Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ent
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Ent » 01 сеп 2025 17:47

FSG OUT!!!

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 01 сеп 2025 17:56

Ent написа:FSG OUT!!!

Подкрепям, тези преобърнаха представите за трансферен джам. Вредни са за футбола

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 сеп 2025 17:57

Това май от 30-40 години не се е случвало :lol: Евала на Скай, тия пари дето ги раздават като бонбонки, надуха цените извън всички предели

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 сеп 2025 17:57

Добър ден на всички фенове! Идвам да се издрискам за последно във ебания форум и най вече на главата на галадчо. Ти паляк,дето навремето с моя глас стана модератор,на къв се напрай,да ми слагаш някви банове? Смешник,ся слагай доживотен бан,хич не ме ебе! И понеже знам,че той веднага ще го изтрие,затова пиша в селекцията,за да го видят повече фенове. Янките за 15г изкараха няква пара и тука се изподрискахте всичките. Флопи не стане ли шампион,догодина е пътник!!! Галадчо,да ти го туря в устенцето,мишка насрана! Ай сбогом,папагал.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 01 сеп 2025 18:00

john barnes написа:Добър ден на всички фенове! Идвам да се издрискам за последно във ебания форум и най вече на главата на галадчо. Ти паляк,дето навремето с моя глас стана модератор,на къв се напрай,да ми слагаш някви банове? Смешник,ся слагай доживотен бан,хич не ме ебе! И понеже знам,че той веднага ще го изтрие,затова пиша в селекцията,за да го видят повече фенове. Янките за 15г изкараха няква пара и тука се изподрискахте всичките. Флопи не стане ли шампион,догодина е пътник!!! Галадчо,да ти го туря в устенцето,мишка насрана! Ай сбогом,папагал.

Няма да липсваш, а и твоя човек Харви напусна. Айде чал

SteffakaLFC
Контакти:

Мнениеот SteffakaLFC » 01 сеп 2025 19:40

Слот си прави НЕГОВИЯ отбор в момента - стана Шампион , със служебно назначения му отбор ... Нека , затаим дъх (както направихме миналата година) , и да се заредим с надежда (както направихме миналата година) !!! НОВИЯТ отбор , тепърва се ИЗГРАЖДА (а не надгражда) !!! Резултатите , за сега , са повече от задоволителни !!!

Потребителски аватар
juke
Контакти:

Мнениеот juke » 01 сеп 2025 20:00

john barnes написа:Добър ден на всички фенове! Идвам да се издрискам за последно във ебания форум и най вече на главата на галадчо. Ти паляк,дето навремето с моя глас стана модератор,на къв се напрай,да ми слагаш някви банове? Смешник,ся слагай доживотен бан,хич не ме ебе! И понеже знам,че той веднага ще го изтрие,затова пиша в селекцията,за да го видят повече фенове. Янките за 15г изкараха няква пара и тука се изподрискахте всичките. Флопи не стане ли шампион,догодина е пътник!!! Галадчо,да ти го туря в устенцето,мишка насрана! Ай сбогом,папагал.

Не каза само клекна ли там където обеща. :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 01 сеп 2025 20:38

Браво за трансферите . На за 15 години,тия пари са избити поне X10. Ей ся от фланелки го избиват Сашето. Плюс колко изходящи има? Ако ударим чертата,колко са похарчили.....за първи път. Тъй че,ай по - полека,не съм му фин на Жони ,ма е прав.
Друг е въпроса,че за едни може...Слот,за други беше невъзможна...Клоп. За тва имаш отбор.,да плащаш,тъй че не е станало кой знае кво
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 01 сеп 2025 21:00

Ами първо да спрем да му казваме ,,Чичо Скрудж".А иначе събрахме в един отбор 2ма от 3 най-резултатни играчи от миналият сезон.Сега остава да са здрави всички....
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 сеп 2025 21:32

Този трансферен прозорец е перфектен и това само още веднъж показва колко прави сме били с Liverpool EC и още някои за досегашната политика на янките и ФСГ.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”