Ники Йорданоф играч на мача. Дяков трябваше да има жълт картон още първото полувреме за влизането с бутоните в глезена на Аниете. Но лакея на гелосания не даде дори нарушение. Затова пък второто полувреме даде всичко от себе си и бе с безценен принос за победата.
Левски игра много прибрано, но въпреки това ако не бе грешката на Пацо Водката и добрата игра на Никито Йорданоф, нямаше как да загубим мача.
Нищо, това ще им се върне в най-подходящия момент в някой мач в Европа.
Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

terata написа:angelco77 написа:Player написа:Левски трябва да е в шестицата най-малко заради приходите от билети и съпътстващите ги покупки на артикули около мач. В момента има огромна нужда от пари а те от втората шестица няма начин да дойдат. Да може да завърши на 6-то място в единия случай или 7-мо в другия, което няма голяма разлика за историята, но за парите и тръпката във всеки привърженик има много голяма. Да се играе половин година безсмислени и безлични мачове с умрели отбори е най-лошото.
А дали заслужава Левски с играта си да е в първата шестица?
Принципно не много. Но пък играта на едни Черно море да не би да е по-добра? Особено зимата на тяхното жалко подобие на терен? Или пък на Ботев? Ще зависим от другите и тва е. Пропуснахме си шансовете и ще чакаме на другите. Ако стане, стане, ако не здраве да е. Въпроса е да се започне да се работи правилно и да градим отбор. Другото ще дойде от само себе си. Треньорството на Гонзо дълго ще ни тежи.
Не ме разбирай погрешно,не твърдя че морето и канарите играят по-добре.Имам предвид,че Левски трябваше да играе за победа от самото начало на мача,не да се събужда в неговия край.Трябваше сам да си помогне,не сега да чака другите да направят грешки.За Ботев не съм сигурен,но Черно Море ще направи всичко по силите си,да опита да влезе в шестицата.Както и да е,желая ви успех.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

DrAvalanche написа:Ники Йорданоф играч на мача. Дяков трябваше да има жълт картон още първото полувреме за влизането с бутоните в глезена на Аниете. Но лакея на гелосания не даде дори нарушение. Затова пък второто полувреме даде всичко от себе си и бе с безценен принос за победата.
Левски игра много прибрано, но въпреки това ако не бе грешката на Пацо Водката и добрата игра на Никито Йорданоф, нямаше как да загубим мача.
Не е така. Съдията не трябва да ни е в устата, ние сме Левски, не Стойчо-мазмантията! Аз няма да забравя как този същият съдия за такъв удар с лакет изгони наш играч на мач с Литекс, днес за Безяк си затрая, но не там е проблемът! И ударът за гола беше отразим, и грешката преди това бе страшна...Без вратар не става!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Player написа:angelco77 написа:Player написа:Левски трябва да е в шестицата най-малко заради приходите от билети и съпътстващите ги покупки на артикули около мач. В момента има огромна нужда от пари а те от втората шестица няма начин да дойдат. Да може да завърши на 6-то място в единия случай или 7-мо в другия, което няма голяма разлика за историята, но за парите и тръпката във всеки привърженик има много голяма. Да се играе половин година безсмислени и безлични мачове с умрели отбори е най-лошото.
Така като задаваш въпроса ще ти отговоря че никой с играта си не заслужава от 12-те отбора.
Не ве пич,мисълта ми беше,че трябваше да търсите победата още в началото на мача.Вие се сетихте чак след гола.Не търси заяждане от моя страна.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

angelco77 написа:terata написа:angelco77 написа:Player написа:Левски трябва да е в шестицата най-малко заради приходите от билети и съпътстващите ги покупки на артикули около мач. В момента има огромна нужда от пари а те от втората шестица няма начин да дойдат. Да може да завърши на 6-то място в единия случай или 7-мо в другия, което няма голяма разлика за историята, но за парите и тръпката във всеки привърженик има много голяма. Да се играе половин година безсмислени и безлични мачове с умрели отбори е най-лошото.
Принципно не много. Но пък играта на едни Черно море да не би да е по-добра? Особено зимата на тяхното жалко подобие на терен? Или пък на Ботев? Ще зависим от другите и тва е. Пропуснахме си шансовете и ще чакаме на другите. Ако стане, стане, ако не здраве да е. Въпроса е да се започне да се работи правилно и да градим отбор. Другото ще дойде от само себе си. Треньорството на Гонзо дълго ще ни тежи.
Не ме разбирай погрешно,не твърдя че морето и канарите играят по-добре.Имам предвид,че Левски трябваше да играе за победа от самото начало на мача,не да се събужда в неговия край.Трябваше сам да си помогне,не сега да чака другите да направят грешки.За Ботев не съм сигурен,но Черно Море ще направи всичко по силите си,да опита да влезе в шестицата.Както и да е,желая ви успех.
Мерси за пожеланието.

- DrAvalanche
- Контакти:
Поредното навеждане на перукан и подчинените му не трябва да се подминава. Както виждаш не съм подминал грешките, на пак твърдя, че без безценната помощ на чернодрешкото с черна душица, ведомственото отборче нямаше как да спечели.sin4ec написа:DrAvalanche написа:Ники Йорданоф играч на мача. Дяков трябваше да има жълт картон още първото полувреме за влизането с бутоните в глезена на Аниете. Но лакея на гелосания не даде дори нарушение. Затова пък второто полувреме даде всичко от себе си и бе с безценен принос за победата.
Не е така. Съдията не трябва да ни е в устата, ние сме Левски, не Стойчо-мазмантията! Аз няма да забравя как този същият съдия за такъв удар с лакет изгони наш играч на мач с Литекс, днес за Безяк си затрая, но не там е проблемът! И ударът за гола беше отразим, и грешката преди това бе страшна...Без вратар не става!
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

angelco77 написа:Player написа:angelco77 написа:Player написа:Левски трябва да е в шестицата най-малко заради приходите от билети и съпътстващите ги покупки на артикули около мач. В момента има огромна нужда от пари а те от втората шестица няма начин да дойдат. Да може да завърши на 6-то място в единия случай или 7-мо в другия, което няма голяма разлика за историята, но за парите и тръпката във всеки привърженик има много голяма. Да се играе половин година безсмислени и безлични мачове с умрели отбори е най-лошото.
Така като задаваш въпроса ще ти отговоря че никой с играта си не заслужава от 12-те отбора.
Не ве пич,мисълта ми беше,че трябваше да търсите победата още в началото на мача.Вие се сетихте чак след гола.Не търси заяждане от моя страна.
С тази днеска не знам, но играта която показаха в първия мач с Лудогорец заслужават. Не може да ми кажеш, че нямат аргументи да са там. Но сега всичко зависи от ЦСКА, защото много пъти са си помагали пловдивчани в историята когато на някой му е трябвало нещо. Според мен шанса ЦСКА да играе сериозно мача с Ботев е поне 90%, докато на този в във вторник не давам и 10% защото там ще си делят по майнишки и хич не им дреме за честната игра. После обаче обвинявайте че Левски и ЦСКА са злото във футбола ни. Вярвам на ЦСКА само заради последните им мачове с Ботев, където единия път тук има се подиграваха за акциите майните, а другия когато феновете на ЦСКА посрещнаха Ботев с плакати добре дошли в София и плакати с емблемата на София. Тогава заради КТБ бяха много надъхани и нагли майните и за пръв път в историята бях за ЦСКА.
Player написа:
С тази днеска не знам, но играта която показаха в първия мач с Лудогорец заслужават. Не може да ми кажеш, че нямат аргументи да са там. Но сега всичко зависи от ЦСКА, защото много пъти са си помагали пловдивчани в историята когато на някой му е трябвало нещо. Според мен шанса ЦСКА да играе сериозно мача с Ботев е поне 90%, докато на този в във вторник не давам и 10% защото там ще си делят по майнишки и хич не им дреме за честната игра. После обаче обвинявайте че Левски и ЦСКА са злото във футбола ни. Вярвам на ЦСКА само заради последните им мачове с Ботев, където единия път тук има се подиграваха за акциите майните, а другия когато феновете на ЦСКА посрещнаха Ботев с плакати добре дошли в София и плакати с емблемата на София. Тогава заради КТБ бяха много надъхани и нагли майните и за пръв път в историята бях за ЦСКА.
Ама ти се съмняваш, че дербито в Пловдив може да се уговори??? Ходи бързо утре сутринта на лекар, да те прегледат основно и да ти дадат хапчета. На Лаута цяла зима чакат този мач, ти им се изсра в устата!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:Player написа:
Ама ти се съмняваш, че дербито в Пловдив може да се уговори??? Ходи бързо утре сутринта на лекар, да те прегледат основно и да ти дадат хапчета. На Лаута цяла зима чакат този мач, ти им се изсра в устата!
Пловдивчани са ми казвали как са си помагали по съседски в интерес на града си. Потърси малко инфо в нета мисля, че трябва да има доста. Ако още не вярваш и след това отиди на лекар ти защото явно имаш нужда.
За мача ще ви кажа само това! Отбор без вратар и без капитан не е отбор!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема