Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 10 май 2025 16:52

Като говорим за Трент следваща тема естествено е нов играч на десния бек, дали ще е по-добър от Брадли или ще му е резерва, там си трябва човек. Обаче изключително притеснително е изказването на Арне Слот, как отдясно освен Конър Брадли имаме и Джо Гомез, и Джарел Куанса, а даже и Къртис Джоунс можел да играе там. Не знам защо, но това ми напомня много на едни жонглирания с играчи на предния треньор, знаейки какъв прозорец го очаква. Ще поживеем и ще видим, ама хич не ми звучи обнадеждаващо това. Аз лично предпочитам Джо Гомез за титуляр пред Брадли. Но при условие, че се вземе наистина хубав ЦЗ, който да бъде подготвян за титуляр. Конате навлиза в последна година, а той дори и да преподпише , следващото лято другия ни титуляр - Ван Дайк ще е в пак в последна година и е хубаво да имаме човек израстнал покрай Големия Върдж.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 11 май 2025 00:36

Аз си мисля, че за съжаление на тази позиция няма да вземем никой! Не и този прозорец.
Джо Гомес бил алтернатива на Брадли, но притеснителното в случая е, че той в 80% от времето не е на разположение.
От тази позиция зависи и представянето на Кинг Мо - екипа на Слот и най-вече на чичо Скруч трява да се замислят много сериозно как ще подходят СЕГА с менажирането на ситуацията! Това лято, след титлата...
Не след един-два сезона!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 11 май 2025 16:14

E,ние вече видяхме как след титлата 2020 не се взе защитник,Ван Дайк се контузи после и сезона замина :oops:
Плащачите са завидно постоянни в слабото попълване на невралгични постове.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 май 2025 15:05

Те хората чакат на вас да им напомните да менажират ситуацията :)))))
Подлагат се под съмнение думи на Слот, а той най-добре знае какви са му приоритетите за развитие на персонала и финансовите параметри с които трябва да работи. То и миналия сезон май беше притеснително като каза, че има човек в отбора за позицията на Субаменди. :))
Без да имам дори 1/100 от информацията с която работи Слот, се сещам за поне 4 позиции с по-висок приоритет от "десен бек" - нападател (вместо Дарвин), крило (вместо Киеза), халф, ЦЗ. Ако трябва да съм честен, ляв бек според мен е с по-висок приоритет от десен.
Дори само да надградим на първите 3 позиции и ще сме поне 100-150 милки вътрешно.
С 2 думи, не очаквам Ашраф Хакими да смени Сашко в дясната зона ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 13 май 2025 01:37

Red_Neck написа:Те хората чакат на вас да им напомните да менажират ситуацията :)))))
Подлагат се под съмнение думи на Слот, а той най-добре знае какви са му приоритетите за развитие на персонала и финансовите параметри с които трябва да работи. То и миналия сезон май беше притеснително като каза, че има човек в отбора за позицията на Субаменди. :))
Без да имам дори 1/100 от информацията с която работи Слот, се сещам за поне 4 позиции с по-висок приоритет от "десен бек" - нападател (вместо Дарвин), крило (вместо Киеза), халф, ЦЗ. Ако трябва да съм честен, ляв бек според мен е с по-висок приоритет от десен.
Дори само да надградим на първите 3 позиции и ще сме поне 100-150 милки вътрешно.
С 2 думи, не очаквам Ашраф Хакими да смени Сашко в дясната зона ;)))

"Подлагат се под съмнение думи на Слот, а той най-добре знае какви са му приоритетите за развитие на персонала и финансовите параметри с които трябва да работи."
Е, да де ! :lol: :lol: Ти май пак не можеш да събереш 2+2 и да се усетиш, че не се подлагат под съмнение думите на Слот, а параметрите, с които трябва да работи. И това го кара да мисли за развиване на персонала, точно както предния треньор, който развиваше Милнър като ляв бек, сега този ще развие Къртис Джоунс като десен :mrgreen:
Само ти си способен провала със Субименди да го обявиш за успех. Или викаш, ако халфовете бяха по-свежи на осминафинала в ШЛ щеше да е престъпление. Един полуфинал щеше да донесе 50 млн повече и да се избие този трансфер за 0 време. И да ти припомня, че за него не се състезавахме с Реал М, а с Реал Сосиедад :!: Предпочете да остане при тях, пред великите условия дето създавали собствениците на Ливърпул :oops:
Без да имам дори и 1/100 от информацията с която работят лаптопаджиите, миналото лято казвах, че на отбора му трябва само 6ти нападател. А сега искаш някой нов, вместо Киеза, които беше докаран от онези дето имат 100/100 информация и подлагаш под съмнение действията им и безгрешната им преценка ??????
Викаш никой няма да бъде продаден (за над 100 млн примерно), а само ще купуваме нови и ще сме 100-150 млн вътрешно. Нещо много си се надъхал за фалит на КЛУБА ми се струва :mrgreen:
Въобще такова избирателно мислене имаш, че май за теб е измислен лафа: Хората с лоша памет нямат гузна съвест ;)
Последна промяна от Liverpool_EC на 13 май 2025 02:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 13 май 2025 02:06

Изказване на Върджил Ван Дайк от днес:
"Трябва да бъде голямо лято и аз вярвам на хората, които взимат тези решения да направят правилното нещо. Когато си шампион е много трудна задача да останеш шампион , но аз чувствам, че с попълнения можем да направим тази крачка"

Капитана много голям, явно е имал същите опасения, като нас феновете и супер мазно напомни на менажиращите ситуацията, че това лято ще трябва да свършат някаква работа, а не да са във ваканция, като предното. След като и Мо Салах каза, че догодина стандарта ще е същият - гонене на титлата, сега втори голям лидер гласно показа шампионски амбиции. Големият Върдж буквално подаде топката на вождовете, напомняйки им, че с параметрите от миналото лято титла не се защитава.
Ако трябва да намерим нещо положително, все пак той звучи обнадежден, че са си научили урока :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 май 2025 10:37

Въобще не ми се занимава да навлизам в излишни дискусии. Само отбелязвам следното:
- параметрите и начина на работа в клуба са без особена промяна вече доста години и това направи Ливърпул най-постоянно и добре представящият се клуб във ВЛ с изключение на онези със 115-те нарушения на ФФП! Безспорен факт!
- т.нар. "провал" със Субименди наистина се оказа огромен успех за клуба и показа за пореден път, че в много случаи развитието на наличния персонал е по-трудния, но и по-успешния път и е в пъти по-удоволетворително от надплащането за готово качество. Иначе за Субименди не се състезавахме с Реал Сосиедад, а с белите мишки в главата на играча.
- "по-свежи халфове" в никакъв случай не е престъпление, но няма как да ти гарантират полуфинал. Друго обаче е сигурно, наличието на "свежия" халф в началото на сезона в никакъв случай нямаше да помогне за развитието и еволюцията на Гравенберх, .... та когато губиш не знаеш какво печелиш и обратно;
- трансферът на Киеза бе поставен в графа "добър" преди началото на сезона от почти всички нас, в това число и теб! Интересно защо сега завъртя задника :) Едва ли някой е очаквал нападател с толкова безспорни качества да окаже толкова незначително влияние при нас. Никой не е безгрешен, дори ти и ......... лаптопаджиите ;))
- В момента за да надградиш над Дарвин, трябва да платиш за нападател с около 50 милки повече отколкото ще получиш от него. Горе-долу същото важи и за Киеза. Халф, в който да си заслужава да инвестираш (т.е. значително по-добър от Ендо, Харви и Байчетич) няма да ти излезе под 50-60М. Математиката е проста, ... смятай!
- Последно, ....... условията създавани от собствениците на клуба, може да не са "велики", но пък бяха/са достатъчно добри за да задържат Юрген и Мо в клуба за по 10-на години, нали ;))) Целувай ръка, че има/ше пред кого да биеш чело по 2 пъти на ден и дърпай!
Последна промяна от Red_Neck на 13 май 2025 13:39, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 13 май 2025 13:11

Нови играчи, които "идват" в Ливърпул: Микел Яурегисар /Атл.Билбао/, Вандерсон /Монако/, Адемоло Лукман /Аталанта/.
С предишните пет стават осем, почти цял нов отбор! Чакаме още, да идват...!
Кака Линда няма насита!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 май 2025 15:42

Red_Neck написа:Въобще не ми се занимава да навлизам в излишни дискусии. Само отбелязвам следното:
- параметрите и начина на работа в клуба са без особена промяна вече доста години и това направи Ливърпул най-постоянно и добре представящият се клуб във ВЛ с изключение на онези със 115-те нарушения на ФФП! Безспорен факт!
- т.нар. "провал" със Субименди наистина се оказа огромен успех за клуба и показа за пореден път, че в много случаи развитието на наличния персонал е по-трудния, но и по-успешния път и е в пъти по-удоволетворително от надплащането за готово качество. Иначе за Субименди не се състезавахме с Реал Сосиедад, а с белите мишки в главата на играча.
- "по-свежи халфове" в никакъв случай не е престъпление, но няма как да ти гарантират полуфинал. Друго обаче е сигурно, наличието на "свежия" халф в началото на сезона в никакъв случай нямаше да помогне за развитието и еволюцията на Гравенберх, .... та когато губиш не знаеш какво печелиш и обратно;
- трансферът на Киеза бе поставен в графа "добър" преди началото на сезона от почти всички нас, в това число и теб! Интересно защо сега завъртя задника :) Едва ли някой е очаквал нападател с толкова безспорни качества да окаже толкова незначително влияние при нас. Никой не е безгрешен, дори ти и ......... лаптопаджиите ;))
- В момента за да надградиш над Дарвин, трябва да платиш за нападател с около 50 милки повече отколкото ще получиш от него. Горе-долу същото важи и за Киеза. Халф, в който да си заслужава да инвестираш (т.е. значително по-добър от Ендо, Харви и Байчетич) няма да ти излезе под 50-60М. Математиката е проста, ... смятай!
- Последно, ....... условията създавани от собствениците на клуба, може да не са "велики", но пък бяха/са достатъчно добри за да задържат Юрген и Мо в клуба за по 10-на години, нали ;))) Целувай ръка, че има/ше пред кого да биеш чело по 2 пъти на ден и дърпай!

Поправи ме ако греша но проблема с Киеза е или треньорски или нещо което не виждаме на тренировките. Защото не виждам генерален проблем на терена особено предвид че той на практика не е играл

Ponko
Контакти:

Мнениеот Ponko » 14 май 2025 17:37

Говори се, че сме в напреднала фаза в преговорите за Фримпонг от Леверкузен.

Върни се в “Ливърпул”