в коалиция с Бсп или тройната коалиция Бсп/Дпс/Атака ще е по-явна.
Хахахахахахахахахахахахахахахахаха
БСП се оттегли, защото Германия ги накара. Никой не е тръгмнал да ги линчува. Всичко беше превантивна мярка, за да не ги линчуват наистина.
Всички селяндури, които подкрепят БСП заслужават мижавите си заплати. Благодарение на тях днес минималната заплата е 310 лв., а не 780 лв., колкото е средната в момента. Целувайте им нозете, че два пъти фалираха държавата преднамерено и прибраха милиарди в джобовете си, а днес ви пускат трохички, за да им се радвате. Днес България щеше да е много по напред, ако БСП не бе допусната да управлява страната след 1990 г., както се случи в останалите соц лагери.
stn написа:Всички селяндури, които подкрепят БСП заслужават мижавите си заплати. Благодарение на тях днес минималната заплата е 310 лв., а не 780 лв., колкото е средната в момента. Целувайте им нозете, че два пъти фалираха държавата преднамерено и прибраха милиарди в джобовете си, а днес ви пускат трохички, за да им се радвате. Днес България щеше да е много по напред, ако БСП не бе допусната да управлява страната след 1990 г., както се случи в останалите соц лагери.
MCMXIII написа:Защо в offtopic?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта