Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Не знам какво се случва вече и кой какво крие. Ноле защо е отказал първоначално тест и бави до последно, демек до вчера. Казват, че Григор още в петък е бил болен, но е излезнал за мача. Да им еба балканските циркове
Те затова Рафа си е на новата яхта и го боли шмайзера, а Родж си прави операция след операция 
Някой изобщо съмнявал ли си е, че на сърбетата ще им се отдаде такава възможност да хвърлят кал по България и няма да се възползват 
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Много точно казано е това с балканските им циркове. Целият свят ги видя и ги съсипа от критики. Колкото до калта по България...абсолютно сте прав.
Ноле също е позитивен, няма оплаквания. Сезонът май май няма да започне 
MuFc1878 написа:..., а Родж си прави операция след операция
Направо сам си монтира нови крайници, а Мирка отстрани му попива потно чело с пешкир
Мачове без публика и с полицейски ескорт до стаите им след като приключат срещите
Ще си поръчват храна от takeaway 
Сръбските сайтове и теорията на конспирацията с уникални глупости!
https://boulevardbulgaria.bg/articles/a ... rdbulgaria
https://boulevardbulgaria.bg/articles/a ... rdbulgaria
[youtube]8W8940rmdQQ[/youtube] 
Бащата на Джокович обвинил Григор, че нанесъл голям позор на неговата фамилия
Тия сърби започват да прекаляват
MuFc1878 написа:Бащата на Джокович обвинил Григор, че нанесъл голям позор на неговата фамилия![]()
![]()
![]()
И кво, ще започнеш трета Балканска война ли, ве?
Бащата на Джокович е дрънкало, който до оня ден се ядеше с Федерер например. Човекът влиза в медиите, за да отдалечи вниманието от попарата, дето я надроби синът му.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага