Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Re: Радостин Стойчев се връща, Бойко Борисов го подкрепи

Мнениеот AceVentura » 16 май 2012 16:18

AnalBreaker написа:
AceVentura написа:
peteralex написа:Владо Николов беше изгонен и доста време не игра, докато не разбра, че не може един играч да определя, кой ще е треньор. Същото важи сега и за Казийски. Не отричам, че е добър играч, но не е всемогъщ нали? И като играе за националния отбор да го прави, както и за клубния си. А, колкото до Жеков, бил добър - кога е добър, добрите не се контузват в най-важните моменти. И защо да се кланяме на този или онзи, като не искат да играят за България????? Ми по-добре е да се земат играчи, за които да е чест да играят за националния, а не само да реват. Същото беше и със Стоичков, Бербатов, Кишишев и кой ли още не. Не искам да намесвам футбола изобщо, само давам пример, че в БГ играчите все се налагат. Това искам да промениме в тяхното мислене.

Владо го върнаха в отбора и изгониха Стоев(който го изхвърли)
Пламен се скара с Владо и знаем какво стана.
Питат Владо за треньори:
Мартин Стоев - Не е сериозно, Пламен Константинов - не става още
А за Казийски - игра най-силните си мачове за националите последните 2-3 години, точно на олимпийските квалификации.
Това за Жеков - ти сериозно ли го казваш за контузиите? Единствения по-добър разпределител в БГ е Ники Иванов който инж го изгони. Други нямаме разберете го. Братоев не можа да се наложи във Втора Руска Лига, другите играят в България или Иран и то в доста слаби отбори, кой да играе вместо Жеков?

Разпределител на нац. отбор не се става от днес за утре. Ако се даде шанс на Братоев поне 1-2 лета да играе титуляр в национала, то той и сътборниците му биха се чувствали много по-комфортно и биха играли още по-добре заедно

И това е вярно. Но никой не иска 2-4 нулеви години за да почне да играе Братоев. Още повече както казах замина за Русия втора лига и го върнаха, че не става. Аз от много време искам да се даде път на младите да играят да натрупат опит, но като не играят в клубните си отбори, не е много правилно да са титуляри в национала. А и както виждаме тея по горните клони искат успехи винаги, не искат да имаме волейбол след време.

peteralex
Контакти:

Мнениеот peteralex » 16 май 2012 16:20

AceVentura написа:
peteralex написа:Владо Николов беше изгонен и доста време не игра, докато не разбра, че не може един играч да определя, кой ще е треньор. Същото важи сега и за Казийски. Не отричам, че е добър играч, но не е всемогъщ нали? И като играе за националния отбор да го прави, както и за клубния си. А, колкото до Жеков, бил добър - кога е добър, добрите не се контузват в най-важните моменти. И защо да се кланяме на този или онзи, като не искат да играят за България????? Ми по-добре е да се земат играчи, за които да е чест да играят за националния, а не само да реват. Същото беше и със Стоичков, Бербатов, Кишишев и кой ли още не. Не искам да намесвам футбола изобщо, само давам пример, че в БГ играчите все се налагат. Това искам да промениме в тяхното мислене.

Питат Владо за треньори:
А за Казийски - игра най-силните си мачове за националите последните 2-3 години, точно на олимпийските квалификации.
Това за Жеков - ти сериозно ли го казваш за контузиите? Единствения по-добър разпределител в БГ е Ники Иванов който инж го изгони. Други нямаме разберете го. Братоев не можа да се наложи във Втора Руска Лига, другите играят в България или Иран и то в доста слаби отбори, кой да играе вместо Жеков?

За контузийте го казвам най-сериозно, добрите играчи знаят как да играят за да не се контузват за такива форуми. Ако си спортувал някога колективен спорт. то треньора ти не може да не ти го е казвал (разбира се, не всичко зависи от теб самия - има и изключения). Ники Иванов щом е по-добър да го извикат, няма значение на колко е години. Даже напротив - в момента има насъбран много опит. Ако проблема е в някой от БФВ то този някой (разбирай инж) да го махнат.
И всичко си вървеше с мачовете добре, докато Радо не пообърка нещата. И на кого е задължение да амбицира играчите - мое ли???? Ако ти не се справяш с работата си ще те държат ли там, където бачкаш???? Щото, аз където работя е безкомпромисно. Защо същото да не е валидно за треньора, пък бил той и Радо Стойчев. Че, Мартин Стоев се справяше по-добре. Ако пък Владо е причина за този или онзи треньор да махнат - ми да го махнат и него. Важен е принципа, след като има правилен принцип ще се гради, иначе резултата ще е сегашния. Само, където няма интриги може да има успех. Валидно е за всички сфери на живота.

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 16 май 2012 16:33

Някой каза , че освен Радо никой не говори за дългосрочен план ... Така е , нишката наистина се къса , защото да си кажем честно според мен този спорт ни е заложен ... Винаги сме имали много силни играчи през годините ... Въпросът е , че школите мизерстват , има само 2 или 3 отбора , в които се работи на що годе добро равнище . Материалната база на почти всички клубове е много зле , а истината е , че юношеските ни гарнитури , винаги са били много силни , от години е така . Проблемът идва , когато юношите трябва да преминат в по-високата възраст , когато трябва да заиграят за мъжките отбори , точно там нещо не е наред и то не е от сега . Спомням си едно интервю на Пушката , когато говореше за титлата от Кайро , че Руснаците винаги сме ги биели на юноши , но на мъже същите играчи успяват да израснат и да са по-добре комплектовани чисто тактически ... Затова смея да твърдя , че талантът и данните чисто като нация , го притежаваме , но ни липсва професионализъм ! От началниците - до треньорите !

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 16 май 2012 16:35

А колкото до двете лекета , Братоеви .... Ми ... то се вижда , пълни бездарници, бутани навсякъде , заради приятелството на инж и майка им 8-)

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 16 май 2012 16:39

peteralex написа:
AceVentura написа:

Питат Владо за треньори:

За контузийте го казвам най-сериозно, добрите играчи знаят как да играят за да не се контузват за такива форуми. Ако си спортувал някога колективен спорт. то треньора ти не може да не ти го е казвал (разбира се, не всичко зависи от теб самия - има и изключения). Ники Иванов щом е по-добър да го извикат, няма значение на колко е години. Даже напротив - в момента има насъбран много опит. Ако проблема е в някой от БФВ то този някой (разбирай инж) да го махнат.
И всичко си вървеше с мачовете добре, докато Радо не пообърка нещата. И на кого е задължение да амбицира играчите - мое ли???? Ако ти не се справяш с работата си ще те държат ли там, където бачкаш???? Щото, аз където работя е безкомпромисно. Защо същото да не е валидно за треньора, пък бил той и Радо Стойчев. Че, Мартин Стоев се справяше по-добре. Ако пък Владо е причина за този или онзи треньор да махнат - ми да го махнат и него. Важен е принципа, след като има правилен принцип ще се гради, иначе резултата ще е сегашния. Само, където няма интриги може да има успех. Валидно е за всички сфери на живота.

Това е доста различно от първоначалното ти мнение.
В България няма алтернатива на Жеков - това е факт, винпвни са БФВ(искат успехи навсякъде и недават на треньорите да търсят алтернатива).
Ники Иванов няма да се върне докато инж е във федерацията, това няма как да се промени.
Радо, че греши, спор няма. Но няма безгрешни треньори, не грешат само тези които не са треньори. Ако беше успял всички които го плюят, щяха да му целуват краката.
Мартин се спряваше, но имахме Пламен и Пушката, те си заминаха и останахме без алтернатива като лидери и качества(особенно за Пламен се отнася).
Владо е най-големия лицемер в отбора. Той игра супер слабо срещу Германия. Сбърка две от топките при серията на Грозер, но не призна вина по никакъв начин. Отделно, като капитан трябваше да се нагърби с отговорността да атакува, а не да оставя на Братоев да решава кой.

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 16 май 2012 16:44

Абе ясно е, че на бат Бойко му се ходи на Олимпиада, и за да не му се смеят, че няма български отбор там....той взе нещата в свои ръце...иначе трябваше да вика за Бразилците :)
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

peteralex
Контакти:

Мнениеот peteralex » 16 май 2012 16:59

Питат Владо за треньори:
Това за Жеков - ти сериозно ли го казваш за контузиите? Единствения по-добър разпределител в БГ е Ники Иванов който инж го изгони. Други нямаме разберете го. Братоев не можа да се наложи във Втора Руска Лига, другите играят в България или Иран и то в доста слаби отбори, кой да играе вместо Жеков?[/quote]

И всичко си вървеше с мачовете добре, докато Радо не пообърка нещата. И на кого е задължение да амбицира играчите - мое ли???? Ако ти не се справяш с работата си ще те държат ли там, където бачкаш???? Щото, аз където работя е безкомпромисно. Защо същото да не е валидно за треньора, пък бил той и Радо Стойчев. Че, Мартин Стоев се справяше по-добре. Ако пък Владо е причина за този или онзи треньор да махнат - ми да го махнат и него. Важен е принципа, след като има правилен принцип ще се гради, иначе резултата ще е сегашния. Само, където няма интриги може да има успех. Валидно е за всички сфери на живота.[/quote]
Това е доста различно от първоначалното ти мнение.
В България няма алтернатива на Жеков - това е факт, винпвни са БФВ(искат успехи навсякъде и недават на треньорите да търсят алтернатива).
Ники Иванов няма да се върне докато инж е във федерацията, това няма как да се промени.
Радо, че греши, спор няма. Но няма безгрешни треньори, не грешат само тези които не са треньори. Ако беше успял всички които го плюят, щяха да му целуват краката.
Мартин се спряваше, но имахме Пламен и Пушката, те си заминаха и останахме без алтернатива като лидери и качества(особенно за Пламен се отнася).
Владо е най-големия лицемер в отбора. Той игра супер слабо срещу Германия. Сбърка две от топките при серията на Грозер, но не призна вина по никакъв начин. Отделно, като капитан трябваше да се нагърби с отговорността да атакува, а не да оставя на Братоев да решава кой.[/quote]

Нищо от първоначалното ми мнение не е променено. НИЩО. Единственото, което казах, е, че ако трябва Николов да си ходи, ако той също е част от интригата в отбора - да си заминава. На мен не ми пука за имена, аз искам колектив. С поставяне на условия от играчите - това не е отбор. Пак казвам, правилно беше да се уволни Стойчев, но заедно с него и Казийски и Жеков. Сега, ако не се класират пак ще си намерят извинение, а именно, че заради скандала са се стресирали. Знам им номерата. Помни този разговор и ще видиш, че така ще стане.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 16 май 2012 17:09

peteralex написа:Нищо от първоначалното ми мнение не е променено. НИЩО. Единственото, което казах, е, че ако трябва Николов да си ходи, ако той също е част от интригата в отбора - да си заминава. На мен не ми пука за имена, аз искам колектив. С поставяне на условия от играчите - това не е отбор. Пак казвам, правилно беше да се уволни Стойчев, но заедно с него и Казийски и Жеков. Сега, ако не се класират пак ще си намерят извинение, а именно, че заради скандала са се стресирали. Знам им номерата. Помни този разговор и ще видиш, че така ще стане.

Човек разбери: Колектива се разбива от горе! Владо е подлога на инж. А точно поставянето на условия е един вид колектив - играчите искат Радо, федерацията го маха. Напускането на Андрей, Матей, Теди и др. е колектив! Стойчев тренира отбор който е осокатен, няма играчи, пречат му отвътре. Феновете имат очаквания които не са реални. Ние не сме отбор който може да бие всеки винаги освен Русия и Бразилия. Нивото ни е точно на нивото на Германия и Италия. Сравни играчите по постове и ще видиш, че единствения по-качествен играч който имаме от тях е Матей.
Владо - Грозер - Ласко
Жеков - Тишер - Травица
Салпаров - Стюрвалд - Бари

Играем с 3ма контузени центрове, защото просто няма други.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 16 май 2012 17:23

AceVentura написа:Тези пари които се дават за квалификацията, ще се избият веднага от турнира - ТВ права, реклами, билети, така че парите не ги мислете.

Играчите са в пълното си право да откажат да играят, след като федерацията си из*ира на техния 4 годишен труд, като сменя треньори като носни кърпи и нарежда кой да играе и кой не. А това се прави с единствена цел, някой отгоре да гушне пари. 4 години те не са почивали, играли са цяло лято контузени или не оздравели, накрая да дойде някой плондер и да им затрие всичкия този труд.

Аз подрекпям Матей, Андрей, Теди и др. които са против техния труд.

Какви точно са ти претенциите към федерацията? Че осигури домакинство на квалификацията в София? Че след провала на Радо, осигури втора квалификация, пак в София? Как точно федерацията се е подиграла с труда на момчетата? Аз не знам за момчетата, но мисля че Радо и Матей ни се подиграват на нас, феновете, защото отборът не е нито на Радо, нито на Матей, нито на Данчо, а най-вече наш

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 16 май 2012 17:25

инж: Договора на Радо не е прекратен, така че трябва да си довърши работата.

Незнам кой попита, дали има информация за прекратяване на договора и се съмняваше тогава. Ами честито.

Върни се в “Архив”