ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
То и аз му го написах, ама беше по-добре да не ми чете мнението, защото после ще трябва да отговаря.
vaskonti написа:Кашчей написа:Червени Воини написа:Кашчей написа:Иван Каменов Иванов е български футболист, защитник на сръбският отбор Партизан (Белград). Роден е на 25 февруари 1988 г. в град Златица. Юноша е на Пирин (Благоевград).
Юноша на ЦСКА, а.. Умник
Значи ти направо счупи тъпомера,честно!
Просто е стартирал там...от 2004 играе за юношите набор88 на ЦСКА бил е и капитан там и има купи и титла за този набор през 2007/08!![]()
И не ми казвай че Сашо Тонев като е тръгнал да играе футбол в Елин Пелин че не е юноша на ЦСКА!![]()
Да ти имам и еб@@ти и логиката,да ти имам....
http://www.bfunion.bg/media/upload/new/files/PSTF.pdf
чл.36 т.1.... въобще всички точки са интересни в тоя член.
Та кой казваш е предишният отбор на Иванов-Алания или ЦСКА?
ПП-Когато ви казвам, че не четете, а само пишете, вие се нервите
Ти като много четящ, прочете ли предния член - 35, т.1 или баш него си го пропуснал? Ами по-предишния - 34?
И въобще за какво спориш в момента - по същество или ей така, за спорта?
А ти горе-долу наясно ли си чл.35 т.1 за какво говори?
Ами в чл.36 т.3 се казва, че когато имаш възмезден договор, компенсация не се дължи-тоест при продажба.Предходните два члена са ясни-При първи професионален договор.На Иванов с кого му е първият професионален договор, че нещо се затруднявам да открия отбора, дължащ компесационни суми

Всъщност аз не споря, поне не и с теб, но щом си решил да се включиш-моля

Колегата (цитирам по памет, че не ми се търси) каза, че чакате 2.4 милиона за Сашо Тонев и за Делев.Ако Партизан продаде Иванов, сумата може да стигне до 3 милиона.Е да, ама дори и да важи това, което той си мисли, то Партизан трябва да продаде Иванов за около 28 милиона лева или 14.5 милиона евро, за да се получи сумата от 600 000 лева.Но това е само в сферата на Са-фай филмите.
Нали знаеш английски? Хайде преведи си това:
2
Payment of training compensation
1.
Training compensation is due when:
i. a player is registered for the first time as a professional; or
ii. a professional is transferred between clubs of two different
associations (whether during or at the end of his contract)
before the end of the season of his 23rd birthday.
Това е от ПСТФ на ФИФА за изминалия сезон!
@ Зику, понеже и ти си много открехнат, можеш да си го преведеш и ти.. и после да ми напишеш още нещо, пък ще ти отговоря, нямаш грижа.
ПП-Много Георги Градевци сте се събрали тук

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Кировец II
Кашчей, аз не очаквам, а споделям какво съм прочел в интернет сайт и предоставих инфото. Защитавай си тезата, но не изкарвай мен в грешка по сметките. ОК?
http://www.sportal.bg/news.php?news=432227
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека
Луций Аней Сенека
Кировец II написа:Кашчей, аз не очаквам, а споделям какво съм прочел в интернет сайт и предоставих инфото. Защитавай си тезата, но не изкарвай мен в грешка по сметките. ОК?
Съгласен, тракторе

Понякога, преди да повярвате на всичко написано, което ви отърва, помислете все пак, дали нещо не е твърде раздуто, леко невъзможно, малко така странно звучащо, особено когато е твърде-твърде хубаво.
Всъщност, ти само си постнал копи инфо, докато някои дуеха перки... че и се подиграваха, което е по-тъжното.
Успех в трансферите, но без измами този път

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Кировец II
Кашчей написа:Кировец II написа:Кашчей, аз не очаквам, а споделям какво съм прочел в интернет сайт и предоставих инфото. Защитавай си тезата, но не изкарвай мен в грешка по сметките. ОК?
Съгласен, тракторе![]()
Понякога, преди да повярвате на всичко написано, което ви отърва, помислете все пак, дали нещо не е твърде раздуто, леко невъзможно, малко така странно звучащо, особено когато е твърде-твърде хубаво.
Всъщност, ти само си постнал копи инфо, докато някои дуеха перки... че и се подиграваха, което е по-тъжното.
Вече ще ти пиша на личен дали мога да пускам това, което смятам да пусна всъщност, за да не предизвиквам полемики...

"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека
Луций Аней Сенека
Кировец II написа:Кашчей написа:Кировец II написа:Кашчей, аз не очаквам, а споделям какво съм прочел в интернет сайт и предоставих инфото. Защитавай си тезата, но не изкарвай мен в грешка по сметките. ОК?
Съгласен, тракторе![]()
Вече ще ти пиша на личен дали мога да пускам това, което смятам да пусна всъщност, за да не предизвиквам полемики...
Глупости на колелета

Има Гугъл, търси повече информация, особено по такива казуси, като правилници, защото те са ясно написани и не се влияят от пристрастията на един или друг журналист.
Между другото, само за твое сведение, процентите за съпричастност определени от ФИФА и от БФС се различават за някои от възрастите.При БФС има 15 % за 4-5 възрасти, докато при ФИФА максималното е 10%.
Ако те интересува, ето ти го и ПСТФ на ФИФА, в оригинал
http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... sfer_e.pdf
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Хубаво е, че се водят такива полемики за футболисти играли в ЦСКА преминаващи в солидни отбори за още по- солидни суми.Странно ми е ,че нищо такова не виждам във форума на "отбора на народа".Да не би пък от общежитието построено с парите от ШЛ да не е се пръкнало нищо свястно?
- blue avalanche
- Контакти:
onegavon написа:Хубаво е, че се водят такива полемики за футболисти играли в ЦСКА преминаващи в солидни отбори за още по- солидни суми.Странно ми е ,че нищо такова не виждам във форума на "отбора на народа".Да не би пък от общежитието построено с парите от ШЛ да не е се пръкнало нищо свястно?
Във форума на "отбора на народа" в ТАЗИ тема се обсъждат трансферите на "отбора на народа",а не на Астън Вила,Алания Владикавказ или Мерсин...Но аз ви разбирам.Привличането на Каменчо Хаджиев от Миньор трудно може да се нарече "трансфер".Дори при добро желание...

-
Бегай на Полумесеца да посрещаш новата звиздъ от Бирои!
Това, ако е вярно
може да се окаже повторение със случая с оня пич, дето от самолета го пуснаха да играе срещу Черноморец и се контузи за доста дълго време.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2755431
Новият бразилец в ЦСКА Бруно Октавио се оказа колкото добър, толкова и куц. Южноамериканецът вчера мина медицинските прегледи и замина за Етрополе.
Тестовете обаче не са дали никак добри резултати. Оказало се, че халфът има хронични контузии в коленете.
Лекарите едва са го пуснали, но с едно наум. Така и ако "червените" му предложат очаквания договор за 2+1 години, трябва да са наясно, че може да го загубят за дълго.
може да се окаже повторение със случая с оня пич, дето от самолета го пуснаха да играе срещу Черноморец и се контузи за доста дълго време.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2755431
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":