Гледали са мача значи тъпите говеда
И сега има празник тука а?
Ма то голяма радост голямо чудо
Още малко ще се наакате от кеф
Тити сигурно е пуснал една сълза от радост
Насо и Мъро си казаха наздраве и им олекна така малко на душата
Жена му вече пише изявление че не са повече Евроидиоти:))))
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Ozzimozzi написа:teerr написа:Стана това което стана при Левски,като не вкараш ще ти вкарат.....................
Не думай! :)
С един точен удар,горе долу и първия беше така..............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Ozzimozzi написа:teerr написа:Стана това което стана при Левски,като не вкараш ще ти вкарат.....................
Не думай! :)
Моля не сравнявайте двата отбора. Левски отпадна след тотално надиграване на Харпуните и само лудия късмет и рефера ги спасиха. Тирето отпадна от Базел след автогол, невероятен вратарски късмет и каруцарски футбол. Изглежда подобно, но е коренно различно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- damyanov1963
Литекс да почерпи! Тоя път отърва резила на тупан в групите и на ЛЕ и на тая на скъсаняците.
Кво стана с Евровечертаааааа?!
Още ли сте пред телевизора?
Левски отстрани единствения по-стойностен отбор тази година.
Тия от Ловеч имаха късмет, че не се паднаха с Хамрун, ами с разни Гьорчевци и ирландски сервитьори, ама и те ги биха и то тука!
Нека вдигнем пълни чаши и дружно да си кажем - НАЗДРАВЕ!
Кво стана с Евровечертаааааа?!
Още ли сте пред телевизора?
Левски отстрани единствения по-стойностен отбор тази година.
Тия от Ловеч имаха късмет, че не се паднаха с Хамрун, ами с разни Гьорчевци и ирландски сервитьори, ама и те ги биха и то тука!
Нека вдигнем пълни чаши и дружно да си кажем - НАЗДРАВЕ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- delqnski47
- Контакти:
W84me написа:delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:Нападението ни тепърва има да се пили и това си го знаем. А Базел е отбор за 80 милиона . Тук се побират няколко Хамруна + синия евроидиот...
На Базел ляв бек му е Нейтън Олдър, централни защитници са му някакви куци коне, дори нямат нападател, нямат плеймейкър, имат Шалай на 40 години, дето влиза за публиката. Реалният резултат в този мач обаче е около 5:0 за отбор на предпоследно място в Швейцария.
Защитата им е слаба, но нашето нападение също не е ниво засега. А Базел мисля че стигат осминафинал с тоя състав миналия сезон.
Абе тоя разговор като цяло е супер нелеп..
Базел си разпродадоха отбора. От миналата година в разширения състав останаха само 8 човека.
Водиш някъв тъп разговор в момента и то от страната на еврои*
Яж си там сьоНгата, недей да спориш ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Абе и вие много приказвахте и бързо и лесно ви приземиха. А предполагам с Числото резултатът ще е сходен и започва подготовката за Бат Стамен.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- obi4am_pirin
- Контакти:
Браво армейци!Представихте се на ниво!Трудно се бори бизнесмодела с честни средства!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

- obi4am_pirin
- Контакти:
rsk написа:Абе и вие много приказвахте и бързо и лесно ви приземиха. А предполагам с Числото резултатът ще е сходен и започва подготовката за Бат Стамен.
Едно е сигурно...подуянци ще се борят за бронза!
хахахахах

- delqnski47
- Контакти:
rsk написа:Абе и вие много приказвахте и бързо и лесно ви приземиха. А предполагам с Числото резултатът ще е сходен и започва подготовката за Бат Стамен.
И кой много бил приказвал срещу Базел...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.