Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Red_Neck » 14 май 2025 17:47

wolf написа:Поправи ме ако греша но проблема с Киеза е или треньорски или нещо което не виждаме на тренировките. Защото не виждам генерален проблем на терена особено предвид че той на практика не е играл

Киеза ми е голяма болка, защото от години много го харесвам като типаж (признавам, че имах слабост към баща му) и наистина очаквах да избухне при нас.
За съжаление, явно имаше физически проблем и/или липсата на скорост се оказа решаваща. За капак Мо направи сезона на живота си, .... поне до началото на постите :)
Не мисля, че Слот би направил нерационален избор по отношение на играча, но кой знае.
Както и да е - загубена година за него и похабен ресурс за нас. Не виждам бъдеще с него. Слаб 2 за лаптопаджиите :)))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 май 2025 20:32

Гледам Алавес-Валенсия. Който има Макс 4 да пуска!
25та минута Жоро вратарчето вече с 4 спасявания държи отбора си в мача и със заявка за МОМ. :)))
Не го бях гледал известно време но и в играта с крака има напредък. С 2 дума, има мегдан да се окаже удар.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 15 май 2025 08:27

Red_Neck написа:Въобще не ми се занимава да навлизам в излишни дискусии. Само отбелязвам следното:
- параметрите и начина на работа в клуба са без особена промяна вече доста години и това направи Ливърпул най-постоянно и добре представящият се клуб във ВЛ с изключение на онези със 115-те нарушения на ФФП! Безспорен факт!
- т.нар. "провал" със Субименди наистина се оказа огромен успех за клуба и показа за пореден път, че в много случаи развитието на наличния персонал е по-трудния, но и по-успешния път и е в пъти по-удоволетворително от надплащането за готово качество. Иначе за Субименди не се състезавахме с Реал Сосиедад, а с белите мишки в главата на играча.
- "по-свежи халфове" в никакъв случай не е престъпление, но няма как да ти гарантират полуфинал. Друго обаче е сигурно, наличието на "свежия" халф в началото на сезона в никакъв случай нямаше да помогне за развитието и еволюцията на Гравенберх, .... та когато губиш не знаеш какво печелиш и обратно;
- трансферът на Киеза бе поставен в графа "добър" преди началото на сезона от почти всички нас, в това число и теб! Интересно защо сега завъртя задника :) Едва ли някой е очаквал нападател с толкова безспорни качества да окаже толкова незначително влияние при нас. Никой не е безгрешен, дори ти и ......... лаптопаджиите ;))
- В момента за да надградиш над Дарвин, трябва да платиш за нападател с около 50 милки повече отколкото ще получиш от него. Горе-долу същото важи и за Киеза. Халф, в който да си заслужава да инвестираш (т.е. значително по-добър от Ендо, Харви и Байчетич) няма да ти излезе под 50-60М. Математиката е проста, ... смятай!
- Последно, ....... условията създавани от собствениците на клуба, може да не са "велики", но пък бяха/са достатъчно добри за да задържат Юрген и Мо в клуба за по 10-на години, нали ;))) Целувай ръка, че има/ше пред кого да биеш чело по 2 пъти на ден и дърпай!

-Параметрите ти са без промяна доста години, въпреки успехите и това е основната причина да сме зад онези със 115те нарушения. Безспорен факт!
-Някой е преценил, че е нужен този халф, отиват да преговарят за него и не могат да го доведат. Това е провал за преговарящите, а че после треньора се справи със ситуацията не е причина да ми пробутваш провален трансфер за огромен успех. Успеха е за Слот, както преди това в много случаи беше за Клоп. Естествено, някой директор ще си припише заслугите. За това е директор. Твоите със страхотните условия ще доживеят ли да вземат трансферна цел на Реал М? Пробваха вече към 10 , резултата е 10:0 за Реал. Днеска вече и това Хайсен замина, 11:0 :mrgreen:
- То никой нищо не ти гарантира, ама след като привлякохме 4 халфа и на другата година сме шампиони. Ти обаче как да се сетиш?!?!?! Еволюцията на Гравенберх не зависеше от привличането на Субименди, виж физическата му форма определено се повлия от непривличането му ;)
- Дай да ги видим кои са били възхитени от Киеза. Повечето пишеха за "счупен жабар". Аз лично казах, че "само може да се окаже успешен трансфер". От гледна точка, че взеха най-евтиното и АКО не се счупи, може да си покаже качествата. Много ти е трудно да правиш разлика и затова си мислиш, че съм го обявил за "добър трансфер". Нищо де, сега, като го продадат за 20 млн на Фенербахче, ти ще завъртиш гъза и пак ще пишеш отличен 6 на лаптопаджиите.
-Няма кво да смятам, сметката е направена отдавна и накрая на прозореца ще сме се вътрили макс 30-40 млн разлика между заминали и пристигнали. Ти си голям сметкаджия преди прозореца, после си тих...докато треньора не направи еволюция с някой от предния сезон. Тогава ставаш "успешен" с трансферите :))))))))))
-Последно, условията създадени от собствениците са като в Борнемут (изхарчили са 45 млн повече от тях за последните 10 г :)))))), продължавай да им целуваш гъза, докато са постигнали абсолютния минимум за 15г. Ако за теб Ливърпул е отбор от ерата Хикс и Джилет и сега си мега щастлив, за много други фенове това е единия от 5те най-велики отбора в историята на футбола и пропуснатите възможности от тези заспали собственици за мен не са повод да ги величая.
П.П Ти си единственият, който може да обяви трансферен прозорец от Киеза и вратар за сезон 27/28 за огромен успех за клуба.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 15 май 2025 08:36

wolf написа:Поправи ме ако греша но проблема с Киеза е или треньорски или нещо което не виждаме на тренировките. Защото не виждам генерален проблем на терена особено предвид че той на практика не е играл

Проблема с Киеза е абсолютно съшия, какъвто беше с Таки Минамино. Играча се доведе заради финансовата изгода, а не за да подсили отбора. Имитира се трансферна активност, пък ако беше и заиграл...лелееееее. Да, ама НЕ. Да изброявам ли други на други позиции преди да се махне Едуардс. Сега се върна и пак търговийката с играчите стана приоритет в трансферната политика.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 15 май 2025 08:39

Red_Neck написа:Гледам Алавес-Валенсия. Който има Макс 4 да пуска!
25та минута Жоро вратарчето вече с 4 спасявания държи отбора си в мача и със заявка за МОМ. :)))
Не го бях гледал известно време но и в играта с крака има напредък. С 2 дума, има мегдан да се окаже удар.

Ей изтървал съм го, ама нищо, нали го привлякохме за 10 години напред. През 2027ма ще гледаме удара по Диема :mrgreen:

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 15 май 2025 13:51

Нафявам се Гертруда да е един от новите! Много го харесвам, следя го от няколко години. Имат телепатична връзка с Арне, играе и на всеки пост зад центъра. Играчът решение на всяка една травма. Колкото повече поливалентни играчи и в двете фази като него, Мака и Къртис, толкова повече шанс за няколко купи. Всички гледат звзедните трансфери, но черноработниците решават титлите.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 15 май 2025 16:22

Гореспоменатият Гертруда /аз си мислех че това е само женско име?/ - втора опция за десен бек.
Флориан Виртц е кацнал на Албиона, инкогнито е бил в Ливърпул, отседнал е в Trueman Court Luxury. Стаята му, по случайност, е била до стаята на Кака Линда. Какво се е случило, знаят само дебелите звукоизолирани хотелски стени, а дали ще акостира на Анфийлд, зависи от удоволетвореността на Кака.
От днес сме и в битката за Жоао Педро от Брайтън! Явно ще имаме изцяло нова халфова линия
Вандерсон - Жоао Педро - КДБ - Виртц

Ponko
Контакти:

Мнениеот Ponko » 15 май 2025 16:51

Какъв КДБ чуваш ли се .... Да ходи е Наполи.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 май 2025 17:49

lyubomir_v написа:Гореспоменатият Гертруда /аз си мислех че това е само женско име?/ - втора опция за десен бек.
Флориан Виртц е кацнал на Албиона, инкогнито е бил в Ливърпул, отседнал е в Trueman Court Luxury. Стаята му, по случайност, е била до стаята на Кака Линда. Какво се е случило, знаят само дебелите звукоизолирани хотелски стени, а дали ще акостира на Анфийлд, зависи от удоволетвореността на Кака.
От днес сме и в битката за Жоао Педро от Брайтън! Явно ще имаме изцяло нова халфова линия
Вандерсон - Жоао Педро - КДБ - Виртц

Явно Кака е ненаситна,щото последно време трансферите само ги миришем :lol:
Не виждам какво и има на нашата...Трябва само един дефанзивен,да помага на Гравенберг .
Изображение
Liverpool and Jeremie Frimpong are in advanced talks over personal terms,agreement close on contract as revealed this week.

Player’s always been keen on the move and Liverpool are progressing on salary, length of contract as every detail of the agreement with the Dutch right back…

Liverpool are also in contact with Bayer Leverkusen since Monday to discuss the €35m release clause.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 16 май 2025 11:15

Явно Кака е ненаситна,щото последно време трансферите само ги миришем :lol:
Не виждам какво и има на нашата...Трябва само един дефанзивен,да помага на Гравенберг .

Съгласен съм напълно, отборът ни е доста балансиран и има нужда по един-двама /качествени/ футболисти във всички линии, за да надгради и да посрещне спокойно следващия сезон! В полузащитата и нападението - по един, в защитата, малко повече.
Просто иронизирам медийната лудост по безкрайния глад за трансфери! Която съм убеден че е умишлено дирижирана от алчни агенти и политици, greedy bastards, както го е изпял Леми!

Върни се в “Ливърпул”