Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Милен просто не става за ЦСКА

Мнениеот george_speed75 » 16 окт 2011 09:34

Имам чувството, че гледам Левски от миналия сезон:първи с най-добрите футболисти в България ,но със смотан тренер.Според мен трябва да се маха на мига. :)
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 16 окт 2011 09:34

Ха-Ха-Ха ...... Кой дигна отбора миналата година с НИКАКВИ играчи и ги доведе до Европа..... Кой унижи Левски на Герена като това не беше ставало много отдавна .... кой направи СИЛНА селекция лятото с която стават тези "индивидуални проблясъци" както ги наричате.. взе Суперкупата,почна с 8 победи от 8 мача!!! И сега от една загуба - ВЪН.... Жалки сте! И като дойде Стойчо какво ще стане .... Сякаш при него нямаше 80% от победите с 1:0 , нямаше чужденци ? :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
CSKA-SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA-SOFIA » 16 окт 2011 09:36

Стига давахте акъл бе . Едва 9ти кръг е . И да паднем сега 5 мача подред пак ще сме ШАМПИОНИ !!! САМО ЦСКА
ЦСКА е отбора,
един единствен на света,
за него ще се боря
и няма да го предада.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 16 окт 2011 09:40

Биете в сумати мачове подред и сега казвате, че треньорът не става... За мен Радуканов е един от най-добрите треньори в България, а миналия сезон ви вдигна в един много тежък момент, недейте да го забравяте ;)

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 16 окт 2011 09:45

Tribune East 1912 написа:Биете в сумати мачове подред и сега казвате, че треньорът не става... За мен Радуканов е един от най-добрите треньори в България, а миналия сезон ви вдигна в един много тежък момент, недейте да го забравяте ;)

Не може треньор завършил "модерната" школа на НСА да има умствения капацитет да води Левски или ЦСКА, граничи с всякаква логика.Ако имаше някакъв стаж в чужбина по-става, ама той няма.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 16 окт 2011 09:50

Tribune East 1912 написа:Биете в сумати мачове подред и сега казвате, че треньорът не става... За мен Радуканов е един от най-добрите треньори в България, а миналия сезон ви вдигна в един много тежък момент, недейте да го забравяте ;)

Биехме лесните мачове,трудните тепърва предстоят,а и дори да паднем не е фатално,фаталното е,че 9 кръга няма облик на отбор,няма стил на игра.Какво прави недоразумението Виданов в стартовите 11,какво прави Станко в групата за мача,все неща за които Милен е виновен,а и в Цска НИКОЙ не може да лежи на стари лаври :!:
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

Потребителски аватар
plamen_15_93
Контакти:

Мнениеот plamen_15_93 » 16 окт 2011 09:53

Да си зема Янчев и Виданов и да се маха.Следващите мачове ще видите че не става за треньор на ЦСКА.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 16 окт 2011 09:54

Здравейте платени форумци!
Ако не сте платени сте тъпанари от рода на тези които обяфика Македа за новия герой на МЮ след един гол в последната минута.
За българския шампионат Милен е напълно достатъчен. Да той няма да пробие в Европа, но ние нямаме място там така че това не стои на дневен ред. Одбора далеч не е прекрасен и спечелването на шампионата от този отбор не е гарантирано при никой треньор. Ека има още 2-3 играчи от рода на Платини (примерно) - може и да говорим за нов треньор защото нивото ще е друго и тогава и целите ще са други.
За сега с тези пари и тези играчи това е положението - а ако Милен остане още 2-3 години , може и сам да стигне нужното нива за да играе успешно в европа.

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 16 окт 2011 09:57

MaRTo1233 написа:Ха-Ха-Ха ...... Кой дигна отбора миналата година с НИКАКВИ играчи и ги доведе до Европа..... Кой унижи Левски на Герена като това не беше ставало много отдавна .... кой направи СИЛНА селекция лятото с която стават тези "индивидуални проблясъци" както ги наричате.. взе Суперкупата,почна с 8 победи от 8 мача!!! И сега от една загуба - ВЪН.... Жалки сте! И като дойде Стойчо какво ще стане .... Сякаш при него нямаше 80% от победите с 1:0 , нямаше чужденци ? :lol:

Ти доволен ли си от играта на отбора този сезон в поне 2 мача?Под чужденци имах предвид за тренери,не за футболисти :shock:
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 16 окт 2011 10:00

Вие нямата угодия. Преди викахте, че Платини е дърво и отасяше псувни наред. Сега го възхвалявате все едно е Меси. Радуканов откакто е поел ЦСКА, ви спечели една купа и има 2-3 загубени мача, което въобще не е много. Настроението в отбора ви е добро благодарение на него, но просто имате шефове тъпанари/боклуци ;)

Върни се в “ЦСКА”