Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иво, Иво, Иво!!!
Съгласен съм с колегата-е...те му майката на Ясен.....защо?Какво обърка-може би,че при 2-1 и 5 мин. до края трябваше да пусне нападател вместо защитник.....това ли трябваше да направи?bigbonusprize написа:Какво ви е виновен пак Ясен. Много правилна тактически смяна. Ясно беше, че последните минути ще има центрирания и Грийн трябваше да мине по-напред да отнема топките. Няма виновен. Млад отбор, малшанс и страхотна тактически игра. Аз лично се чувствам горд!
-
- Контакти:
terata написа:Иво Иванов няма абсолютно никаква вина за автогола. Единствения виновник за гола на Лил е "треньорския гений" Ясен Петров. Лошото е че сега Иво психически ще рухне. Дано се вдигне по-скоро!
+1
- optimistik
- Контакти:
А бе за каква подкрепа става дума,какво е искал да помогне с това безумно отиграване в собственото ни наказателно поле.Какво го утешавате,утре пак ли да прави така.Като не може да плува да не се съблича.Треньора му гласува доверие да засили защитата,а той ни вкарва гол.За какво става дума.За мен това момче трябваше да се обиграва и да трупа опит много повече време,а не да го пускат в такива моменти за да решава мачове и то срещу Левски.Може да не е виновен,но ако не може да помогне да не вреди.За мен това е гол и удар срещу Левски и заслужава закотвяне или преотстъпване в друг отбор за да се обиграва и да разбере,че фланелката на Левски означава много и трябва да я заслужи. 

Мале каква поткрепа за бездарника !
Гондзо ви научи на мазохизъм!
Кокала ще уволнява, ясенчо в неделя!
Гондзо ви научи на мазохизъм!
Кокала ще уволнява, ясенчо в неделя!
Иво Иванов ще се реваншира догодина в групите на шампионската лига.........
Ще ни измъкне в някой друг мач. Аз лично не виня никой, на всеки може да се случи.
Не ми е ясно защо сте против Ясен Петров...................
:) :) :)
Ще ни измъкне в някой друг мач. Аз лично не виня никой, на всеки може да се случи.
Не ми е ясно защо сте против Ясен Петров...................
:) :) :)
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
Трябва да сме зад Иво, но мн гадно в най-важния момент от мача..все пак го пуснаха за да пази резултата..Другото което е най-глупавото е че Ясен Петров не го пуска титуляр защото е в слаба форма а в най-важните минути от мача го пуска за да пази резултат..тва е някъв парадокс..не го пуска щот е слаб а го пуска да пази резултат..аз лично тва не мога да си го обесня..
- Iuliqno Ronaldo
- Контакти:
optimistik написа:А бе за каква подкрепа става дума,какво е искал да помогне с това безумно отиграване в собственото ни наказателно поле.Какво го утешавате,утре пак ли да прави така.Като не може да плува да не се съблича.Треньора му гласува доверие да засили защитата,а той ни вкарва гол.За какво става дума.За мен това момче трябваше да се обиграва и да трупа опит много повече време,а не да го пускат в такива моменти за да решава мачове и то срещу Левски.Може да не е виновен,но ако не може да помогне да не вреди.За мен това е гол и удар срещу Левски и заслужава закотвяне или преотстъпване в друг отбор за да се обиграва и да разбере,че фланелката на Левски означава много и трябва да я заслужи.
ама от тапаци като тебе... ревеше ми се на стадиона, но не виня никой . Яд ми е само за точки

ВИНАТА Е там че отбора вървеше ,смяната си е смяна но да пипаш центр.защитници е рисково.Иво ходи някъде на църква братле иначе стискам палци да се съвземеш.
LEVSKI_FOREVER
Re: Левски-Лил тема за мача.
Не,не,не....това не може да е истина...Иво е виновен,но по-виновен е Ясен Петров ! Защо трябваше да прави тази смяна ? Пусни Александров.Защо връщаш Грийн в халфовата линия,след като беше перфектен в защитата ? Направи смяната 90-91 мин.Всеки път едни и същи грешки правят.Защо нямаше никой на двете греди при гола на Лил ? Много е гадно,спечелен мач си беше.Иначе браво на футболистите,страхотен гол на Гаджев.