Fratla написа::lol: Ох те едни честни хора са се събрали по честния път! Ум да ти зайде!![]()
Знаеш ли какво. Не почнах да пиша тук за да спазвам партийната линия. Ако на някои не му е удобно мнението ми - още по-добре. Не съм влязъл тук да пея в общия хор. Има фенове на Левски и с друго мнение. Отрепките са ми еднакво противни независимо дали са сини, червени или оранжеви. Следя българския футбол задълбочено и знам какво се случва не само в Левски но и в Лудогорец и ЦСКА ТИРЕ НЕЩО СИ - защото са ни преки конкуренти. Не ми пука как ще ги наричаш ти или някой друг. Противниците трябва да ги познаваш добре. И мога най-отговорно да заява че джуджето и мастията знаят какво правят и го знаят много по-добре отколкото Спас Русев. Въртяха машинации, мазаха здраво ама фактът е че имат отбори които ни застрашават. А ние сме затънали до ушите в лайна. Здраво. Така че най-малко ме вълнуват аматьорските проекти от кварталите и мнението на техните привърженици. Когато ни станат конкуренти, тогава ще са ми интересни. Дотогава - далеч от тук и да си дават компетентното аматьорско мнение в АФЛ.
[offtopic]Баце , ти спазваш дърпатовата линия или тази на ДМД Консулт - фирмата с тролове на джуджето от Микре .... правиш се , че си хард левскар , а пишеш ЦСКА тире нещо си ....за Домуса използваш думичката МАСТИЯ , тя ти се е набила в главата четейки хиляди пъти декларацията на Джуждето ...ти пееш в хора на троловете на Джуджаро , нещо повече , ти си техният солист - Дрпат ....[/offtopic]