СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

emo_75
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот emo_75 » 14 авг 2014 16:50

BRF написа:
Val3ncia написа:Никой ли няма мозък ,с който да мисли в тоя форум ?Тази злоба ще ви отведе само на лоши места ..Гледайте шибаните повторения и ми кажете това симулативно леке Колев от къде я получи тази рана ??Толкова злоба и избиване на комплекси на едно място рядко се срещат . Ботев са ми може би най симпатичния отбор ,но феновете им тук са уникални лицемери.

Чудя се дали ти е тъпо или ти е много тъпо!

Задай му този въпрос другата седмица след мача в Букурещ ;) сега е объркан и не може да ти отговори :)

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 14 авг 2014 16:54

Това леке е на 20 години и досега е играло в Белгия и в него има много повече хляб от Вашите Бразилци и тем подобни, защото е Българин и играе за България. А наказаха и съдията май и БФС казва че работата не на ред.Не че има значение пак ще свири след 3 мача. Изобщо наглостта на Лудите минава всякакви граници, а в живота всичко се връща рано или късно.

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 14 авг 2014 16:57

emo_75 написа:
BRF написа:
Val3ncia написа:Никой ли няма мозък ,с който да мисли в тоя форум ?Тази злоба ще ви отведе само на лоши места ..Гледайте шибаните повторения и ми кажете това симулативно леке Колев от къде я получи тази рана ??Толкова злоба и избиване на комплекси на едно място рядко се срещат . Ботев са ми може би най симпатичния отбор ,но феновете им тук са уникални лицемери.

Задай му този въпрос другата седмица след мача в Букурещ ;) сега е объркан и не може да ти отговори :)

Няма да се занимавам с вас ,след като явно дори не знаете кое е ляво и кое дясно !

Смърфиета
Контакти:

Мнениеот Смърфиета » 14 авг 2014 16:59

Би ли коментирал видеото и решението за спрените права на Йорданов?

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 14 авг 2014 17:08

Смърфиета написа:Би ли коментирал видеото и решението за спрените права на Йорданов?

Какво да им коментирам ?Няколко пъти вече казах ,че мисля положението за симулация ,но в никакъв случай за втори жълт картон (потърси ако искаш) .Правата на съдията са отнети с право ,защото опорочи мача и спести по някой и друг жълт картон и за двата отбора .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 авг 2014 17:14

Val3ncia написа:
emo_75 написа:
BRF написа:

Няма да се занимавам с вас ,след като явно дори не знаете кое е ляво и кое дясно !

Ляво,дясно,няма значение!Както ме посъветва гледах шибаните повторения и видях грубо изритване по "симулативното леке" точно по мястото,където си показа раната!Много ясно,че няма да се занимаваш с нас!Всеки мишок би постъпил така,като теб ;) !

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 авг 2014 17:19

Смърфиета написа:Яяяяяяя, какво прави дясното краче на М. Александров? Коментари?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NcEYEFy5GSM[/youtube]

Бягай бе смешка, ще снимаме с телефон екрана на телевизора. С такова качество излиза, че баси къча е ударен. Я гледай хубаво 2-те повторения на по-голям екран, а не както ти е угодно: https://www.youtube.com/watch?v=nVh3e1LC35U

На първото повторение се вижда че Александър Александров (да, не е Мишо Александров) е доста по-назад от вашия хубавец. На същия изглед, който е сниман с телефона (незнайно защо) се вижда същото - хабер имате ли си този шут ако бъде ударен така през другия крак, че момчето няма да стои на крака..

http://prntscr.com/4cqkrf
Последна промяна от Viv.Brooke на 14 авг 2014 17:21, променено общо 1 път.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 14 авг 2014 17:20

BRF написа:
Val3ncia написа:
emo_75 написа:
BRF написа:

Ляво,дясно,няма значение!Както ме посъветва гледах шибаните повторения и видях грубо изритване по "симулативното леке" точно по мястото,където си показа раната!Много ясно,че няма да се занимаваш с нас!Всеки мишок би постъпил така,като теб ;) !

Аз все още мисля ,че това беше симулация ,защото тези клипове които давате тук са меко казано с отвратително качество .Аз съдя по това ,което видях по телевизията на 20-те повторения .Друга тема е това ,че жълтия картон беше меко казано пресилен .

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 авг 2014 17:24

Plovdivskia Grand написа:Мишо Александров "не прави нарушение",той просто"хвърля къч" :lol: :lol: :lol: !

А това фотошоп на телевизията ли е?
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5637_n.jpg

Чудите се как да оправдаете неадекватността на ситуацията сторена от вашия играч.
Последна промяна от Viv.Brooke на 14 авг 2014 17:25, променено общо 1 път.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 авг 2014 17:25

Viv.Brooke написа:
Смърфиета написа:Яяяяяяя, какво прави дясното краче на М. Александров? Коментари?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NcEYEFy5GSM[/youtube]

Бягай бе смешка, ще снимаме с телефон екрана на телевизора. С такова качество излиза, че баси къча е ударен. Я гледай хубаво 2-те повторения на по-голям екран, а не както ти е угодно: https://www.youtube.com/watch?v=nVh3e1LC35U

На първото повторение се вижда че Александър Александров (да, не е Мишо Александров) е доста по-назад от вашия хубавец. На същия изглед, който е сниман с телефона (незнайно защо) се вижда същото - хабер имате ли си този шут ако бъде ударен така през другия крак, че момчето няма да стои на крака..

http://prntscr.com/4cqkrf

Ми то и на големия екран това се вижда :? !То момчето не стоя на краката си!Нали затова го изгониха!Имаше си фал,какво го увърташ?

Върни се в “Лудогорец”