Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tevez написа:Хаахах, някакъв кренвирш сега се обади и искал червен картон за Крумов при дузпата.
paceto написа:matrix написа:Не знам на какво се радват тея момченца в смешните циркаджийски екипи, нито сините изстрадали фенчета, от мача могат да се извадят няколко извода. Левски не може да победи Лудогорец, ако лудите играят на 100%, а не се пазат както днес, Левски не може да победи, ако Лудогорец е в пълен състав, а от там и най важния извод който е ясен от 100 годинилевски без съдия е нищо. Радвайте се празнувайте, но недейте прекалява, защото после ще ви боли повече, после когато дойде края на първенството и Лудогорец пак е шампион
За какво точно се пазят днес Лудогорец?
Foreigner написа:Какво е това безобразие? 50 човека само да подкрепят националната кауза! Г-н Домусчиев започвайте да раздавате разградско гражданство...
Ей затова хората обичат Левски - и преди и сега бият псевдо "национални каузи"!
TheGreenSir написа:paceto написа:matrix написа:Не знам на какво се радват тея момченца в смешните циркаджийски екипи, нито сините изстрадали фенчета, от мача могат да се извадят няколко извода. Левски не може да победи Лудогорец, ако лудите играят на 100%, а не се пазат както днес, Левски не може да победи, ако Лудогорец е в пълен състав, а от там и най важния извод който е ясен от 100 годинилевски без съдия е нищо. Радвайте се празнувайте, но недейте прекалява, защото после ще ви боли повече, после когато дойде края на първенството и Лудогорец пак е шампион
По принцип не съм съгласен с останалата част от шитпоста, но определено днес Лудите играха слабо и най-вероятно са мислили и са се пазили за мача с Реал М.
Перловски написа:TheGreenSir написа:paceto написа:matrix написа:Не знам на какво се радват тея момченца в смешните циркаджийски екипи, нито сините изстрадали фенчета, от мача могат да се извадят няколко извода. Левски не може да победи Лудогорец, ако лудите играят на 100%, а не се пазат както днес, Левски не може да победи, ако Лудогорец е в пълен състав, а от там и най важния извод който е ясен от 100 годинилевски без съдия е нищо. Радвайте се празнувайте, но недейте прекалява, защото после ще ви боли повече, после когато дойде края на първенството и Лудогорец пак е шампион
По принцип не съм съгласен с останалата част от шитпоста, но определено днес Лудите играха слабо и най-вероятно са мислили и са се пазили за мача с Реал М.
точно така.Пазеха се, за да забременеят в сряда.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 40 госта