ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот daniel875 » 20 окт 2012 21:37

bardon_27 написа:Ако се уважаваш като треньор не трябва да пускаш Йовов. Да приемем, че е възможно да допуснеш тази грешка веднъж, но кмето играе вече 4-ти мач поред титуляр и нищо не прави. Като прибавим към него и Марсиньо се оказва, че всеки път започваме мача с двама по-малко... Към тях като се прибавят и другите индивиди положението става трагично. Всяка година едно и също - празни обещания, празни надежди и за награда само калъфки, срамове и подигравки.

Тази година, ако спечелим купата, пак ще съм доволен. Трябва да се тръгне отнякъде. Не става само със смяна на селекции. Този сезон една купа, догодина дубъл, после може и повече. Трудно ще станат нещата, но е обидно, че момчетата не разбират защо са излезли в мач с подобен заряд. Не желая да отличавам никого, защото това е отборен спорт.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 20 окт 2012 21:40

TristaNNN написа:Много кофти, освен че паднахме от една циркова трупа, сега ще направим и специалиста от Плоски мъченик. И за да е пълна иронията, едни смешни човечета които дори не можаха да направят хореография и заготовките им останаха по седалките, сега излезнаха от дупките и отново се помислиха за голяма работа.

Има и нещо ТВЪРДЕ готино, от днес ТИТАН са... СТАБИЛИЗИРАНИ! Неа мърданйе, ВЕЧНЯЦИ... :) :) :)
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 20 окт 2012 21:40

joro65 написа:БФС ви бута,ЦСКА ви го набута.......такава стана тя!Томи ,ти си един от малкото сини привърженици коментиращи добре съдийството,особено ,ако не е на мач на Левски,но все чакам да си кажеш и мнението за този некадърник Тодоров,без да слагаш сините очила.Какво ще кажеш за картоните на Нюаджи и Бандаловски,при положение ,че играят първи с топката?Имаше ли фаулове ,за картоните не искам и да коментирам......а за опитите на Пелето да си вземе червен екип от нашите футболисти ?

Видя и в миналия петък,че този същия Бандаловски не фаулира играча на Дания ама му показаха червен картон за малоумното влизане така ,че като не ти е ясно нещо не говори глупости :(

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 20 окт 2012 21:41

daniel875 написа:
NOMER14 написа:
TodorT написа:Ралке, днес освен Пламен мога да отлича и Гаджев.... и донякъде Пелето! Малко по-късно ще напиша коментара си за мача и ще видиш какво имам предвид ;)

очаквано - защото имат най-много мачове със синята фанелка

За кой Пламен говорите? Вратарят е с основна вина за гола, друг е въпросът, че той беше от ЗАСАДА.

На тъп ли се правиш? Момчето наистина милее за Левски, няма значение, че е сбъркал!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 окт 2012 21:42

Браво момчета "изядохме" ги по трибуните , но за разлика от нас , тия манекени , които разкарваха синята фланелка НЕ ни заслужават . Тоньо ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , защото ТИЯ вече не са Левски , а Локомотив . Аз лично му пожелах приятен път към НАДЕЖДА .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 окт 2012 21:44

zlobul написа:Браво момчета "изядохме" ги по трибуните , но за разлика от нас , тия манекени , които разкарваха синята фланелка НЕ ни заслужават . Тоньо ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , защото ТИЯ вече не са Левски , а Локомотив . Аз лично му пожелах приятен път към НАДЕЖДА .

Тоньо трябва да бъде изселен от "Герена".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 20 окт 2012 21:47

zlobul написа:Браво момчета "изядохме" ги по трибуните , но за разлика от нас , тия манекени , които разкарваха синята фланелка НЕ ни заслужават . Тоньо ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , защото ТИЯ вече не са Левски , а Локомотив . Аз лично му пожелах приятен път към НАДЕЖДА .

Съгласен съм злоби ама кой го итересува моето и твоето мнение жалко ,че Левски беше едно от малкото неща в които влагах страст и там каквото е другото и по цяла седмица след такива мачове ходех като болен а сега яд ме е но вече не чак толкоз защото тези не заслужават да си хабим нервите за тях и пак казвам жалко, жалко ,жалко. :( :(

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 окт 2012 21:49

Момчета , от следващия мач давайте да емнем Тоньо . Този е тотален некадърник , вече започвам да си мисля , че е по зле и от гонзо . Давайте да изнесем тоя "жепеец" защото наистина е ополескал отбора , не само откъм селекция , ами и манталитет .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2012 21:52

zlobul написа:Момчета , от следващия мач давайте да емнем Тоньо . Този е тотален некадърник , вече започвам да си мисля , че е по зле и от гонзо . Давайте да изнесем тоя "жепеец" защото наистина е ополескал отбора , не само откъм селекция , ами и манталитет .

Проблемът е , че той не се усеща вече девет месеца.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 20 окт 2012 21:53

Буфон написа:Много слаба игра на отбора...
Иначе на трибуните ги смачкахме отвсякъде. Тия дори не можаха да си напълнят сектора...

Стига глупости. До гола беше равностойно по трибуните, след него едвам се чувахте.

Върни се в “Архив”